Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej mi się podoba, gdy zgrabne kobitki z niezłą figurą zakładają latem, np. długie sukienki, że widać, że zgrabne i piękne, ale ledwo widoczne, i wtedy jeszcze wyobraźnia działa i to jest jeszcze bardziej sexy niż legginsy czy krótkie szorty, ale to rzadki widok i to bardzo. Na palcach ręki mogę policzyć, ile razy widziałem kobiety ubrane w taki sposób. Mnie to kręci na maxa. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No chyba podczas zycia ucza sie jakichs zasad zycia w spoleczenstwie

Np.uczą się, że kobiety są niespójne.

40 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Przeczytalam i wlasciwie cala dyskusje mozna uznac za off topic, bo nikt sie nie wypowiada o partnerach kobiet w stringach :D 

Noo 😁 widocznie nie ma tu partnerów kobiet w stringach 🤷🏼‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale chodzilo o to, ze i tak nie masz 100% gwarancji, ze ktos sobie do niej nie zwali, brzydko mowiac.

Właśnie o tym wcześniej napisałem, nie masz 100% gwarancji na nic na tym świecie. Podpieranie się takim bezsensownym argumentem służy tylko temu by móc nic nie robić i dalej narzekać że jest źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Wcale tak nie twierdze. Nie uwazam tylko, ze to moja odpowiedzialnosc jak sie zachowuje mezczyzna. Moze ja chce nosic miniowke, bo mi sie podoba? Mam tego nie robic, bo ktos sie nie potrafi zachowac? To moze niech on raczej popracuje nad swoim zachowaniem.

A ja ubiorę szalik przeciwnej drużyny i pójde w jakąś pato dzielnice, bo to nie moja odpowiedzialność jak oni się zachowają i nie mają prawa mi nic zrobić 😆

Głupie, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, conditioner napisał(a):

A ja ubiorę szalik przeciwnej drużyny i pójde w jakąś pato dzielnice, bo to nie moja odpowiedzialność jak oni się zachowają i nie mają prawa mi nic zrobić 😆

Głupie, nie?

Normalne ubranie w stylu miniowa (które już w latach 60 uchodziło za klase) - mamy rezygnować bo ktos oddany Bogu zrobił sobie życiowe no fap nie wiadomo po co kontra pójście do kiboli w obcym szaliku. To nawet nie jest analogia 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bo chcą mieć ciastko i zjeść ciastko. Nosić się jak ladacznice a być traktowanym nabożnie.

Widziałem na internecie jak taki youtuber Pasut nagrywał takie materiały na youtube, jak podchodził do roznych kobiet w centrum wiekszych miast i z nimi rozmawiał. I podczas takiej rozmowy, spojrzał się kobiecie będącej w centrum miasta w samym staniku, jeszcze takim erotycznym, który bardzo odsłaniał jej piersi- które miała okazałe. Ale to nie wpatrywał się w nie długo, tylko mu sie zdarzyło na nie cała sekunde zerknać. I ona potrafiłą mu z zdenerwowaniem zwrócić uwagę, że sobie tego nie zyczy by jej zerkał na piersi...  Nie rozumiem takiej reakcji tej kobiety. Ubrała się w skrajnie, podniecający, wyzywający sposób i jescze się dziwi że ktoś jej na piersi zerknął. I wielka cnotke zgrywała... Próbował jej to delikatnie Pasut wytlumaczyc ze jest wyzywająco ubrana i się rozproszył przez to ale ona nie rozumiała... 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, conditioner napisał(a):

Właśnie o tym wcześniej napisałem, nie masz 100% gwarancji na nic na tym świecie. Podpieranie się takim bezsensownym argumentem służy tylko temu by móc nic nie robić i dalej narzekać że jest źle

No i co z tego ze nie ma pewnosci. Chuć i konieczność walenia jest problemem chuci i konieczności walenia zainteresowanego. W burki nikt nie pójdzie, jest jakies 300 lat za pozno na takie pomysły.

Godzinę temu, murb napisał(a):

Pieprz - spadam. Możesz wyłączyć tryb "nie przepadam" 😁

Miłego klikania. 

Pa Żabo. Ciał Krejzi. 👋

Bajo

49 minut temu, KochamElcie napisał(a):

długie sukienki, że widać, że zgrabne i piękne, ale ledwo widoczne, i wtedy jeszcze wyobraźnia działa i to jest jeszcze bardziej sexy niż legginsy czy krótkie szorty

Voilà dziękuje dobranoc do widzenia do jutra.

problem nie do rozwiązania po stronie kobiet, wiec chyba panowie z nadmiernym napięciem musza sobie z tym poradzic sami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, conditioner napisał(a):

Głupie, nie?

Jednak celem nie jest to, zebys nie mogl zakladac szalika gdzie chcesz tylko zeby Cie za to nikt nie bil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Widziałem na internecie jak taki youtuber Pasut nagrywał takie materiały na youtube, jak podchodził do roznych kobiet w centrum wiekszych miast i z nimi rozmawiał. I podczas takiej rozmowy, spojrzał się kobiecie będącej w centrum miasta w samym staniku, jeszcze takim erotycznym, który bardzo odsłaniał jej piersi- które miała okazałe. Ale to nie wpatrywał się w nie długo, tylko mu sie zdarzyło na nie cała sekunde zerknać. I ona potrafiłą mu z zdenerwowaniem zwrócić uwagę, że sobie tego nie zyczy by jej zerkał na piersi...  Nie rozumiem takiej reakcji tej kobiety. Ubrała się w skrajnie, podniecający, wyzywający sposób i jescze się dziwi że ktoś jej na piersi zerknął. I wielka cnotke zgrywała... Próbował jej to delikatnie Pasut wytlumaczyc ze jest tak ubrana i się rozproszył ale ona nie rozumiała... 

podpierasz sie największym kretynem,

mizoginem, cieciem nie szanującym kobiet i zwierząt, aktualnie chyba z jakaś afera z wykorzystaniem seksualnym w tle w jednym z azjatyckich krajów na koncie. Gratuluje masz jeszcze jakies autoretety do przytoczenia?

jestes moze jego fanem? 

Wybacz ale z każda twoja wypowiedzią coraz bardziej mam wrażenie ze ostro trollujesz, wiec chyba odpadam z tej dyskusji, zwłaszcza patrząc po tym jakich masz idoli. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Afera z udziałem Roberta Pasuta w Tajlandii dotyczyła skandalicznej transmisji na żywo w marcu 2025 roku, podczas której influencer pokazywał nieprzytomną kobietę i wykonywał wobec niej niestosowne gesty. Sprawa wywołała ogromne oburzenie społeczne i zawiadomienie do prokuratury’

to jest ten biedny facecik, którego baby kusza, on tak bardzo nie chciał no ale musiał gapić sie jakiejś lasce w cycki a ta go zrugała? Ojej jaki biedny, ofiara matriarchatu i ladacznic 🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

podpierasz sie największym kretynem,

mizoginem, cieciem nie szanującym kobiet i zwierząt, aktualnie chyba z jakaś afera z wykorzystaniem seksualnym w tle w jednym z azjatyckich krajów na koncie. Gratuluje masz jeszcze jakies autoretety do przytoczenia?

jestes moze jego fanem? 

Wybacz ale z każda twoja wypowiedzią coraz bardziej mam wrażenie ze ostro trollujesz, wiec chyba odpadam z tej dyskusji, zwłaszcza patrząc po tym jakich masz idoli. 

Grubo. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja nie jestem jego fanem, ja nawet nic nie wiedziałem nawet o tej aferze co napisałaś. Ja nie popieram jego kontentu. Sytuacja o której napisałem była jeszcze zanim zaczał nagrywać te wszystkie seksualne zachowania z kobietami. Na poczatku wtedy nagrywał zwyczajne wywiady, ja nie wiedziałem ze będzie gość nagrywał takie zboczone materiały jak nagrywał pozniej. Na początku kobieyt nie wiedziały ze to był zboczeniec. To jeszcze bylo przed tym jak on upadł moralnie i nawet wtedy nie bylem jego regularnym widzem. Po prostu szczerze mowiac obejrzałem kilka lat temu nie duza ilość jego filmików z rozmowami kobietami na mieście, jak jeszcze nagrywał zwyczajne filmiki. Ale nie piszmy tu o Pasucie xD. Pzytoczyłem tylko sytuacje z nim. Jak by to był inny kulturalny youtuber taka kobieta tak samo by się zachowała. Wtedy jeszcze on sie nie zachowywal w tak zboczony sposob na yt przy tej sytuacji. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pssd98 napisał(a):

Nie ja nie jestem jego fanem, ja nawet nic nie wiedziałem nawet o tej aferze co napisałaś. Ja nie popieram jego kontentu. Sytuacja o której napisałem była jeszcze zanim zaczał nagrywać te wszystkie seksualne zachowania z kobietami. Na poczatku wtedy nagrywał zwyczajne wywiady, ja nie wiedziałem ze będzie gość nagrywał takie zboczone materiały jak nagrywał pozniej. Na początku kobieyt nie wiedziały ze to był zboczeniec. To jeszcze bylo przed tym jak on upadł moralnie i nawet wtedy nie bylem jego regularnym widzem. Po prostu szczerze mowiac obejrzałem kilka lat temu nie duza ilość jego filmików z rozmowami kobietami na mieście, jak jeszcze nagrywał zwyczajne filmiki.

Ale mental już raczej miał okreslony, zanim sie skompromitował. Po prostu lepiej sie krył, ale skoro już teraz wiemy ze szacunku do kobiet nie ma, to te filmiki raczej nie służyły temu, żeby pozytywnie je przedstawić.

dodatkowo on nazywał ludzi leczących sie psychiatrycznie cpunami. Tak ze super postać na forum nerwica do promowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Widziałem na internecie jak taki youtuber Pasut nagrywał takie materiały na youtube, jak podchodził do roznych kobiet w centrum wiekszych miast i z nimi rozmawiał. I podczas takiej rozmowy, spojrzał się kobiecie będącej w centrum miasta w samym staniku, jeszcze takim erotycznym, który bardzo odsłaniał jej piersi- które miała okazałe. Ale to nie wpatrywał się w nie długo, tylko mu sie zdarzyło na nie cała sekunde zerknać. I ona potrafiłą mu z zdenerwowaniem zwrócić uwagę, że sobie tego nie zyczy by jej zerkał na piersi...  Nie rozumiem takiej reakcji tej kobiety. Ubrała się w skrajnie, podniecający, wyzywający sposób i jescze się dziwi że ktoś jej na piersi zerknął. I wielka cnotke zgrywała... Próbował jej to delikatnie Pasut wytlumaczyc ze jest tak ubrana i się rozproszył ale ona nie rozumiała... 

Aha, i Ty tak wszystkiemu wierzysz co widzisz w internecie? Bo tam w ogole nie ma ustawek dla zasiegow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Aha, i Ty tak wszystkiemu wierzysz co widzisz w internecie? Bo tam w ogole nie ma ustawek dla zasiegow.

Pasut to skompromitowany aktualnie można już powiedziec patoinfluencer. Aktualnie siedzi w Azji bo chyba za bardzo powrotu nie ma. Lepiej nie sprawdzaj jego ‚contentu’ bo sie porzygasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Pasut to skompromitowany aktualnie można już powiedziec patoinfluencer. Aktualnie siedzi w Azji bo chyba za bardzo powrotu nie ma. Lepiej nie sprawdzaj jego ‚contentu’ bo sie porzygasz.

Slyszalam o nim choc nigdy go nie ogladalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ty wiesz prawdopodobnie więcej o tym człowieku niż ja :D... Wiec nie mow mi ze chce go promowac i ze jest on moim idolem xd. Bo ja obejrzałem z nim nie duza ilosc materiałów.Przytoczyłem tylko przykład sytuacji. Napisalem ze jakiegoś innego youtubera taka Panienka tak samo by opierniczyła. I dla mnie to jest nie zrozumiale zachowanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ty wiesz prawdopodobnie więcej o tym człowieku niż ja :D... Wiec nie mow mi ze chce go promowac i ze jest on moim idolem xd. Bo ja obejrzałem z nim nie duza ilosc materiałów.Przytoczyłem tylko przykład sytuacji. Napisalem ze jakiegoś innego youtubera taka Panienka tak samo by opierniczyła. I dla mnie to jest nie zrozumiale zachowanie. 

No wiem dlatego w ogóle mnie nie dziwi, ze to on jakiejś obcej babie sie gapił w cycki, nagrał to i jeszcze wrzucił do internetu.

I jeszcze zdziwiony ze dostał opierdol. 😃typowy Patus

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam, jak kiedyś w Wielkiej Brytanii na stacji kolejowej widziałem jakąś zgrabną i szczupłą dziewczynę, chyba z 25 lat. 

Właśnie miała taką czarną suknię aż do kostek, to była niesamowita. Cudo. I to było lato.

Jak kobity ciągle paradują z gołymi tyłkami albo legginsy, to zobaczyć coś zakrytego przez sukienkę to miła odmiana. Chętnie bym się oświadczył takiej na kolanach. :P 

Zdecydowanie wolałbym, by moja kobieta przy mnie chodziła w takiej sukience zakryta, niż szorty i poślady widać gołym okiem albo legginsy... 

Chyba że uprawialibyśmy razem sport, to nie mam zdania. :D W sukience raczej nie pobiega się za bardzo. 

Na saunowaniu albo basenie jak siedzę, to jak przychodzą kobiety w bikini, to też mi nie przeszkadza. :D Na nagim saunowaniu jeszcze chyba nigdy nie byłem... 

Kwestia gusty i preferencji.

Proszę określić, czym są wyzywające stroje, bo ja nie wiem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No wiem dlatego w ogóle mnie nie dziwi, ze to on jakiejś obcej babie sie gapił w cycki, nagrał to i jeszcze wrzucił do internetu.

Tak samo popierdolone i nic nie znaczące jak pies pająk, lody ekipy czy fame mma - ktoś to ogląda to wrzucają

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi