Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.07.2026 o 18:31, KochamElcie napisał(a):

Nie :D Gram na Refugia.

Pisałem Czelsi, że gram w inną gierkę, to jej smutno się zrobiło. Zostawiłem ją na razie i gierkę w którą graliśmy, bo mi się znudziła, i wyjeebałem 2000zł na odtwarzacz i muszę przyoszczędzić teraz niestety.

Ale fajnie się gra w Tibie i słucha muzyki z mojego odtwarzacza :D Mam 200 level druid i super się biega i fruwa i zabija potworki haha :D 

A runescape to takie klikanie i nuda ehh... Może wrócę na jesień/zimę. 

Dopiero odczytałem bo mnie kilka dni na forum nie było. Osobiście mam 338 ms'a i 176 palka, teraz to akurat szybko się lvl wbija jak się regularnie loguje i się jest w stanie te ~50-100zł wydać na weekly taski na miesiąc. Praktycznie palka to zrobiłem w pół roku nawet w ogóle nie idąc na expa z 85 -> 176 XD

MS na Antica
Palek na Securze

Teraz jest double exp, więc polecam sobie poskillować, jak masz mniejszy skill niż 100, 110 jest wystarczający, po 115 taka męczarnia się robi jeżeli chodzi o wbijanie i tyle pieniędzy leci, że lepiej już nie wbijać.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Tibijczyk napisał(a):

Dopiero odczytałem bo mnie kilka dni na forum nie było. Osobiście mam 338 ms'a i 176 palka, teraz to akurat szybko się lvl wbija jak się regularnie loguje i się jest w stanie te ~50-100zł wydać na weekly taski na miesiąc. Praktycznie palka to zrobiłem w pół roku nawet w ogóle nie idąc na expa z 85 -> 176 XD

MS na Antica
Palek na Securze

Teraz jest double exp, więc polecam sobie poskillować, jak masz mniejszy skill niż 100, 110 jest wystarczający, po 115 taka męczarnia się robi jeżeli chodzi o wbijanie i tyle pieniędzy leci, że lepiej już nie wbijać.

Na refugii piszą, że secura i antica zaludnione, że od 5 rano do 2 w nocy respy zarypane wszystkie :D .

Ja na Refugia gram i zaraz 202 level druidem :D Taski na behemoty robię, bo marzy mi się ukończyć 6666 demonów, ale to trochę grania mnie czeka :D

Na cafeteria kiedyś był dash rysiu, który miał eka 1000+ lvl na securze, ale z dwa lata już go chyba nie było. :P 

Na secura/antica też smocze skórki takie drogie? Ja ostatnio uzbierałem 200 i poszły po 14k za sztuke :D .

Na refugia mam kumpli i koleżankę Zosię, bo gram już trochę kilka lat, ale z długimi przerwami. Teraz nowy update wszedł, dodali nowy spell dla druida i w ogóle to się fajnie expi :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Na refugii piszą, że secura i antica zaludnione, że od 5 rano do 2 w nocy respy zarypane wszystkie :D .

Ja na Refugia gram i zaraz 202 level druidem :D Taski na behemoty robię, bo marzy mi się ukończyć 6666 demonów, ale to trochę grania mnie czeka :D

Na cafeteria kiedyś był dash rysiu, który miał eka 1000+ lvl na securze, ale z dwa lata już go chyba nie było. :P 

Na secura/antica też smocze skórki takie drogie? Ja ostatnio uzbierałem 200 i poszły po 14k za sztuke :D .

Na refugia mam kumpli i koleżankę Zosię, bo gram już trochę kilka lat, ale z długimi przerwami. Teraz nowy update wszedł, dodali nowy spell dla druida i w ogóle to się fajnie expi :P 

Nie wiem, nie byłem dawno na dragach, ale jak chcesz sobie dorobić jednocześnie nie wydając realnej kasy to polecam się przejść na Orc Fortress i wbić charmy i posprzedawać Shaman Staffy. Też chodzą po 10-15k za sztukę.

Charmy akurat nie dają zbyt dużo, ale ja już z nudów wbiłem chyba 700 charms pointsów na różnych miejscówkach, też takim dobrym miejscem pod charmy są Cyclopy na Edron lub Dragi na Darashii. W ogóle też nie jestem pierwszym właścicielem tego ms'a, był kupiony na 316 lvlu w 2022, ale że mi się nudzi, to se gram :V Palek jest od 0 robiony przeze mnie.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Tibijczyk napisał(a):

Nie wiem, nie byłem dawno na dragach, ale jak chcesz sobie dorobić jednocześnie nie wydając realnej kasy to polecam się przejść na Orc Fortress i wbić charmy i posprzedawać Shaman Staffy. Też chodzą po 10-15k za sztukę.

Charmy akurat nie dają zbyt dużo, ale ja już z nudów wbiłem chyba 700 charms pointsów na różnych miejscówkach, też takim dobrym miejscem pod charmy są Cyclopy na Edron lub Dragi na Darashii. W ogóle też nie jestem pierwszym właścicielem tego ms'a, był kupiony na 316 lvlu w 2022, ale że mi się nudzi, to se gram :V Palek jest od 0 robiony przeze mnie.

Na dragi mam scavenger charma, że mi co 3-5 dragon skórka leci, a jedna po 14k ;d. Ostatnio w dwa dni uzbierałem z 200. 

W sierpniu podobno jakiś event będzie i potrawki się będzie robiło, jakiś typek mi pisał, że blessed stake (te do skórowania demonów i wampirów) pójdą w górę i żebym zaczął robić :D 

Smoków w bestiary to ja mam 26567 ubite haha :D Trochę się ich natukłem :P . Głównie na darashia siedzę :D 

Śmieje się, jak mi ktoś wpada na respa, a za chwile jak mnie widzi, to ucieka hahah :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Dobrze ze jestescie,bo jakos cicho się robi.Kiedys glosne  tetniace zyciem.I wjeżdżał @eRCe w samym centrum dyskusji ze swoim serkiem o smaku marichuany hehe🤣🤣🤣Niezapomniane

O kurde coś mnie ominelo. 🤔

8 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

A nic, poszedłbym spać, ale jak się obudzę, to znowu będzie zrypany dzień, a w nocy jest fajnie i tak spokojnie i wszyscy śpią :D 

a u Ciebie jak tam? @Elciaa

Padłam juz wczoraj, niedawno wstałam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi