Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A ona o tym pisała do ludzi :D tak było nie zmyslam.

Nie odpowiedziałeś czemu się nie boisz łazić sam nad rzekę. Risky

Do mnie pisała, pisaliśmy na moim starym forum na privie, gdzie admina miałem i nikt nie widział :D 

A czemu miałbym się bać :P . Jest risky pewnie, ale fajnie jest sobie popływać na głębokim. Poważnie nie znasz nikogo, kto pływa? Ludzie mają problem wejść do wody w dzisiejszych czasach, bo zimna czy coś haha :D Ja lubię zimną wodę. 

Ostatnio ogarnąłem pływanie delfinem, kraulem coś tam popływam też, ale najdłuższe dystanse i komfortowo się czuję pływając żabką, chociaż kiedyś jak mieszkałem z kumplem angolem, to wziąłem grubą kreskę koksu, a potem poszedłem na basen i z 3km kraulem przepłynąłem bez zadyszki haha, fajnie było wtedy :D Na trzeźwo tak nie pływam kraulem :P 

Na plecach też jest fajnie sobie popływać mm :P. No i umiem oczywiście utrzymać się na wodzie :D Tak już wyszło 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Do mnie pisała, pisaliśmy na moim starym forum na privie, gdzie admina miałem i nikt nie widział :D 

A czemu miałbym się bać :P . Jest risky pewnie, ale fajnie jest sobie popływać na głębokim. Poważnie nie znasz nikogo, kto pływa? Ludzie mają problem wejść do wody w dzisiejszych czasach, bo zimna czy coś haha :D Ja lubię zimną wodę. 

Ostatnio ogarnąłem pływanie delfinem, kraulem coś tam popływam też, ale najdłuższe dystanse i komfortowo się czuję pływając żabką, chociaż kiedyś jak mieszkałem z kumplem angolem, to wziąłem grubą kreskę koksu, a potem poszedłem na basen i z 3km kraulem przepłynąłem bez zadyszki haha, fajnie było wtedy :D Na trzeźwo tak nie pływam kraulem :P 

Na plecach też jest fajnie sobie popływać mm :P. No i umiem oczywiście utrzymać się na wodzie :D Tak już wyszło 😜 

To dobrze pływasz :D fajnie. Ja żaba nie lubię

No nie znam znaczy znam ale w Holandii jest teraz xd bardzo mało ludzi lubi i umie pływać 

Tak ogólnie mi się wydaje, a do tego ja mam pecha i znam same osoby co nie pływają co mnie niezmiernie smuci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To dobrze pływasz :D fajnie. Ja żaba nie lubię

No nie znam znaczy znam ale w Holandii jest teraz xd bardzo mało ludzi lubi i umie pływać 

Tak ogólnie mi się wydaje, a do tego ja mam pecha i znam same osoby co nie pływają co mnie niezmiernie smuci

Poważnie? Ja w ostatniej klinice zdrowia to nawet z babami pływałem haha, i oglądałem je pod wodą, niezłe pływaczki były :D Faceci też. Myślałem, że dużo osób pływa. Oczywiście ja zawodowcem nie jestem, ale pływać lubię bardzo. :P Najlepiej na plecach w jeziorze albo w rzece oglądając gwiazdy albo niebo i chmury, pływałem czasem przy zachodach słońca albo jak było ciemno, piękna sprawa :D 

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Zgadamy się, będę pisać. Na razie nie ale zgadamy

Spoko, bez spiny. :D Czekam :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No może w miastach duzych jest moda na sport na aktywizację dzieci itp. Na prowincji bawisz się obecnie w gównie :D

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Gawiedź tez 🫢 i domagamy sie fotorelacji ze spotkania 😄

Spoko cykniemy ładne widoczki

A Fifi coś o kresce gadałeś to że w sensie mam przywieźć ścieżki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A Fifi coś o kresce gadałeś to że w sensie mam przywieźć ścieżki?

Nie no coś ty, mnie kiedyś kumpel poczęstował i spytał czy chce haha, i potem pływałem, ale na trzeźwo też pływam. Ja ogólnie 0 alkoholu, narkotyków i fajek teraz, także skądże. To nielegalne :P . Lepiej nie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A Fifi coś o kresce gadałeś to że w sensie mam przywieźć ścieżki

😮 

Babcia Fifiego nie lubi tego…

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Boszzz, przeczytałam defloracji 🤦🏼‍♀️

Na to już chyba za pozno 😄

14 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nie no coś ty, mnie kiedyś kumpel poczęstował i spytał czy chce haha, i potem pływałem, ale na trzeźwo też pływam. Ja ogólnie 0 alkoholu, narkotyków i fajek teraz, także skądże. To nielegalne :P . Lepiej nie :D 

Fifi jestem wzruszona twoja postawa 👏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Fifi jestem wzruszona twoja postawa 👏

Haha, mogę sobie pozwolić jedynie na butelkę zimnego czeskiego Budweiser albo dwie, ale i tak lepiej nie, bo po co pić :P Sama woda wystarczy :D 

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

W Anglii nie ma paranoi i schiz po cpaniu?

Nie, bo tam policja nie jest taka jak w Polsce i kumple anglicy trochę bardziej ogarniają, a w Polsce jest inaczej, bo tutaj za posiadanie można pierdzieć, tam jest trochę luźniej, bo tam pełno ludzi ćpuny. Poza tym narkotyki to drożyzna, szkoda gadać w ogóle. A od dilerów jak najdalej 😛 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To super, trzeźwe życie najlepsze jak dla mnie :D . Zdrowe jedzenie, pływanie i słońce, i człowiek też radosny i endorfiny :P . Nic więcej nie trzeba do szczęścia :D Może jeszcze zieleń i ładne drzewka hihi 😛 I brak hałasu samochodów i ćwierkające ptaszki :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jak jej zmienisz na krejzi69 to od razu złapie wenę.

69 jest przereklamowane. Ciężko się skupić a Krejzi wygląda na taką co się szybko rozkojarza 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to się jaram moim nowym odtwarzaczem, tak mi muzyka wspaniale odtwarza z niego, że jestem w niebie :D I tyle muzyki sobie zgrałem na kartę pamięci hahah. Muszę wszystko przesłuchać :D Dawno mi tak muza nie grała zajeebiście :P 

Wczoraj wieczorem sobie odpaliłem Massive Attack 100th window, i jak weszło What your soul sings z Szynejd o Konnor to miałem kompletny odlot i położyłem się do wyra. Usnąłem, zanim się album skończył :P 

Rano się budzę, to słuchaweczki i odtwarzacz obok leżą ❤️ Mój odtwarzacz :P Jak będę umierał, to mam nadzieję, że przy moim odtwarzaczu :D Odpale sobie jakiś kawałek jeszcze zanim umrę. Mam nadzieję. 

Trochę mi słabo, bo krewni mi przypominają o znajomych z Anglii, a mi się do nikogo nie chce dzwonić i kontakty się pourywały, trochę smutno, ale co zrobić. Słabo dbam o te przyjaźnie, lubię prowadzić pustelniczy tryb życia, a najchętniej wyemigrowałbym na bezludną wyspę hahah :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, shadow_no napisał(a):

A wymyśliłaś już coś oryginalnego czy tylko numery będziesz zmieniać?

Wymyslilam już wtedy 😤 po drodze Filipek zdążył spapugowAc 

Zetki, co oznacza ta roztopiona emotka 🫠

ja to uzywalam w sensie, ze topie sie wzruszona itd ale zetka jedna używa to w kontekscie face palm

send help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, shadow_no napisał(a):

69 jest przereklamowane. Ciężko się skupić a Krejzi wygląda na taką co się szybko rozkojarza 

No wiesz. W ogóle nie.

ostatnio jedna z adhd potwierdziła mi, ze nie mam adhd. Powiedziała, ze ona ma i wie i zawsze wyczuje drugiego adhdowca. Ja jej na to, ale 2 adhdowcow twierdzi, ze mam (nie zgadzam sie z nimi). A ona: jesteś ekspresyjna i elokwentna ale nie masz adhd. 😎

a co to znaczy 67 😂

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Też ją kochasz? Nie wypłacę się na wesela

Ja mialam mieć, ze Dawcię. 
teraz wyjdzie na to, ze kopiuje po fifim 😕 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi