Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A ja w sobotę biorę ślub w Thais z moją ukochaną Zosią xD. Hajtamy się w grze i będzie ceremonia :D. Zobaczymy w sobotę :P 

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. 🧙‍♀️👽

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

A ja w sobotę biorę ślub w Thais z moją ukochaną Zosią xD. Hajtamy się w grze i będzie ceremonia :D. Zobaczymy w sobotę :P 

Upewnij się że to nie femboy ani jakiś inny tajlandzki stwór xd

Ehh, znów mnie na twarzy wysypało, już miałem na zimę tak że byłem cały czerwony na twarzy, przeszło bez żadnych leków po 2-3 dobach, teraz mam to samo. Nic w diecie ani w lekach nie zmieniałem prócz tego że od 2 tygodni boli mnie brzuch. Przegrywa zawsze coś dopadnie :(

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Elciaa napisał(a):

Tylko weź nie zmieniaj nicku co. 😜

Ahahah, Zosię kocham w Tibii, a nie na Nerwicy :D 

21 minut temu, Tibijczyk napisał(a):

Upewnij się że to nie femboy ani jakiś inny tajlandzki stwór xd

Ehh, znów mnie na twarzy wysypało, już miałem na zimę tak że byłem cały czerwony na twarzy, przeszło bez żadnych leków po 2-3 dobach, teraz mam to samo. Nic w diecie ani w lekach nie zmieniałem prócz tego że od 2 tygodni boli mnie brzuch. Przegrywa zawsze coś dopadnie :(

To przekichane, ja akceptuję już swój przegryw w 100%. To chyba dziewczyna, kiedyś zaprosiła mnie i mojego kolegę do swojego domku w Thais :D . Nadal gierczy :D 

Może po ślubie pobawi się moim rotwormem. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja padłem w tibijce i level w dół ehh. Bo mnie potwory otoczyły, wielkie behemoty i dętka. Już chce przestać grać, a w sobotę przecież ślub z Zosią. 

Wkurzają mnie te gry. Czemu nie robię nic innego. Nie czytam książek, nie chodzę na spacery, nie uprawiam sportu. Tylko w kółko jakieś granie i to moje życie, a nagle umieram, albo mi się nudzi gra i ciężko coś osiągnąć. Całe życie noob z niskim levelem.

Najfajniej mi się chyba w tego lola wild rift gra :D Na moim handheld. Super grafika, kolory cudo, super płynność i się gra z innymi, a nie sam i subskrybcji 50zł miesięcznie nie muszę bulić.Już mam dość. 

Wybuliłem się na odtwarzacz i nie mam już na subskrybcje. Chyba muszę požegnać Zosię i Czelsi. No przykro mi. Ciężko ogarnąć 3 gry naraz. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A ja padłem w tibijce i level w dół ehh. Bo mnie potwory otoczyły, wielkie behemoty i dętka. Już chce przestać grać, a w sobotę przecież ślub z Zosią. 

Wkurzają mnie te gry. Czemu nie robię nic innego. Nie czytam książek, nie chodzę na spacery, nie uprawiam sportu. Tylko w kółko jakieś granie i to moje życie, a nagle umieram, albo mi się nudzi gra i ciężko coś osiągnąć. Całe życie noob z niskim levelem.

Najfajniej mi się chyba w tego lola wild rift gra :D Na moim handheld. Super grafika, kolory cudo, super płynność i się gra z innymi, a nie sam i subskrybcji 50zł miesięcznie nie muszę bulić.Już mam dość. 

Wybuliłem się na odtwarzacz i nie mam już na subskrybcje. Chyba muszę požegnać Zosię i Czelsi. No przykro mi. Ciężko ogarnąć 3 gry naraz. 

A kto to Zosia? NPC czy prawdziwa osoba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Prawdziwa dziewczyna, koleżanka z gry :D . Pisała mi, że jest z Gdańska i mnie zaprasza.

Dzisiaj się jej oświadczyłem. No strary w grze mogę odrobić. Lubię też dwie inne gry, i ciężko mi się skupić na jednej. To mnie wkurza.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja nie wiem czy Fifi sam wi 🤣

Sorry Filip musiałem xd

Edytowane przez Nie lubię świtu

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

Ahahah, Zosię kocham w Tibii, a nie na Nerwicy :D 

To przekichane, ja akceptuję już swój przegryw w 100%. To chyba dziewczyna, kiedyś zaprosiła mnie i mojego kolegę do swojego domku w Thais :D . Nadal gierczy :D 

Może po ślubie pobawi się moim rotwormem. :P 

Dżiżas, napisz jeszcze, że Polka xd Mało się zdarza żeby Polki grały w Tibię. Kiedyś sporo grałem w grę od wydawcy "Gameforge" co się nazywała "NosTale" to akurat kobiet było całkiem sporo, ale przez decyzje firmy i pewnie przez "dorastanie" już mało kto w nią gra. Byłem stałym graczem polskich serwerów jakoś w 2016-2018. NosTale dla mnie upadło przez zezwolenie na multiaccounting, ogólną aprobatę społeczności przeciw "normalizacji" gry (sami wprost się przyznali że lubią grać na 10 kont, kiedy pisałem to na discordzie), długo by wymieniać... Tibia akurat takich problemów nie ma, i to mi się podoba. Tutaj akurat problemem są mechanizmy P2W które są o wiele droższe, ale przez to wpływają tylko na grę tych najbogatszych, więc może to i lepiej.

Edytowane przez Tibijczyk

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno, dawno temu do mojej cioci przychodził sąsiad, mój znajomy, o kilka lat starszy: pukał do drzwi i pytał, czy może zagrać w tibie. Ona się zgadzała i tak chłopiec u niej siedział w pokoju zamknięty i sobie grał. 

Do dziś lubię to bratu młodszemu opowiadać 😄

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi