Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

bzdury piszesz widzialem na wlasne oczy takiego czlowieka zadnym cpunem nie byl palili w kilka osob tylko on dostal schizofrenii sa na to swiadkowie wlasnie ci koledzy moze mial slabszy dzien albo slabszy mózg.potwierdzone to diagnoza lekarska jest wiec jak jakis profesor psychiatrii do ktorego zabrali go rodzice bo nikt w rodzinie nie chorowal powiedzial ze od maryski, koledzy ktorzy z nim zawsze palili i ktorzy wezwali pogotowie jak dostal wtedy pierwszego ataku choroby tak mowia to znaczy ze tak bylo nawet jak ty masz inne zdanie. 

kazdy cpun tak sobie racjonalizuje ze jego choroba nie dotknie. racjonalizuj i ty jak lubisz smoki to przeciez taka schizofrnia chyba nie jest zla bedziesz wiecznie miec urojenia i slyszec glosy czyli to co chcesz zeby miec.

kiedys cytowalem badania o tym ze jaranie maryski o 37% chyba zwieksza szanse na schizofrenie juz po pierwszym zapaleniu ale nie chce mi sie szukac

Napisałam dokładnie to co Ty. Widocznie twoi koledzy byli niezłymi jaraczami. Swoją drogą teraz tak gardzisz takimi osobami a sam kiedyś miałeś takich kolegow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mowie również, ze uwazam osoby grające w gry za infantylne, tylko osoby które grają w gry , biorą tam ślub i trąbią o tym mając lat chyba 35 i płacząc po rozwodzie w tejże grze znienawidzajac jakaś laske/postac (sorry nie znam sie na tym) w jego przypadku. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@libed, @Krejzi1 Pamiętajcie, że chcącemu nie dzieje się krzywda. To są też takie masochistyczne procesy, że ludzie muszą być wystawieni na taką brawurę i adrenalinę itp. i wtedy się lepiej czują. Sam wiem po sobie jak adrenalina mi pomaga w nerwicy.

Tylko ja wolę sobie na jakiś mecz pójść a Dalila ma słabość do chorych mężczyzn :D My tego nie zrozumiemy ale tak już jest i można se gadać. Tak jak Fifiemu nie przetłumaczycie, żeby ogarnął się z robotą tak Dalila nigdy nie nabędzie instynktu samozachowawczego. Ale imho lepiej niech sie w sumie każdy zajmie swoim życiem i się nie wtrąca w innych

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

@libed, @Krejzi1 Pamiętajcie, że chcącemu nie dzieje się krzywda. To są też takie masochistyczne procesy, że ludzie muszą być wystawieni na taką brawurę i adrenalinę itp. i wtedy się lepiej czują. Sam wiem po sobie jak adrenalina mi pomaga w nerwicy.

Tylko ja wolę sobie na jakiś mecz pójść a Dalila ma słabość do chorych mężczyzn :D My tego nie zrozumiemy ale tak już jest i można se gadać. Tak jak Fifiemu nie przetłumaczycie, żeby ogarnął się z robotą tak Dalila nigdy nie nabędzie instynktu samozachowawczego. Ale imho lepiej niech sie w sumie każdy zajmie swoim życiem i się nie wtrąca w innych

No ja wiem dlatego ja sie już nie chce wypowiadać tylko dalila mnie w kolko cytuje 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No to jakieś bzdurki bo nawet 10 latek wie że to nie miłość i że stopki nie zajda w ciążę.

on nie wie, sa ludzi do ktorych jak sie sprzedawczyni usmiechnie w recepcji i mowi dzien dobry oni sadza ze na nich leci. on nie jest jedynym ktory tak mysli. na kafe byl inny gosc ktory chodzil do sklepu czul sie tam obserwowany i zawsze pisal ze jakas sprzedawczyni na niego leciala bo sie patrzyla na niego a patrzyla bo zapewne sie dziwnie zachowywal skoro i ochrona za nim chodzila. 

nie nie kazdy wie ze milosc z gry to nie milosc zapewniam cie. 

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tak w grach są postacie bajkowe jak dla dzieci, i wgl nie znoszę gier, ale nie będę nikomu bronić, dużo niestety ludzi gra w gry i są dorosłymi chłopami tak samo 40 50 letnimi i dalej zabijają smoki w lolu. No lubią grać co zrobisz  

polecam ci powiedziec mu o pracy albo o przestaniu grac zobaczysz rekacje bo ci 50 latkowie o ktorych piszesz raczej nie zaczna wtedy biegac z nozem i wyzywac caly swiat :D 

polecam ci użyć na randce magicznego slowa ze moze bys poszedl do pracy albo rpzestal grac :D

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja też cpam różne rzeczy to sobie razem pocpamy

moze i ty kiedys bedziesz mogla miec urojenia codziennie skoro lubisz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No ale on nad tym rozwodem rozpaczał. I znienawidził jakaś laske (?) bo go wyrzucila z chaty w grze i zakładał o tym tematy. No nawet zakładając ze to beka (raczej nie była), to still jest to dosyć dziwne i infantylne.

a ja nie mowie, ze on gada o pogodzie i przez to jest infantylny tylko rzeczy o ktorych pisze wyżej. Wycie za jakimiś babami z forow przez dekade, śluby w grze i ekscytacja itd., a nie rozmowa o pogodzie.

No dla niego to jest jego codzienność. Dla innych ludzi będzie to robienie prania dla innych ich robota itp. 

Nie wiem ani Ty ani ja nie widzimy bo chyba w twarzą w twarz ani w jego głowie nie mieszkamy żeby stwierdzić czy serio płacze i nienawidzi czy tylko sobie pisze dla beki takie posty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Bo tu na forum udaje o czym zreszta pisze w cytatach ktore przytoczył libed.

elcia z cała sympatia nie jest właściwa osoba na patrzenie w tym sensie, ona jest mila dla goscia, który wywalił jej dane osobowe, zdjęcia, zdjęcia dzieci na kafeterie i latami po niej jechał jak po łysej kobyle na forum. Zaba nie wiem dlaczego, pewnie dlatego, ze nie chce dolewać oliwy do ognia/szkoda jest jej jego. Nie wiem tez czy jest świadoma tej całej historii. Mnie tez było go szkoda, ale w momencie jak mi jechał za nic (nigdy go przedtem nie obrażałam itd) czy zakładał tematy/podszywy ze jestem prostytutka odpuściłam sobie głaskanie swira. Watpie tez żeby zaba sie z nim spotkała w realu mimo ze są z jednego kraju nigdy chyba taki pomysł nie padł. Ale nie będę sie za nią wypowiadać, moze to zrobić sama @Żaba Monika

ja generalnie radzić ci nie zamierzam z 1 strony nie chce sie wpierdzielac w sprawy obcych ludzi, z 2 str znając szerzej kontekst i ‚znając’ fifiego forumowo pare lat więcej niz ty trochę głupio ci o tym nie powiedziec.

ja w kazdym razie uznaje ze swojej strony uznaje ze zostałaś poinformowana ;) wiec dalej jako dorosła rób co chcesz.
historia z bieganiem z nozem po domu jest prawdziwa. Wiec pytanie retoryczne na ile spotkanie ‚nad jeziorkiem’ z randomem z netu tego typu jest świetnym pomyslem.

Rozmawiam z nim, bo tutaj normalnie pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Napisałam dokładnie to co Ty. Widocznie twoi koledzy byli niezłymi jaraczami. Swoją drogą teraz tak gardzisz takimi osobami a sam kiedyś miałeś takich kolegow

nie napisalas tego samego oni nie byli cpunami jarali okazjonalnie chodzili do dobrej szkoly uczyli sie cale dnie nie mieli czasu cpac palili co drugi weekend wiec moim zdaniem to nie jest jakos nie wiadomo jak czesto

po prostu tobie sie wydaje ze jak ty cpasz i nie masz to inni musieli robic to czesciej, nie nie musieli moze byl rpzeziebiony oslabiony albo ma slabszy organizm i dlatego zachorowal a ty nie. 

to jest losowe tobie tez sie moze kiedys zdarzyc.nie trzeba do tego cpac trutki na szczury. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

No dla niego to jest jego codzienność. Dla innych ludzi będzie to robienie prania dla innych ich robota itp. 

Nie wiem ani Ty ani ja nie widzimy bo chyba w twarzą w twarz ani w jego głowie nie mieszkamy żeby stwierdzić czy serio płacze i nienawidzi czy tylko sobie pisze dla beki takie posty 

No ja go czytam kilka lat dluzej niz ty wiec trochę więcej mogę powiedziec na ten temat jednak ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

To ironia czy serio? Bo jak serio to już w ogóle nie wiem po co sie produkuję 😃

A jak byś to inaczej nazwała. Z resztą nie chce się wciągać w te dyskusje tak tylko se napisałem 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal możesz sobie trochę więcej powiedzieć jednak. Nadal widzisz przed sobą ekran komputera. Nie można poznać osoby przez komputer

Oczywiscie ale ty jesteś w tej samej sytuacji co ja minus kilka lat a tez zakładasz jakaś tezę ze to beka i tak naprawdę gdyby nie kosa z libedem to byłby świetny chłopak 😃wiec jak widać kazdy coś zakłada, mimo ze realnie go nie zna. Przy czym my znamy pare faktow z zycia które opisywał a o

ktorych tez nie wiesz ale nie chce już w to wchodzic głębiej.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Poza tym pisze ci to kilka osób, które forumowo znają go jeszcze dluzej ale ty wciąż wiesz lepiej po paru miesiącach. No ja odpuszczam 😃

No odpuszczaj nie wiem po co powielać to samo. Pprzecież ja schizo nie mam i to co czytam dociera do mnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można poznać osoby przez komputer

Tylko jest różnica między rozczarowaniem się bo ktoś się okazał inny niż się myślało i zamiast piór do pasa jest łysy jak kolano, a świadomym pakowaniem się chcąc się upewnić, że to wszyscy inni się mylą.

No jak z dzieckiem

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Oczywiscie ale ty jesteś w tej samej sytuacji co ja minus kilka lat a tez zakładasz jakaś tezę ze to beka i tak naprawdę gdyby nie kosa z libedem to byłby świetny chłopak 😃wiec jak widać kazdy coś zakłada, mimo ze realnie go nie zna. Przy czym my znamy pare faktow z zycia które opisywał a o

ktorych tez nie wiesz ale nie chce już w to wchodzic głębiej.

No dobrze że je opisywał. A może w realu ma 70 lat i pochwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha spoko. Jak Ci napiszę ktos że cie kocha to nadal umiesz stwierdzić czy beka czy na serio dopóki nie ma związku w realu?

tak kazdy moze stwierdzic czy cos jest beka czy nie. jesli nie umiesz to twoj problem ale tak da sie. tak samo face to face tez ktos moze klamac czy udawac. to ze cos jest trudniej nie znaczy ze sie nie da w tym oczywistym przypakdu mozna stwierdzic kiedy pisze powazne tak samo jak mozna stwierdzic ze jestes naiwna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha spoko. Jak Ci napiszę ktos że cie kocha to nadal umiesz stwierdzić czy beka czy na serio dopóki nie ma związku w realu?

jakby ktos od 10 lat zakładał tematy ze kocha po wymianie kilku postow na forum o kupie to zdecydowanie bym sugerowała psychiatrę albo wyszlifowanie poczucia humoru 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi