Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

ADHD na wiele przypadłości, które ludzie bez ADHD też mogą mieć. Ja też się ciągle ruszam albo kiwam nogą, albo idę po coś do pokoju, ale w międzyczasie zaczynam robić coś innego, a potem jeszcze coś innego i w końcu już nie pamiętam o pierwszej rzeczy. Ale nie mam ADHD, za to mój facet ma zdiagnozowane i widzę jakie to jest męczące. To jest inny lewel myślenia i reagowania.

No moja przyjaciółka tez ma i tez widze, ze to bardzo konkretnie określona przypadłość, nawet jesli w jakims stopniu sie pokrywam to pewnie w takiej skali to większość sie z tym utożsami w jakims małym stopniu.

Mnie wkurza to diagnozowanie teraz każdego na to samo albo gadanie, ze kazdy był w toksycznej relacji z narcyzem 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

No moja przyjaciółka tez ma i tez widze, ze to bardzo konkretnie określona przypadłość, nawet jesli w jakims stopniu sie pokrywam to pewnie w takiej skali to większość sie z tym utożsami w jakims małym stopniu.

Mnie wkurza to diagnozowanie teraz każdego na to samo albo gadanie, ze kazdy był w toksycznej relacji z narcyzem 😂

Pewnie to jakaś ulga, byłam w toksycznej relacji z narcyzem więc to nie moja wina, ja jestem ofiarą, a on jest ten zły/zła.

Co do neuroatypowosci to wiele osób to ma, choć też uważam, że ludzie zbyt szybko diagnozują siebie lub innych. No ale przynajmniej jest większa świadomość. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

to nie moja wina, ja jestem ofiarą, a

Tez ale tez wkładanie do szufladki każdego słabego zagrania. Nawet jesli jest coś słabe i niedopuszczalne, to wiele osób ma coś sobie do zarzucenia, nie kazdy jest krystaliczny. Pewnie ta ofiara narcyza tez ma jakies słabe zachowania. Jak co druga osoba teraz to narcyz to to słowo trochę traci sens. Nie każda osoba, z która mi nie wyszło / coś odwaliła to narcyz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tutaj miał być komentarz

sorki

ale hejka

Edytowane przez Verinia

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

ja sprzątam przed gośćmi i po Gościach 😜

Chyba każdy tak sprząta. Każdy normalny xd 

7 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Raz coś takiego widziałam. U wydawałoby się z zewnątrz ludzi na poziomie. I nie byłam tam z zaskoczenia tylko zaproszona na nocowanie z jeszcze jedną koleżanką.

Fuj. Ja jak sama na mieszkaniu żyłam to usłyszałam pytanie czy sprzątaczke mam xd

6 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

To jest inny lewel myślenia i reagowania.

😂 haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

ale matka zaraz panikowała ehh, troche męczący są ludzie, nawet krewni :D 

:D przede wszystkim

A tam nie jest płytko głęboko jest a te glony skąd takie długie nie wiem. No ale całe jezioro nie ma glonów sądzę. To jest Przykona nazwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

:D przede wszystkim

A tam nie jest płytko głęboko jest a te glony skąd takie długie nie wiem. No ale całe jezioro nie ma glonów sądzę. To jest Przykona nazwa

To fajnie, nowe jeziorko, nowe doświadczenie :P 

Tak sobie myślę, że jak się zeskoczy z tej łódki, to potem faktycznie może być ciężko wejść spowrotem :D.

Tutaj dzisiaj pochmurno, ja może sobie zaliczę spacerek do babci, o ile nie będzie padał deszcz i do parku :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto hajs ma, ten ma.

Ja mam w gierce dużo hajsu, miliony, ale w realu jestem spłukany :D . Tak wyszło. Upośledzenie umysłowe nie wybiera. 

Gdybym miał hajs, to bym teraz pewnie z Kwikernes był, a że biedak i nie ma na bilet to stary prawiczek incel.  

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Kto hajs ma, ten ma.

Ja mam w gierce dużo hajsu, miliony, ale w realu jestem spłukany :D . Tak wyszło. Upośledzenie umysłowe nie wybiera. 

Gdybym miał hajs, to bym teraz pewnie z Kwikernes był, a że biedak i nie ma na bilet to stary prawiczek incel.  

No stary to Ty jeszcze nie jesteś akurat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

No właśnie moim zdaniem dziewczyny mogą być nawet większymi syfiarami, za to faceci nie myją rak po kupie 

Z pierwszą częścią się zgadzam a druga mnie przeraża.

Ale potwierdzam, parę razy sam stwierdziłem że mam obrzydliwych kumpli. Mnie się to w głowie nie mieści jak niektórzy mają niski poziom własnej higieny

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Jak rodzice nie uczyli higieny za dziecka, to potem się nie dba. Ja tak uważam.

Ciężko mi powiedzieć jak było u nich w domu (w sensie ten przykład kolegi co mi przychodzi do głowy) bo poznałem go w dorosłym życiu ale  jego rodzice są... Lekarzami I wydawałoby się że takie podstawy raczej były przekazywane. A chłop taki syfiarz że głowa mała

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Z pierwszą częścią się zgadzam a druga mnie przeraża.

Ale potwierdzam, parę razy sam stwierdziłem że mam obrzydliwych kumpli. Mnie się to w głowie nie mieści jak niektórzy mają niski poziom własnej higieny

Dziewczyny robią dużo chaosu wokół siebie - tak bym chciała myśleć, niestety własna higiena to tez często nieoczywisty temat , z opowiesci różnych osób różnych zawodów to często można sie nasłuchać, ze często te wyfiokowane wymalowane na zewnątrz trochę gorzej dbają o siebie w innych partiach 😃

A w męskiej publicznej toalecie nigdy nie brakuje mydła 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi