Skocz do zawartości
Nerwica.com

Upały

Justufici

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, brum.brum napisał(a):

Jest mocno dzisiaj na północy kraju . Uważajcie na głowy żeby się nie przegrzały : ) Czapeczka, kapelusz, okulary wskazane ⛱️☀️

a ja mam prze okrycie na głowę - chustka w kolorze białym z koronki ❤️ Jak byłam w podstawówcę, to chodziłam w podobnych chustkach i mówili na mnie, jak mnie nie znali - Ta w chustce?

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

a ja mam prze okrycie na głowę - chustka w kolorze białym z koronki ❤️ Jak byłam w podstawówcę, to chodziłam w podobnych chustkach i mówili na mnie, jak mnie nie znali - Ta w chustce?

Haha fajne 😊🔆

Planuje kapelusz sobie kupić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Prince of darkness napisał(a):

Najważniejsze to umieć dostosować się do panujących warunków atmosferycznych. W upały trzeba dużo pić, dużo leżeć i nic nie robić. Wtedy się uda przetrwać. 

Ah,żebym ja to umiała , już dzisiaj jeden stan przed paniczny miałam, gorąc nasila moją nerwice na maxa, tak jakbym w ogole leków nie brała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Justufici napisał(a):

Ah,żebym ja to umiała , już dzisiaj jeden stan przed paniczny miałam, gorąc nasila moją nerwice na maxa, tak jakbym w ogole leków nie brała.

Tez tak mam.Czytalam, że w upały ,ludzie chorujacy na przewlekle schorzenia jak nasze odczuwają pogorszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

To jakiś koszmar. Gotuję się w domu, nie da się nawet myśleć, mózg się topi. Mój wiatrak przestał chodzić, nie chcę wiedzieć ile prądu zużyłam. Chyba będę musiała się wybrać do jakiegoś miejsca z klimatyzacją, bo nie wytrzymam.

O ile wiatrak nie cuchnie spalenizną i nie zrobił zwarcia to wyłącz go z prądu, , weź śrubokręt, odkręć śmigło i zdejm obudowę, w środku z grubsza będziesz miała metalowy pręt czyli ośkę, otoczoną zwojnicą, zwykle jest tam kurz, brud i włosy, - trzeba to usunąć i dać kroplę jakiegoś oleju czy wd40, trochę pokręci żeby łożysko się nasmarowało. Poskładać w odwrotnej kolejności i voilà!

A miejsce z klimą to dobry pomysł 🫠

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

To jakiś koszmar. Gotuję się w domu, nie da się nawet myśleć, mózg się topi. Mój wiatrak przestał chodzić, nie chcę wiedzieć ile prądu zużyłam. Chyba będę musiała się wybrać do jakiegoś miejsca z klimatyzacją, bo nie wytrzymam.

Moze do Rossmana, pokręcić się z koszykiem,albo usiasc w kącie 🤣U mnie w Rossmanie maja dobra klime ustawiona 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi