Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaki offtop

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Zgadzam się. W Bośni tak nie ma ale na Montserrat, zawsze dochodzi do cudu. Jak autokar dojeżdża serpentyną do celu zadziewa się magia. Wszystkie te śpiewające modlące baby milkną i chowają w sobie, ksiądz wtula się w ministranta z większym uczuciem i nastaje cisza. 2 doby nieustannego transu, gardeł modulowanych międlonymi kanapkami z kiełbasą i czosnkiem. To trzeba przeżyć x)

ale ty glupi

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Nie lubię świtu napisał(a):

Zabolało 🫠 dawny ja utonął w głebi Twych słów, zamknę internet i pójdę do klasztoru. Tak mi dopomóżcie wszelakie jasełka 😔

Ale Ty nawet nie zrozumiałeś o czym piszę. Czy ja tam wspominam o modłach, babciach i zakonnicach? To wgl inna historia. U Ciebie jest bardzo proste rozumowanie. Jedziesz do miejsca objawień i kojarzysz to z mszą, różańcem i sakramentami. A ja mówię, czego tam doświadczyłam i jest wiele filmów na temat tego miejsca. Jedni mówią, że to Maryja, drudzy, że demony, inni że kosmici. Ale tam faktycznie coś jest. Uważasz się za mądrzejszego, bo jesteś sceptykiem? Nawet nie ogarniasz o czym napisałam. I nie ogarniesz, bo więcej się nie dowiesz. Dlatego an e tematy piszę jak najmniej, bo incele wrzucają swoje "śmieszne" mądrości. Próbujesz być taki zabawny, elokwentny, ale CI nie wychodzi. Robisz z siebie durnia i pipę. Tak Cię postrzegam.

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Verinia napisał(a):

Ale Ty nawet nie zrozumiałeś o czym piszę. Czy ja tam wspominam o modłach, babciach i zakonnicach? To wgl inna historia. U Ciebie jest bardzo proste rozumowanie. Jedziesz do miejsca objawień i kojarzysz to z mszą, różańcem i sakramentami. A ja mówię, czego tam doświadczyłam i jest wiele filmów na temat tego miejsca. Jedni mówią, że to Maryja, drudzy, że demony, inni że kosmici. Ale tam faktycznie coś jest. Uważasz się za mądrzejszego, bo jesteś sceptykiem? Nawet nie ogarniasz o czym napisałam. I nie ogarniesz, bo więcej się nie dowiesz. Dlatego an e tematy piszę jak najmniej, bo incele wrzucają swoje "śmieszne" mądrości. Próbujesz być taki zabawny, elokwentny, ale CI nie wychodzi. Robisz z siebie durnia i pipę. Tak Cię postrzegam.

Przecież opisałem własne skojarzenie związane z sanktuariami. Nie zrobiłem najkrótszej wycieczki w Twoją stronę. Spójrz no na siebie, oceniłaś mnie jako: głupka, prostaka, wywyższającego się ignoranta, sceptyka, nieogara, incela, durnia i pipę. Może dlatego "na te tematy" piszesz jak najmniej bo każde wskazanie Ci dechy w Twoim oku kiedy wypominasz ludziom drzazgi zwyczajnie Cię przerasta.

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Przecież opisałem własne skojarzenie związane z sanktuariami. Nie zrobiłem najkrótszej wycieczki w Twoją stronę. Spójrz no na siebie, oceniłaś mnie jako: głupka, prostaka, wywyższającego się ignoranta, sceptyka, nieogara, incela, durnia i pipę. Może dlatego "na te tematy" piszesz jak najmniej bo każde wskazanie Ci dechy w Twoim oku kiedy wypominasz ludziom drzazgi zwyczajnie Cię przerasta.

No tak, ale jak Ty robisz sobie jaja z moich zwierzeń, to jest fajnie? To że Cię wyzywam nie czyni mnie bardziej winna od Twoich żarcików. Robisz to "elegancko", żeby nie było, że jesteś zły :D Mnie nie nabierzesz. Najlepiej nie piszmy w swoiją stronę. Nie zniosę Twojego bredzenia. Elo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Verinia napisał(a):

No tak, ale jak Ty robisz sobie jaja z moich zwierzeń, to jest fajnie? To że Cię wyzywam nie czyni mnie bardziej winna od Twoich żarcików. Robisz to "elegancko", żeby nie było, że jesteś zły :D Mnie nie nabierzesz. Najlepiej nie piszmy w swoiją stronę. Nie zniosę Twojego bredzenia. Elo.

Rozumiem. Nie miałem intencji kpić z Twoich zwierzeń, ale skoro tak to odebrałaś, to przykro mi. Wyzwiska to nie rozmowa więc, nie ma czego kontynuować.

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Rozumiem. Nie miałem intencji kpić z Twoich zwierzeń, ale skoro tak to odebrałaś, to przykro mi. Wyzwiska to nie rozmowa więc, nie ma czego kontynuować.

🤡🤡🤡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Verinia napisał(a):

No tak, ale jak Ty robisz sobie jaja z moich zwierzeń, to jest fajnie? To że Cię wyzywam nie czyni mnie bardziej winna od Twoich żarcików. Robisz to "elegancko", żeby nie było, że jesteś zły :D Mnie nie nabierzesz. Najlepiej nie piszmy w swoiją stronę. Nie zniosę Twojego bredzenia. Elo

Wiesz co, można robić sobie jaja w kulturalny sposób, skoro jest sceptykiem to ma równe prawo sceptycznie odpowiedzieć na twoje "wizje". A ty od  razu się rzuciłaś na niego, od pip, iceli, prostaka i głupca.

Znowu zaczynasz? Zaraz bana dostaniesz.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Cynthia napisał(a):

Wiesz co, można robić sobie jaja w kulturalny sposób, skoro jest sceptykiem to ma równe prawo sceptycznie odpowiedzieć na twoje "wizje". A ty od  razu się rzuciłaś na niego, od pip, iceli, prostaka i głupca.

Znowu zaczynasz? Zaraz bana dostaniesz.

Kurła ja nawet nie jestem sceptykiem 🙃 dajcie spokój

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Cynthia napisał(a):

Już nieważne, że nie jesteś. Ona znów zaczyna rzucać się na ludzi. 

Nie przesadzaj. Widzę że tu co kilka miesięcy jest wysyp "specyficznych" męskich profili. Był doktor indor, teraz jest jakiś co nie lubi świtu. Obaj mają ten sam specyficzny vibe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie przesadzaj. Widzę że tu co kilka miesięcy jest wysyp "specyficznych" męskich profili. Był doktor indor, teraz jest jakiś co nie lubi świtu. Obaj mają ten sam specyficzny vibe...

Niby co przesadzam? Nie obchodzi mnie, czy to indor czy że nie lubi switu, ale Verinia znów zaczyna obrażać innych. Twoim zdaniem jest okej,  że pipa, incel i debil? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Cynthia napisał(a):

Twoim zdaniem jest okej,  że pipa, incel i debil? 

Zbyt duża wagę przywiązujesz do słów. Serio. Są gorsze problemy na świecie. Upał jest, ludzie wtedy nerwowi. Takie słowa obcych ludzi powinny spływać jak po kaczce. Nie ma co kręcić dram bo to się nudne robi.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Zbyt duża wagę przywiązujesz do słów. Serio. Są gorsze problemy na świecie. Upał jest, ludzie wtedy nerwowi. Takie słowa obcych ludzi powinny spływać jak po kaczce. Nie ma co kręcić dram po to się nudne robi.

ciekawe, że Verinia ciągle jest nerwowa i może z pozwoleniem innych obrażać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Są tu też inne osoby które wypisują niesmaczne głupoty i nikt tych wpisów nawet nie usuwa. Nie wiem na jakiej zasadzie tu działa moderacja.  

Incel i pipa to lekkie teksty. Już nie przesadzaj.

Można pisać coś chamskiego, ale puste wyzwiska nie są lekkie. Niech się nauczy pisać chamsko bez takich słów. Tobie przeszkadzają niesmaczne głupoty a brzydkie epitety po 1 komentarzu nawet nie po kłótni, już nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Można pisać coś chamskiego, ale puste wyzwiska nie są lekkie. Niech się nauczy pisać chamsko bez takich słów. Tobie przeszkadzają niesmaczne głupoty a brzydkie epitety po 1 komentarzu nawet nie po kłótni, już nie?

Gorsze rzeczy wypisuje jon snow, włącznie z jakimiś epitetami ostrego typu. Tego nikt nie usuwa co mnie szokuje. 

Ale generalnie takie rzeczy powinny spływać jak po kaczce gdy się ma też życie poza internetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Gorsze rzeczy wypisuje jon snow, włącznie z jakimiś epitetami ostrego typu. Tego nikt nie usuwa co mnie szokuje. 

Ale generalnie takie rzeczy powinny spływać jak po kaczce gdy się ma też życie poza internetem.

No pewnie zróbmy z tego drugie cafe XD tak powinny splywac ale niektórych to tak boli że się odpalają:) sądzę że usuwają tylko nie nadążają wszystkiego. Poza tym co innego wyzywać żywą osobę a co innego postaci w głowie nie uważasz?

Zresztą po mnie też splynely jej epitety ale to nie znaczy że od razu będę czyimś przyjacielem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak coś czytasz to zgłoś to usprawnisz pracę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Poza tym co innego wyzywać żywą osobę a co innego postaci w głowie nie uważasz?

Nie wiadomo czy te Willow i inne nie są przypadkiem userami z innego miejsca w necie. Nie masz 100 % pewności.

Poza tym jon snow powołuje się także na Fuji i brum bruma także nie wiadomo co tam jest grane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No pewnie zróbmy z tego drugie cafe XD tak powinny splywac ale niektórych to tak boli że się odpalają:

poza tym to nie jej pierwszy raz nie pamiętacie jakiego bana miała za takie zachowanie? znów zaczyna, zaraz z żalu napisze, że konto usuwa 🥱

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Poza tym jon snow powołuje się także na Fuji i brum bruma także nie wiadomo co tam jest grane.

na mnie też się "powoływała" a ja z nią ani słowa nie zamieniłam, tylko spam miałam w skrzynce xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.