Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wszędzie dobrze, ale w łóżku najlepiej...

KochamElcie

Rekomendowane odpowiedzi

A Wy lubicie leżeć w łóżku?

Ja uwielbiam sobie zasłonić okna, zamknąć drzwi, odciąć się od wszystkiego i wszystkich. Kładę się, odpalam sobie na słuchawkach i odtwarzaczu muzykę na relaks i odfruwam wtedy do świata dźwięku.

Właśnie sobie słucham niezłego albumu Omara Rodrigueza-Lopeza, na którym gra też John Frusciante z Red Hot Chili Peppers. Niezły kosmos! Relaks na maxa.

Nikt nie przeszkadza, żadnych powiadomień, tylko ja i muza. Solówki na gitarze, syntezatory, pianino, bębny, gitary. Pływanie w oceanie muzyki. I to wszystko leżąc w łóżku. Można kompletnie odlecieć na inny świat, zamykając oczy. Stworzyć swoje sanktuarium. Gdyby nie lokatorzy czy sąsiedzi, to pewnie bym głośniki odpalał... No ale słuchawki też dają radę!

Ja uwielbiam sobie leżeć w wyrze, gdy nikt nie przeszkadza. Pełen relaks, odpoczynek, no i dobra muzyka. Przy rocku czy metalu też mi się zdarzało usnąć.

Dobranoc.

A rano spacerek do lasu, żeby posłuchać ćwierkania ptaków albo wzdłuż rzeki, by dotlenić płuca. Wszystko po to, żeby wieczorem udać się na kolejną muzyczną podróż... :D Odlecieć do świata dźwięku w swoim łóżku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

🙈 jaki temat. Ale fajnie że Ktoś nowy coś napiszę. Ja robię podobnie!! myślę dużo ludzi. Muzyka i lubię leżeć w ciemnym pokoju właśnie tak. Lub leci jakiś yt. Niekiedy lampka i książka. Mam swoje playlisty robione. Moment wgl kiedy kładziesz się do łóżka umyty taki to mój ulubiony moment dnia 

Lampka elektryczna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi