Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak sobie próbuję radzić...

Kryształ40

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Verinia napisał(a):

Wiesz, ja nie chcę oceniać. W sumie głupi mój komentarz był. Nie wiem jaka to była sytuacja, bo nie pamiętam tamtego posta, tylko że coś o zdradzie. NIe będę pisać, że ktoś musi być idealny. Sama jestem beznadziejna. Zwłaszcza dzisiaj i ostatnio. Czuję się jak śmieć, ale nie oczekuję współczucia. Muszę się wypisać/wygadać, a nie mogę zamęczać sobą wiecznie mamy. 

To się wygadaj i nie mów, że jesteś śmieciem. Często w przypływie wszystkich emocji różnie o sobie mówimy lub tak czujemy.  Jesteśmy tutaj żeby wysłuchać. Nie był głupi Twój komentarz,  napisałaś tak jak to widzisz. To strona o zaburzeniach więc piszemy o tym co nas boli, z czym sobie nie radzimy, a czasami chcemy pokazać coś co dało nam odrobinę szczęścia lub też o tym napisać. To nie jest głupie. Fajnie by było gdybyśmy nie musieli brać leków- oczywiście nie każdy tutaj bierze leki bo akurat tego nie wiem. Mi się udało kiedyś wyciszyć nerwicę i nie brałam żadnego leku, ale nie potrafię napisać co się takiego stało. Po prostu się obudziłam i nie miałam żadnych objawów somatycznych. Czułam się zdrowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi