Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Mi wujek opowiadał kiedyś, że w psychiatrykach w Niemczech pacjentom dają podobno buty do biegania, żeby biegali, ale czy to prawda, to nie wiem.

Po porządnym bieganiu, a potem zimny prysznic jest fajnie, ale to samo można powiedzieć po sesji na basenie albo rowerze, ale bieganie nieźle podkręca metabolizm.

Ja tam chętnie bym sobie pobiegał na boisku i pograł w piłkę, trochę bym spalił kalorii, ale nie ma z kim, bo samotność. 

Myślę, że biegania można nie lubić, ale to, co się czuję po sesji takiej, czyli lepsza sylwetka, endorfiny i w ogóle to można się uzależnić od tego pewnie :P W końcu chemia w mózgu. 

Tak czy siak, nie mam zdania. :D Jak gdzieś jest świeże powietrze i sobie biegnę i dotleniam się tym tlenem, to może być nawet. Przy drodze i wdychiwać spaliny, to chyba głupota biegać w takim otoczeniu.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Może coś w tym jest, bo jak sobie wskakuje do wody, to czasem czuję radość i uśmiecham się też, a od biegania ciężko powiedzieć, chyba nie biegałem nigdy z bananem na mordzie. :P 

Niektórzy twierdzą że po maja wyrzut endorfin. Albo ogólnie po jakimś treningu. Mnie ta laska uświęcająca w postaci endorfin ze sportu (po) jakoś nie dotknęła 😃 jedynie to może rower, ale to już w trakcie lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ja tam chętnie bym sobie pobiegał na boisku i pograł w piłkę, trochę bym spalił kalorii, ale nie ma z kim, bo samotność. 

Zobacz www.pilkanahali.pl może mają też w Twoim mieście.

Ja tak na siatkówkę chodzę. Na początku nie miałem ekipy i w ciemno samemu się dopisywałem gdzie bliżej i poziom rekreacyjny. A później gdy regularnie się w te same miejsca zapisywalem to zacząłem kojarzyć już osoby te osoby o teraz mamy grupe na FB parędziesiąt osób i leci bajera na bieżąco 

36 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Niektórzy twierdzą że po maja wyrzut endorfin. Albo ogólnie po jakimś treningu. Mnie ta laska uświęcająca w postaci endorfin ze sportu (po) jakoś nie dotknęła 😃 jedynie to może rower, ale to już w trakcie lubię.

Po prostu nic gorszego ich już w danym dniu nie spotka to mają wyrzut endorfin 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Po prostu nic gorszego ich już w danym dniu nie spotka to mają wyrzut endorfin 

Albo nic lepszego niż zakończenie tego 😃

21 minut temu, Elciaa napisał(a):

2 w nocy a tu dyskusja pełną parą. xD

a jak. Od bandytów po siatkówke

no i co z tymi sztuczkami do wyszukiwania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koniec imprezy do spania.

@shadow_no cofnąłbyś się o jedną aktualizacje ja wiem że invision chce logowania po mailu albo po nicku jednak łatwiej. chcialem tu wejsc z tel. ale za chiny nie moglem sobie przypomniec maila na jaki zalozylem konto :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi