Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, nie widziałam tego akurat, choć widziałam, że był na trybunach.

Ja się nie znam na futbolu, ale z Argentyną to chyba nie wstyd przegrać, choć tam są jakieś grubsze historie w tle i Argentyna brała to bardzo personalnie. Anglicy chyba nie aż tak, bo nie słyszałam żadnych negatywnych komentarzy w stronę Argentyny. 

Pf no A co brytole mają do powiedzenia, falklandy zabrali 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Tam może być sprawa, że Zosia pokazała różdżkę i czar prysł... I od tego momentu uczucie nabrało rozpędu 🤣

a napisalbym cos ale bede mily i nie napisze bo juz wczesniej mi pisales ze chyba go nie lubie skoro pisze co pisze ale masz zly trop :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

a napisalbym cos ale bede mily i nie napisze bo juz wczesniej mi pisales ze chyba go nie lubie skoro pisze co pisze ale masz zly trop :D

A wiszą mię tropy i ich akuratność:p

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może powniśmy jechać nad wodę się ochłodzić, po co się męczyć w tą duchotę w domu xD.

Ja może sobie dzisiaj ucieknę w nocy nad wodę, ale bez wchodzenia, bo znowu nabiję nogę na pal. Ja już biegam po schodach, więc sprawność odzyskuję 😎👋

Babci nic nie mówiłem, bo zaraz będzie się wypytywać, a ja nie mam chęci się tłumaczyć :/. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde mi się zawsze wyłączają i to się kilka ctr prawy alt i coś tam

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Może powniśmy jechać nad wodę się ochłodzić, po co się męczyć w tą duchotę w domu xD.

Ja może sobie dzisiaj ucieknę w nocy nad wodę, ale bez wchodzenia, bo znowu nabiję nogę na pal. Ja już biegam po schodach, więc sprawność odzyskuję 😎👋

Babci nic nie mówiłem, bo zaraz będzie się wypytywać, a ja nie mam chęci się tłumaczyć :/. 

Rano mam sprawy w mieście. Po południu komisję dla kuku

Xd w weekend dajemy bo chyba będę po już 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Prince of darkness napisał(a):

Takiej reklamy jeszcze nie dostałem heh. A do Mensy nie aplikowałem może by mnie przyjęli 😁

Jak nie. Mówiłeś że masz jakieś iq A może pojebalam

Umiesz pływać lubisz wodę?

5 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Na mogę altacet

Noge

Ja nie pamiętam co się kilka ale chłopaki będą wiedziec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mam altacet z nogą ok, ale ogólnie samopoczucie mam do dupy, bo tydzień siedziałem w domu i grałem w gry tylko, a potem jak poszedłem na spacer to sobie skaleczyłem tę nogę i w ogóle dramat. 

Dawno nie byłem na żadnej wycieczce, a jak leję zimnej wody do wanny to zaraz jest ciepła.

Także przydałoby mi się gdzieś wyskoczyć, ale babka już, że z tą nogą to nie za daleko i mnie to wykańcza.

Ja już chciałbym wrócić do UK, bo tutaj zdycham. Nie wiem jak babka ze mną wytrzymuje, bo ja mam chęć sobie pobyć sam i mnie wykańcza umysłowo codziennie do kogoś w ogóle mordę otwierać i się odzywać. 

Najlepiej to będzie chyba jak pójdę spać.

Może jutro z rana mi się uda gdzieś uciec. :D w końcu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Pf no A co brytole mają do powiedzenia, falklandy zabrali 

Wojna była z Wielką Brytanią a nie z samą Anglią, poza tym nigdy nie należały do Argentyny, a ludzie, którzy tam mieszkają chcą należeć do Wielkiej Brytanii a nie Argentyny. Bez sensu takie urazy o kupę kamieni, choć jak widać inne państwa też podchodzą emocjonalnie do historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Wojna była z Wielką Brytanią a nie z samą Anglią, poza tym nigdy nie należały do Argentyny, a ludzie, którzy tam mieszkają chcą należeć do Wielkiej Brytanii a nie Argentyny. Bez sensu takie urazy o kupę kamieni, choć jak widać inne państwa też podchodzą emocjonalnie do historii.

No wiadomo że nie chcą do kraju 2 razy biedniejszego. Wiem że była wojna z całym królestwem i ono miało kolonie ale i tak mówię brytole. Właściwie ta nazwa jest poprawniejsza do GB niż Anglicy na logikę :D ta kupa kamieni potrzebna jest jako baza i tyle. A w sumie Argentyna chce te kupę kamieni nie wiem bp jest bliżej nich i też sobie zrobią bazę i akwen powiększa swoj. A jak Patagonia się roztopi to i szlaki morskie sie rozwiną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi