Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakie macie plany jakby wojna się zaczęła u nas?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga jest na to mała szansa. Ale mnie ciekawi po prostu jaką postawę przyjmujecie i jakie macie plany. Większość pewnie żadne, no bo się normalnie żyje dalej przecież w takim kraju, ale może wywalacie za granicę albo jedziecie żyć u ciotki na wsi bo się tak boicie ze akurat w wasz blok co ruskie spadnie

Powiedzcie każdy bom ciekawa:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, czy byłbym w UK czy w Polsce wtedy, bo się zastanawiam ostatnio, czy do Września już wojny nie będzie, i nie zdąże wrócić tam, ale jeśli bym tam był, to pewnie bym sobie normalnie żył, a jeśli tutaj, to do mojego województwa aż tak prędko by może nie dotarli, ale najprawdopodobniej albo bym się gdzieś chował, żeby mnie przymusowo nie wzięli do wojska albo nie wiem co :D 

Albo żył sobie jak żyje i czekał jak rakieta we mnie pierdyknie. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Trudno powiedziec, zalezy jakby to wygladalo. Nie mam zadnych planow na te sytuacje.

Ale hipotetycznie nigdy sobie nie wyobrażałas co by tu zrobić?

---------

Nie chodzi mi że plany plany na amen ale tak żeby sobie nawet teraz zastanowić. Też nie chodzi mi żeby kogoś stresować

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale hipotetycznie nigdy sobie nie wyobrażałas co by tu zrobić?

---------

Nie chodzi mi że plany plany na amen ale tak żeby sobie nawet teraz zastanowić. Też nie chodzi mi żeby kogoś stresować

Bardziej myslalam o tym, co zrobic jesli wybuchnie wojna w Polsce i zeby sprowadzic bliskich do siebie. Zwlaszcza mojego siostrzenca, bo ma 17 lat i nie chce zeby poszedl do wojska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Bardziej myslalam o tym, co zrobic jesli wybuchnie wojna w Polsce i zeby sprowadzic bliskich do siebie. Zwlaszcza mojego siostrzenca, bo ma 17 lat i nie chce zeby poszedl do wojska.

O tak chodzi mi o wojnę w Polsce. Bosz pytania nie umiem zadać nawet. Oczywiście ze tak o to mi chodziło, to też się zdziwiłam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Anglii też może być niebezpiecznie, bo podobno UK też bardzo pomogło Ukrainie, a Rosja twierdzi, że gdyby chcieli, to mogliby zatopić całą wyspę. 

Ja nawet tam nie czułbym się 100% bezpieczny, jeśli wybuchnie wojna. Czasem sobie wyobrażałem, jak to wyciągam głowę z namiotu, a tam grzybek i bomba atomowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

W Anglii też może być niebezpiecznie, bo podobno UK też bardzo pomogło Ukrainie, a Rosja twierdzi, że gdyby chcieli, to mogliby zatopić całą wyspę. 

Ja nawet tam nie czułbym się 100% bezpieczny, jeśli wybuchnie wojna. Czasem sobie wyobrażałem, jak to wyciągam głowę z namiotu, a tam grzybek i bomba atomowa. 

Jakos watpie, patrzac na to jak im obecnie idzie. Owszem, mogliby spuscic bomby atomowe, ale to juz byloby samobojstwo calej ludzkosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi