Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Wybacz ale mam dziwne obawy, ze jednak trollujesz. A nawet jesli nie ja już swoje zdanie wypowiedzialam i nie mam już siły na dalsza dyskusje ;) 

możesz zdania nie zmieniać, ja tez nie zmienie, przy czym w tym momencie problem masz jednak ty, bo nie zmusisz nikogo, zeby robił jak wymyśliłeś. 

Ale dlaczego mam trolować nie rozumiem. Stwierdzilem w swoich wypowiedziach zwyczajny fakt, ze kobiety często wrzucaja nie odpowiednie zdjecia na portale spolecznosciowe. Przez co mezczyzni nie tylko samotni, ale takze mezczyzni co mają zony są często kuszone... Dodam teraz częsty przypadek. Wiele mezczyzn mających zony, pracuje w delegacjach czy to w Polsce czy za granicami. Takich pracownikow jest multum! I tacy ludzie naprawdę są kuszeni przez kobiety i dlatego uwazam ze nie powinno się tyłka- miejsca intymnego, tak pokazywać publicznie. I pisalem tez o tym ze czesto takie zdjecia wrzucaja cudze zony, które mają dzieci. I jak mają nie ktore z tych kobiet nastoletnie dzieci, to one czytają to jak inni mezczyzni okazują swoje zainteresowanie tyłkiem ich matki. I to jest zwyczajny fakt. I mnie to bardzo irytuje. No szkoda mi bardzo dzieci takich kobiet. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ale dlaczego mam trolować nie rozumiem. Stwierdzilem w swoich wypowiedziach zwyczajny fakt, ze kobiety często wrzucaja nie odpowiednie zdjecia na portale spolecznosciowe. Przez co mezczyzni nie tylko samotni, ale takze mezczyzni co mają zony są często kuszone... Dodam teraz częsty przypadek. Wiele mezczyzn mających zony, pracuje w delegacjach czy to w Polsce czy za granicami. Takich pracownikow jest multum! I tacy ludzie naprawdę są kuszeni przez kobiety i dlatego uwazam ze nie powinno się tyłka- miejsca intymnego, tak pokazywać publicznie. I pisalem tez o tym ze czesto takie zdjecia wrzucaja cudze zony, które mają dzieci. I jak mają nie ktore z tych kobiet nastoletnie dzieci, to one czytają to jak inni mezczyzni okazują swoje zainteresowanie tyłkiem ich matki. I to jest zwyczajny fakt. I mnie to bardzo irytuje. No szkoda mi bardzo dzieci takich kobiet. 

To niech wyjdą z tych portali, nie ma obowiązku siedzenia na portalach z gołymi dupami zwłaszcza dla ludzi o tak kruchej konstrukcji 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z dziecmi takich kobiet, jesli są w nastoletnim wieku? I czytają zberezne komentarze na temat nagich tylkow ich matek? Też myslisz ze jak przestaną wchodzić na profil swojej matki to bedzie rozwiazanie? Bo ja uwazam ze nie... Bo jak nawet zobaczą raz takie zdjecie i przeczytaja jeden zberezny komentarz odnosnie tyłka ich matki, wywoła to u wiekszosci dzieciaków raczej poważny psychiczny ból... Jak by nie wchodziło takie dziecko dalej na profil matki, po zobaczeniu takiego zdjecia i zboczonych komentarzy to by i tak caly czas zylo z myślą że ich matka jest zwyczajnym obiektem, jak zwykla prostytutka, do ktorej sie zadowalaja mezczyzni... Takie dziecko, po przestaniu wchodzenia na profil matki, było by i tak dalej postawione w okropnej sytuacji. Omijanie profilu matki nie rozwiazalo by dziecku tego problemu. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pssd98 napisał(a):

A co z dziecmi takich kobiet, jesli są w nastoletnim wieku

To już jest odrębny temat i wielka odnoga. Co z dziecmi prostytutek, gangsterów, toksykow również.

nie wiem o czym mowisz konkretnie, o jakim rodzaju zdjęc, czy mowisz o only fans czy koncie na instagramie z ładnymi fotkami. Masz b restrykcyjne podejscie wiec ciężko mi sie odnieść co konkretnie masz na myśli. Ja siedzę na instagramie i jakos gole dupy mi nie wyskakują. Masz co klikasz, takie prawa algorytmu;)

A dzieciaki nie powinny w ogóle w takich miejscach siedziec, Francja teraz

wprowadza prawo ze social media nie dla dzieci i prawidłowo (inna kwestia jak z praktyczna realizacja tego).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam restrykcyjnego podejscia. Ja uwazam ze kobiety nie powinny wstawiać po prostu zdjec z widocznymi odrkytymi calymi pośladkami. Nie mowie juz tutaj o OF. Mowie o zdjeciach na IG, gdzie matki mające nastoletnich dzieciaków wrzucają zdjęcia nagich tylkow na plazy. I mezczyzni inni oznajmiają to że ich te tyłki kręcą... Nawet jak takie dziecko nie bedzie wiedziało w mlodym wieku, ze ich matka wrzuca zdjecia golego tyłka. To dowiedzą się o tym po czasie jak będą starsi.  I co jak taki syn,czy corka co ma więcej oleju w glowie od swojej matki poczuje jak dowie się że wystawiala ich matka gołą dupe na publiczny widok... Teraz są modne zdjecia jak kobiety w stringach robia zdjecie z wystawiona specjalnie dupą w mieszkaniu a nie tylko na plazy... Ja rozmawialem w realnym zyciu z osobami, co mialy takie same poglady do was. Ze uwazaly, że jak kobiety wrzucaja zdjecie posladkow, to jest ok. Ale jak zadałem pytanie czy chcieli by by ich matka wrzucała takie zdjęcia, to nagle zmienili zdanie... I powiedzieli ze by nie chcieli widziec  takich zdjęć swoich matek. Bo by ich to bardzo psychicznie zabolalo... 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi