Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Ja w sobie tez widze wine i sie obwiniam. Nawet mi ksiadz w konfesjonale powiedzial ze za bardzo sie obwiniam, ze nadwrazliwosc na grzech tez nie jest za dobra. Po potrafilem zalowac tego, ze zdarzylo mi sie zerknac i przetrzymac kilka senund wzrok na jakies ladnej kobiecie. Wiec ja swoja wine widze i nie wmawiaj mi nie prawdy. Poza tym juz pisalem tutaj nie raz ze walcze z tymi zachowaniami... Gdy widze wiekszosc erotycznych zdjec to je przewijam a raz na jakis czas zatrzymam wzrok...

Brawo. Jesteś nadwrażliwy i idziesz w jakieś bzdurne kościelne zakazy, wbrew naturze bo masturbowanie już ci 100x pisaliśmy to nic złego a wręcz jest ok. Po co się w kółko biczować? Jak ci religia pomogła w depresji to super ale nie musisz chyba okazywać wdzięczności w taki sposób jak biczowanie się. Albo znajdź jakaś inna o bardziej ludzkiej twarzy, ta jest średniowieczna, tych religii jest przecież masa. 

Biczujesz się o ludzkie odruchy i to jest przerażające 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Albo znajdź jakaś inna o bardziej ludzkiej twarzy, ta jest średniowieczna, tych religii jest przecież masa. 

Nie wiem jak można porównywać religię do towaru. Całkowite niezrozumienie sprawy. A przecież jesteś inteligentna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pssd98 napisał(a):

a raz na jakis czas zatrzymam wzrok...

Krzywdy nikomu ni robisz nie daj se wmówić inaczej 😃 co innego się gapić na cycki komus na żywo i się ślinić a co innego spojrzeć na zdj atencjuszek z Insta które po to to wstawiły przecież żeby się gapić 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie wiem jak można porównywać religię do towaru. Całkowite niezrozumienie sprawy. A przecież jesteś inteligentna.

A czemu nie, przecież wybrał katolicka tylko dlatego, że mieszka w Polsce. Mieszkałby gdzieś indziej padłoby na inna.

A nie dlatego, że ta jest lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A czemu nie, przecież wybrał katolicka tylko dlatego, że mieszka w Polsce. Mieszkałby gdzieś indziej padłoby na inna.

A nie dlatego, że ta jest lepsza.

Jest na tyle stary, że wie co wybrał (a raczej rodzice).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się wydaje, że jesteśmy na takim etapie, że można nosić wszystko. Owszem są miejsca jak obiekty sakralne czy urzędy gdzie włodarze bądź bywalcy nie życzą sobie zbytnich ekscesów.

Jeśli coś mi wpadnie w oko to gapie się przynajmniej przez ten krótki moment do czasu aż zapadnie decyzja czy wypada czy nie. Jednakowoż nie czuję się kuszony ani przez posiadaczkę fajnej, odsłoniętej dupy ani przez kogoś kto ma np wpiździec kasy i się z tym obnosi. 

I btw jak się jedzie nad morze gdzie tych gołych tyłków trochę jest to chyba po to żeby zażyć słońca i kąpieli. Zgoda, jakiś nastolatek może ocipieć z radości ale dorosły facet? Z dziur to minie najbardziej interesuje ta którą wykopie tradycyjnie aż do wody 🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi