Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

A ty wierzysz we wszystko co ci ktoś pisze. Jakiś frustrat, który nie ma jaj by ujawnić swe oblicze tylko jątrzy i knuje za plecami innych. 

Jestem w szoku, że jakaś persona takie rzeczy tu innym wypisuje - gdzie ja z nikim stąd nie utrzymuje w zasadzie żadnych kontaktów (bliższych czy dalszych).

A taki nick jak "Kuba rozpruwacz" w ogóle tu nie był zarejestrowany - jest wyszukiwarka userów. W żadnej konfiguracji nie wyszukuje. Także ciekawie mitomanisz.

Na fejsbuku miał taki Nick. Nie mówię że mi ktoś pisał, powiedziałam że padło w rozmowie na żywo. Nie doczytałas, ale to serio nieistotne jesteśmy w Internecie możesz być kimkolwiek i mieszkać gdziekolwiek. 

10 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Jasne. Tu jest coś zagrane, Fifi wszystkim trzęsie... Możliwe, że Dalila już w mule leży a on z jej patefonu forum kręci 🤣🤣🤣

Hahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila, a w ogóle to wczoraj znalazłem na moim fonie 4 foteczki z tej miejscówki, gdzie poszliśmy na początku, co była ta farba w wodzie, to fajnie widać wtedy wodę, a to fotki z kwietnia.

Jak chcesz to tutaj wrzucę. Nie jest to super jakość, bo chiński tani smartfon, ale coś tam można zobaczyć. Fajnie wtedy było. Wiosna tam nad zalewem była sztosik.

Jak przyleciałem dopiero z UK, to jeszcze tam w tej miejscówce tyle trawy nie było, tylko sama ziemia. Tęsknie już za tym. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się przylecieć, albo za dwa lata. Na wiosnę. 

Możesz wrzucić zalew ładny. To nie była farbą pisałam że to był oprysk hahah ja wtedy powiedziałam że jak farba i że to na pewno chemia. Znajome się wydawało i później ddoszłam co to. Nie czytasz postów jak oznaczam ? skandal

Pewnie nawet sama taki oprysk widziałam u siebie identyczny xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Życzysz komuś śmierci? No bo czym jest leżenie w mule...

Kiedy ostatnio leżałem w mule, to o ile dobrze pamiętam, życzyłem komuś śmierci - słusznie! Dokładnie tym właśnie jest ;)

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Na fejsbuku miał taki Nick. Nie mówię że mi ktoś pisał, powiedziałam że padło w rozmowie na żywo. Nie doczytałas, ale to serio nieistotne jesteśmy w Internecie możesz być kimkolwiek i mieszkać gdziekolwiek. 

Kiedyś pisałaś o tym, że ktoś ci doniósł co ja niby o tobie pisałam.

Żyj sobie szczęśliwie ze swoimi szpiclami. Musisz być zayebiście ważną personą, że ci uprzejmie donoszą 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Życzysz komuś śmierci? No bo czym jest leżenie w mule...

Joke sytuacyjny związany z niniejszym wątkiem, nawiązujący do tego, ze ostrzegaliśmy dalila przed mordem by fifi ;)

czarny humor tez jest spoko, naprawde. I robienie lodow ;)

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila, a w ogóle to wczoraj znalazłem na moim fonie 4 foteczki z tej miejscówki, gdzie poszliśmy na początku, co była ta farba w wodzie, to fajnie widać wtedy wodę, a to fotki z kwietnia.

Jak chcesz to tutaj wrzucę. Nie jest to super jakość, bo chiński tani smartfon, ale coś tam można zobaczyć. Fajnie wtedy było. Wiosna tam nad zalewem była sztosik.

Jak przyleciałem dopiero z UK, to jeszcze tam w tej miejscówce tyle trawy nie było, tylko sama ziemia. Tęsknie już za tym. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się przylecieć, albo za dwa lata. Na wiosnę. 

Czy były na nich stupki dalili? Dla kolegi (kolegow) pytam 😅

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Joke sytuacyjny związany z niniejszym wątkiem, nawiązujący do tego, ze ostrzegaliśmy dalila przed mordem by fifi ;)

czarny humor tez jest spoko, naprawde. I robienie lodow ;)

Zgadzam się. Mała mi robienie lodów nie jest spoko? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Czy były na nich stupki dalili? Dla kolegi (kolegow) pytam 😅

To zdjęcia z wiosny z kwietnia. Jak był ze mną nie miał telefonu nawet. W sumie jakby miał mnie zabić to słusznie pomyślał😆

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

oby dwie :D no wszedłem do wody zobaczyć co to, a tutaj całe zielone jak od jakiejś farby, dobrze, że mnie od tego nie szczypało ani nic czy alergia.

babcie mnie potem krytykowały, że wchodzę do czegoś takiego w ogóle.

Dobrze że do kolana bo to był mega głupi pomysł. Prawie taki jak mój i to wyjście ale głowę mam całą i nie jestem w błocie haha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi