Skocz do zawartości
Nerwica.com

Najlepszy kobiecy wokal?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale stare 🤣poza tym to nie ja pierwsza hehe 

a to nie tak bylo ze libed sam znalazl w necie z tym ze nogi tam byly tylko widoczne ?

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

O jak sie rozochocił. A jeszcze wczoraj chcuales mi uprawnienia konta zmieniać 😜 

chcialem ci oszczedzic godzin pracy na nagrywanie 100 razy czegos bo widze ze sie rozochocilas :D 

no i faktycznie ja bym nie odroznil tego glosu pieprza od twojego za bardzo wiec moze to niewielkie ryzyko ale elevenlabs byc moze potrafi :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

a to nie tak bylo ze libed sam znalazl w necie z tym ze nogi tam byly tylko widoczne ?

A możliwe.

i dziwic sie ze mam teraz schizy 🤣

4 minuty temu, libed napisał(a):

chcialem ci oszczedzic godzin pracy na nagrywanie 100 razy czegos bo widze ze sie rozochocilas :D 

no i faktycznie ja bym nie odroznil tego glosu pieprza od twojego za bardzo wiec moze to niewielkie ryzyko ale elevenlabs byc moze potrafi

Już nagrałam wstępnie rozmaryn, ale nie byłam zadowolona z efektu 😀

co do podobieństwa to ja go zbytnio nie slysze ale niech ci będzie 😀 bardziej zaba do pieprza podobne maja barwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, libed napisał(a):

libed lezal na lezaku obok zapomnialem jak sie nazywa ten budynek ale przystanek chyba ma tez od niego nazwe a crazy zaszla go od tylu bez kartki :D

Poznała cię po łysinie?

PS. Jak tam twoje chudnięcie? 😁

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Wydaje mi sie, ze jest podobna do pieprz

A skąd wiesz jak wygląda pieprz 🤔

22 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

O jak sie rozochocił. A jeszcze wczoraj chcuales mi uprawnienia konta zmieniać 😜 

W obliczu naszych mikrotalentów, libed postanowił pochwalić się tobą 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

co do podobieństwa to ja go zbytnio nie slysze ale niech ci będzie 😀 bardziej zaba do pieprza podobne maja barwy

moim zdaniem pieprz mam podobny do twojego zaba ma inny ale mnie slon an ucho nadepnal. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

PS. Jak tam twoje chudnięcie? 😁

bylo dobrze dwa tygodnie temu szlo w dół ale ostatnio spie w dzien a pracuje w nocy wiec sie faszeruje pepsi wiec idzie w gore i nie mam kiedy biegac. od soboty sie biora znowu za siebie. zalozylem sie ze znajomymi ze za kazdy kilogram w dol placa mi 150zeta a za kazdy w gore ja im place 300zl wiec mam motywacje :D juz jeden zaklad z nimi przegralem kiedys i kolacje za kilkaset zloty musze stawiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

juz jeden zaklad z nimi przegralem kiedys i kolacje za kilkaset zloty musze stawiac

Hahaha 

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

🤣to chyba bardziej chodziło o to, ze libed chciał bardzo schody smoleńskie zobaczyc na własne oczy, bo są nieopodal 😃

Ja nie mogę 😂 nawet na randce obsesja pisoska musi być realizowana 😂 ja to sprzedam na kafeterii 😝

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Miałaś kiedys oko w awatarze😃

Szkoda, że nosa nie wstawiłam. Moglibyście wtedy myśleć, że jestem żydowsko-murzyńską czarownicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja nie mogę 😂 nawet na randce obsesja pisoska musi być realizowana 😂 ja to sprzedam na kafeterii

Nie no to ja tak urozmaiciłam wycieczkę jako rodowita warszawianka 😃a to dosłownie było z 50 m dalej 😃

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Szkoda, że nosa nie wstawiłam. Moglibyście wtedy myśleć, że jestem żydowsko-murzyńską czarownicą.

Była gora nosa 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi