Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Dotyczy i dlatego wam o tym pisze. Co dzień te osoby mijasz na ulicy

tak nawet jedna znam sasiada ale on nie jest wredny bo ma inny charakter to ze ktos ma urojenia nie znaczy ze jest wredny dla otoczenia czy kogos goni z nozem. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Dotyczy i dlatego wam o tym pisze. Co dzień te osoby mijasz na ulicy

Ale o nim już wiesz. to ze inni tez a nie wiemy tego o kazdym - ok, ale ty wiesz 😃 wiec nie wiem czy jezioro w lesie to najszczęśliwszy pomysł po prostu skoro te wiedze masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

On i tak by nie wyszedł xD on miał pełno takich, jakichś Anulek Kwikernes itd zakłada tylko tematy o wielkiej milosci i utracie ich a i tak nic by nie zrobił, wiec żadna strata 😃 teraz będzie mógł zwalić ze to przez libeda i krejzi nie wyszło mu z dalila, a nie ze i tak by z domu nie wyszedł xD

W sumie bekujesz A te dziewczyny co o nich mówisz wszystkie mieszkają daleko na drugim końcu pl albo w innym kraju. Więc co za beka? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A po co mi leczyć dobrym słowem. Ja chce tylko kogoś znać kto umie pływać i lubi xd

rob co chcesz ja nie twierdze ze coś ci zrobi, jest szansa ze moze nie zrobi 😃

informacje dostałaś ale widze ze próbujesz nas przekonać (czy siebie bardziej). Ja już nie komentuje tej sprawy, tak jak wyżej pisałam, uznaje cie niniejszym za poinformowana 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

tak nawet jedna znam sasiada ale on nie jest wredny bo ma inny charakter to ze ktos ma urojenia nie znaczy ze jest wredny dla otoczenia czy kogos goni z nozem. 

Ja bym Ci opowiedziała jak to jest z tym co potrafi taka osoba mówić i jak się zachowuje bo miałam bliską relacje ale tak publicznie chce 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie bekujesz A te dziewczyny co o nich mówisz wszystkie mieszkają daleko na drugim końcu pl albo w innym kraju. Więc co za beka? 

On tez nie zawsze siedział w uk. Czasy o ktorych mowie (nie kojarzę aż tak zamierzchłych) są bardzo dawne; tylko on po prostu przez 10 lat zakłada te tematy o tych laskach które już dawno zapomniały o takim forum jak kafeteria i pewnie dzieci do komunii szykują 😃

tak mam bekę z tego, bo milosc z gierki to nie wiem nawet, czy dla ucznia podstawówki by sie przydarzyła, jak również zakładanie przez lata tematy o jakichś dupach, które kazdy ma w dupie z czytających, a one jego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

rob co chcesz ja nie twierdze ze coś ci zrobi, jest szansa ze moze nie zrobi 😃

informacje dostałaś ale widze ze próbujesz nas przekonać (czy siebie bardziej). Ja już nie komentuje tej sprawy, tak jak wyżej pisałam, uznaje cie niniejszym za poinformowana 😃

Absolutnie nie przekonuje. Wy o nim piszecie mnie informujecie to odpowiadam. Gdzie się wypowiadam o nim dokładnie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

z twojej naiwnosci nie da sie nie miec beki naprawde. 

te dziewczyny juz maja swoje dzieci a on dalej pisze wysrywy ze sie puszczaly i nie byly dziewicami wiec zadna strata na przemian z tym ze to kogos wina ze sie z nimi nie spotkal itd. typowy wzajemnie sprzeczny wysryw schizofreniczny to jest. baba do niego napisze jakas wiadomosc na forum a on juz przez dekade bedzie myslal ze mogl miec z nia dzieci.

czy chcesz czy nie przez kolejne 10 lat bedzie wspominal dalie z ktora mogl miec dzieci a za chwile bedzie pisal ze jednak nie bo nie szanowala sie itd. albo ze nie poszedl bo mu sie buty rozkleily i to stano na przeszkodzie jego milosci albo w grze gral z zosia i nie mial czasu.

bez sensu rozkminiac co w jego glowie sie robi ja daje se spokoj a ty plywaj z kim chcesz ja ci przeciez nie odradzam plywania z nim tylko pisalem zebys gps wlaczyla i np. siostrze wyslala lokalizacje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja bym Ci opowiedziała jak to jest z tym co potrafi taka osoba mówić i jak się zachowuje bo miałam bliską relacje ale tak publicznie chce 

juz napsialem swoje zdanie choroba moze dotknac kazdego ale nie kazdy jest wredny a ten rozsadny sie bedzie leczyl bedzie ufal bliskim ze sie musi leczyc itd. 

poza tym jego dotknela bo cpal wiec ma na wlasne zyczenie mojego sasiada zreszta tez palil marichuane i dostal schizofereni wiec ja jakos empatii dla ludzi ktorzy zachorowali z wlasnej woli bo cpali nie mam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Absolutnie nie przekonuje. Wy o nim piszecie mnie informujecie to odpowiadam. Gdzie się wypowiadam o nim dokładnie? 

No przekonujesz na argumenty jaki jest ze moze my mamy kosę, ze inni sie tez nie leczą, ze potrzebujesz tylko kogos do pływania. Ja to odbieram jako odbijanie piłeczki i próba przekonania ze spotkanie nad jeziorem z ta osoba to normalny pomysł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

On tez nie zawsze siedział w uk. Czasy o ktorych mowie (nie kojarzę aż tak zamierzchłych) są bardzo dawne; tylko on po prostu przez 10 lat zakłada te tematy o tych laskach które już dawno zapomniały o takim forum jak kafeteria i pewnie dzieci do komunii szykują 😃

O matko ale przykre 

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

tak mam bekę z tego, bo milosc z gierki to nie wiem nawet, czy dla ucznia podstawówki by sie przydarzyła, jak również zakładanie przez lata tematy o jakichś dupach, które kazdy ma w dupie z czytających, a one jego

Ja odnoszę wrazenie że dobrze wie że to gra i ze go nie kochają one, po prostu spędza tak dni że gra i pisze sobie na forumach. Ale wiesz śmiech to zdrowie to ci nie bronię. I nie przekonuje, rozmawiam tylko jako odpowiedź. Chyba już większość wiemy możemy skończyć o fifim xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

No przekonujesz na argumenty jaki jest ze moze my mamy kosę, ze inni sie tez nie leczą, ze potrzebujesz tylko kogos do pływania. Ja to odbieram jako odbijanie piłeczki i próba przekonania ze spotkanie nad jeziorem z ta osoba to normalny pomysł 

To źle odbierasz. Wielokrotnie pisałam że wychodziłam z różnymi osobami z neta, ze byłam nawet na domowe u Gruzinów, i wgl dziwię się że nie jestem w krzakach pokrojoną. Nie sądzę że jestem rozsądna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja odnoszę wrazenie że dobrze wie że to gra i ze go nie kochają one, po prostu spędza tak dni że gra i pisze sobie na forumach. Ale wiesz śmiech to zdrowie to ci nie bronię. I nie przekonuje, rozmawiam tylko jako odpowiedź. Chyba już większość wiemy możemy skończyć o fifim

Tak, dlatego rozpaczał nad rozwodem w grze 😃

albo twierdzi, ze prawie mógł mieć dzieci z laska z sauny, bo miała  stopki 😃 ale za szybko wyszła ze strefy spa, wiec malzenstwo nie doszło do skutku.

blagam Cie 😃

kumam, ze on tu sie lepiej prezentuje niz na Kafe ale chyba możesz coś niecos już jednak wywnioskować nt mentalu i wieku psychicznego chociażby po tym co pisze tutaj.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

z twojej naiwnosci nie da sie nie miec beki naprawde. 

te dziewczyny juz maja swoje dzieci a on dalej pisze wysrywy ze sie puszczaly i nie byly dziewicami wiec zadna strata na przemian z tym ze to kogos wina ze sie z nimi nie spotkal itd. typowy wzajemnie sprzeczny wysryw schizofreniczny to jest. baba do niego napisze jakas wiadomosc na forum a on juz przez dekade bedzie myslal ze mogl miec z nia dzieci.

czy chcesz czy nie przez kolejne 10 lat bedzie wspominal dalie z ktora mogl miec dzieci a za chwile bedzie pisal ze jednak nie bo nie szanowala sie itd. albo ze nie poszedl bo mu sie buty rozkleily i to stano na przeszkodzie jego milosci albo w grze gral z zosia i nie mial czasu.

Jej to też przykre strasznie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

jak ktos lubi widziec smoki i bierze jakies prochy na to to w sumie taka schizofrenie to pozniej widzi je na co dzien i kasy nie musi wydawac wiec powinien byc zadowolony/ 

Akurat z ziolem jest dość specyficznie, odkryli że niektórzy mają coś w mozgach że po jednym jointcie może ci popierdolic w głowie. A takto musiałby być strasznie wyniszczonym naprawde cpunem maryski żeby dostac schizofrenii

To rzadkość raczej po innych dragach tak możesz miec

No ale się zdarza ale to by musiał naprawdę dużo cpac innych A co dopiero marysi

Ale nie mówię zdarza sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Akurat z ziolem jest dość specyficznie, odkryli że niektórzy mają coś w mozgach że po jednym jointcie może ci popierdolic w głowie. A takto musiałby być strasznie wyniszczonym naprawde cpunem maryski żeby dostac schizofrenii

To rzadkość raczej po innych dragach tak możesz miec

No ale się zdarza ale to by musiał naprawdę dużo cpac innych A co dopiero marysi

bzdury piszesz widzialem na wlasne oczy takiego czlowieka zadnym cpunem nie byl palili w kilka osob tylko on dostal schizofrenii sa na to swiadkowie wlasnie ci koledzy moze mial slabszy dzien albo slabszy mózg.potwierdzone to diagnoza lekarska jest wiec jak jakis profesor psychiatrii do ktorego zabrali go rodzice bo nikt w rodzinie nie chorowal powiedzial ze od maryski, koledzy ktorzy z nim zawsze palili i ktorzy wezwali pogotowie jak dostal wtedy pierwszego ataku choroby tak mowia to znaczy ze tak bylo nawet jak ty masz inne zdanie. 

kazdy cpun tak sobie racjonalizuje ze jego choroba nie dotknie. racjonalizuj i ty jak lubisz smoki to przeciez taka schizofrnia chyba nie jest zla bedziesz wiecznie miec urojenia i slyszec glosy czyli to co chcesz zeby miec.

kiedys cytowalem badania o tym ze jaranie maryski o 37% chyba zwieksza szanse na schizofrenie juz po pierwszym zapaleniu ale nie chce mi sie szukac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To chyba nie od tego w jego przypadku bo kiedy by tyle wypalił przecież byl jeszcze dzieckiem jak zachorowal

ale ja nie o nim pisze. ja nie wiem czy on ma dziedziczna czy od czego. poza tym on cpal rozne rzeczy jak siedzisz cale dnie nie chce ci sie chdzic do szkoly grasz w gry i cpasz to w sumie zaden fenomen ze dostal schizo. naturalna kolei rzeczy ze mu sie w glowie po...lo od tego wszystkiego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak, dlatego rozpaczał nad rozwodem w grze 😃

albo twierdzi, ze prawie mógł mieć dzieci z laska z sauny, bo miała  stopki 😃 ale za szybko wyszła ze strefy spa, wiec malzenstwo nie doszło do skutku.

blagam Cie 😃

No to jakieś bzdurki bo nawet 10 latek wie że to nie miłość i że stopki nie zajda w ciążę. No mnie nie bawi jakoś raczej nawet nie czytam. Tak pisał o rozwodzie w grze ale przecież nie na poważnie tak mi się zdaje tylko z nudów:D

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

kumam, ze on tu sie lepiej prezentuje niz na Kafe ale chyba możesz coś niecos już jednak wywnioskować nt mentalu i wieku psychicznego chociażby potem co pisze tutaj.

A dlaczego nie można pisać o pierdolach typu pogoda czy jak mija dzień. Niektórzy mają potrzebę takiego popitolenia sobie, ja taka nie jestem ale kumam że są takie osoby. Gry taaa miałam chłopaka co był uzależniony od gier, juz wiem że nigdy nie będę tego powtarzać tak btw. Tak w grach są postacie bajkowe jak dla dzieci, i wgl nie znoszę gier, ale nie będę nikomu bronić, dużo niestety ludzi gra w gry i są dorosłymi chłopami tak samo 40 50 letnimi i dalej zabijają smoki w lolu. No lubią grać co zrobisz  

5 minut temu, libed napisał(a):

bzdury piszesz widzialem na wlasne oczy takiego czlowieka zadnym cpunem nie byl palili w kilka osob tylko on dostal schizofrenii sa na to swiadkowie wlasnie ci koledzy moze mial slabszy dzien albo slabszy mózg.potwierdzone to diagnoza lekarska jest wiec jak jakis profesor psychiatrii do ktorego zabrali go rodzice bo nikt w rodzinie nie chorowal powiedzial ze od maryski, koledzy ktorzy z nim zawsze palili i ktorzy wezwali pogotowie jak dostal wtedy pierwszego ataku choroby tak mowia to znaczy ze tak bylo nawet jak ty masz inne zdanie. 

kazdy cpun tak sobie racjonalizuje ze jego choroba nie dotknie. racjonalizuj i ty jak lubisz smoki to przeciez taka schizofrnia chyba nie jest zla bedziesz wiecznie miec urojenia i slyszec glosy czyli to co chcesz zeby miec.

kiedys cytowalem badania o tym ze jaranie maryski o 37% chyba zwieksza szanse na schizofrenie juz po pierwszym zapaleniu ale nie chce mi sie szukac

Napisałam że można dostać, nie wpychaj mi w usta to czego nie mówię A raczej nie przekrecaj moich słów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

ale ja nie o nim pisze. ja nie wiem czy on ma dziedziczna czy od czego. poza tym on cpal rozne rzeczy jak siedzisz cale dnie nie chce ci sie chdzic do szkoly grasz w gry i cpasz to w sumie zaden fenomen ze dostal schizo. naturalna kolei rzeczy ze mu sie w glowie po...lo od tego wszystkiego. 

Ja też cpam różne rzeczy to sobie razem pocpamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jakieś bzdurki bo nawet 10 latek wie że to nie miłość i że stopki nie zajda w ciążę. No mnie nie bawi jakoś raczej nawet nie czytam. Tak pisał o rozwodzie w grze ale przecież nie na poważnie tak mi się zdaje tylko z nudów:D

A dlaczego nie można pisać o pierdolach typu pogoda czy jak mija dzień. Niektórzy mają potrzebę takiego popitolenia sobie, ja taka nie jestem ale kumam że są takie osoby. Gry taaa miałam chłopaka co był uzależniony od gier, juz wiem że nigdy nie będę tego powtarzać tak btw. Tak w grach są postacie bajkowe jak dla dzieci, i wgl nie znoszę gier, ale nie będę nikomu bronić, dużo niestety ludzi gra w gry i są dorosłymi chłopami tak samo 40 50 letnimi i dalej zabijają smoki w lolu. No lubią grać co zrobisz  

No ale on nad tym rozwodem rozpaczał. I znienawidził jakaś laske (?) bo go wyrzucila z chaty w grze i zakładał o tym tematy. No nawet zakładając ze to beka (raczej nie była), to still jest to dosyć dziwne i infantylne.

a ja nie mowie, ze on gada o pogodzie i przez to jest infantylny tylko rzeczy o ktorych pisze wyżej. Wycie za jakimiś babami z forow przez dekade, śluby w grze i ekscytacja itd., a nie rozmowa o pogodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi