Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

W Kaliszu padać musi. Niepotrzebnie tam szliscìe podlać. Muszę zobaczyć te rybki A ważki wyglądają jak małe śmigłowce i to super

Właśnie problem ale patrzę że jutro 25 stopni ale chmura z deszczem ;/ przyszły tydz zimniej ale to trudno najwyżej się nie popływać dużo. 

Muszę obmyslic kiedy czas ale głowa słabo teraz pracuje mi bo byłam dziś w 3 urzędach 

Nie byliśmy na cmentarzu, ale do włoskiego sklepu po mąkę włoską na pizzę :D

Byłem na spacerze, ale nie jest jeszcze do końca dobrze, bo mnie palec boli ten, co był spuchnięty, ehh... Ile mnie jeszcze będzie bolało. :D Lipa.

Jednak krótki spacer po lesie zaliczyłem, jutro też muszę iść na trochę. 

Spoko, ja pamiętam, jak tam pierwszy raz poszedłem z 5 lat temu gdzieś albo dawniej, i sobie biegłem na boso po trawie, a spod nóg mi niebieskie ważki wylatywały, to było ekstra. :D 

Tam są rejony Natura 2000, las strumyk itp. i cisza spokój, chociaż po 17 w tygodniu albo czasem w weekendy to się zdarzają ludzie. W tygodniu w południe albo z rana raczej jest spokój, tak do tej 16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Tam są rejony Natura 2000, las strumyk itp. i cisza spokój, chociaż po 17 w tygodniu albo czasem w weekendy to się zdarzają ludzie. W tygodniu w południe albo z rana raczej jest spokój, tak do tej 16.

te e ! Natura 2000 to ja mam jeszcze bliżej ale to bagna to chyba mówisz o innych. No taki strumyk z wodą przezroczysta i pływające czerwone mini rybki jak bym miała obok to bym chyba ciągle tam oglądała je. 

Wiem pisze ciągle o tym jak pod publikę 🤣🤣🤣 powinnam w koncu napisac na priv ale mi się tak nie chce w privy serio jestem taka towarzyska tylko na ogólnym ale nie chce żebyś mi uciekł jednocześnie dlatego tak pierdziele codziennie. Wybaczcie mi ludzie

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Mata 🤯

Tyz. Ale Maneskin girl;3

Idziwne że nikt nie poprawił 2 t ja wtedy widziałam ale mi się nie chciało poprawiać juz

U mnie leje teraz. W Kaliszu też musiało. A ten strumyk to na pewno nie prosna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

te e ! Natura 2000 to ja mam jeszcze bliżej ale to bagna to chyba mówisz o innych. 

Chyba tak, ja to mówię tutaj okolice, jak się na Tłokinia jedzie. :D 

Wygodni tam sobie podjeżdżają autami i są fotki okolic przez ludzi i info o okolicy,  a dalej jest las i tłokinia i trasa na Murowaniec.

Mi to nie przeszkadza, że publik :D Jak tam wolisz :P 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi