Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Tzn. ja ją kochałem, ale jak się dowiedziała, że nie mam pracy i pieniędzy, to już chciała rozwód. 

To przed slubem nie wiedziala? :D

Ty jestes takze bezrobotny w grze?

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

W grze nie, w grze to mam całkiem sporo kasy,  miliony złota :D

W sumie to nie wiem, o co jej chodzi. Z chaty mnie wyrzuciła xD.

Wyobraziłem sobie mieć taką sytuację w realu w ogóle... Hajtam się z ukochaną, zaprasza mnie do siebie, mieszkamy u niej, a nagle, że rozwód i mnie wyrzuca z domu... Dramat. 

Już po rozwodzie, nekromanta daje rozwód w grze i się jeszcze cieszy na koniec, że mógł dać rozwodu. Pierścionek już pęknięty i wyrzuciłem go do morza. Także ten już po rozwodzie.

Dziękuje Zosiu za piękne chwile, byłaś wspaniałą żoną. To był zaszczyt móc być twoim mężem przez 6 dni. :D 

Życzę ci lepszego męża i żeby twoje kolejne małżeństwo trwało dłużej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

Pewnie nie, bo rodzina i narzeczona to dużo pracy, obowiązków i stresu. :P 

Może dłużej pożyję dzięki byciu singlem całe życie :D 

Ty w znaczeniu ja Ty i wszyscy inni

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Haha żaba jakie pytania

3 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

W grze nie, w grze to mam całkiem sporo kasy,  miliony złota :D

W sumie to nie wiem, o co jej chodzi. Z chaty mnie wyrzuciła xD.

Wyobraziłem sobie mieć taką sytuację w realu w ogóle... Hajtam się z ukochaną, zaprasza mnie do siebie, mieszkamy u niej, a nagle, że rozwód i mnie wyrzuca z domu... Dramat. 

Już po rozwodzie, nekromanta daje rozwód w grze i się jeszcze cieszy na koniec, że mógł dać rozwodu. Pierścionek już pęknięty i wyrzuciłem go do morza. Także ten już po rozwodzie.

Dziękuje Zosiu za piękne chwile, byłaś wspaniałą żoną. To był zaszczyt móc być twoim mężem przez 6 dni. :D 

Życzę ci lepszego męża i żeby twoje kolejne małżeństwo trwało dłużej. 

No to musisz wyprawic teraz imprezę rozwodowa. Słyszałam że niektórzy robią normalnie w restauracji. Rozumiecie wesele i "rozwodziny"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No to musisz wyprawic teraz imprezę rozwodowa. Słyszałam że niektórzy robią normalnie w restauracji. Rozumiecie wesele i "rozwodziny"

Ona wczoraj wymyśliła, że dzisiaj o 18 rozwód, ale jak się wylogowała, to ja sam to załatwiłem, bo może jedna osoba i nie chce jej już widzieć, bo wkurza mnie coś takiego, tu się hajtam i kocham cię mężu, a nagle z rozwodem mi wyskakuje, porypane jakieś. 

Dlatego nie chce jej już widzieć i żegnaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

na razie to ma inna zabawe zmienił branżę na dzialalnosc terrorystyczna i probuje wymysic okup w tibiacoinsach za zaprzestanei blokowania forum. ciekawe czy jak mu nie zaplaca to swoja dzialalnosc terrorystyczna przeniesie na nerwice :D

moze rzuc mu jakis grosik ty masz dobre serce chcialas z nim na randke isc biedne dziecko nie ma za co grac i wymyslil ze szantażem sie dorobi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

na razie to ma inna zabawe zmienił branżę na dzialalnosc terrorystyczna i probuje wymysic okup w tibiacoinsach za zaprzestanei blokowania forum. ciekawe czy jak mu nie zaplaca to swoja dzialalnosc terrorystyczna przeniesie na nerwice :D

moze rzuc mu jakis grosik ty masz dobre serce chcialas z nim na randke isc biedne dziecko nie ma za co grac i wymyslil ze szantażem sie dorobi. 

Co wy z randką to wszyscy znajomi płci męskiej to z nimi na randkę się chodzi? A Ty libed masz znajome płci żeńskiej i chodzisz na randki? Tobie chyba nie wolno bo Cię Krejzi by zaraz wyjaśniła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Co wy z randką to wszyscy znajomi płci męskiej to z nimi na randkę się chodzi? A Ty libed masz znajome płci żeńskiej i chodzisz na randki? Tobie chyba nie wolno bo Cię Krejzi by zaraz wyjaśniła :D

ja sie powoluje na to co on pisal. nie zapominaj ze on ma 10 lat i mysli inaczej. 

tak mam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi