Skocz do zawartości
Nerwica.com

Panowie, czy szpilki naprawdę dodają kobietom dużo seksapilu?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

chyba ze poczuła sie wywołana do odpowiedzi personalnie na hasło chewbacca 🫢czekam na żółta kartkę 😂

Tak właśnie. 

Możliwe że jestem laska z hirsutyzmem.

A może mam owłosienie na klacie. A moze między palcami. Taka sytuacja.

A może powiem jak Gianni Infantino:

"Dziś czuję się Katarczykiem. Dziś czuję się Arabem. Dziś czuję się Afrykaninem. Dziś czuję się gejem. Dziś czuję się niepełnosprawny... dziś czuję się laska z hirsutyzmem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Czyli mężczyźni zgodnie twierdzą że szpilki nie powodują że kobieta wygląda bardziej seksownie i ponętnie wg panów poza shadowem

Myślę, że Panowie nawet lubią ale nie jest to warunek konieczny. Nie ma co generalizować i jak zwykle wszystko jest indywidualne. 

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak właśnie. 

Możliwe że jestem laska z hirsutyzmem.

A może mam owłosienie na klacie. A moze między palcami. Taka sytuacja.

A może powiem jak Gianni Infantino:

"Dziś czuję się Katarczykiem. Dziś czuję się Arabem. Dziś czuję się Afrykaninem. Dziś czuję się gejem. Dziś czuję się niepełnosprawny... dziś czuję się laska z hirsutyzmem".

Życie. Różnie to bywa. Trzeba z tym dilować a nie odpalać sie na kazdy zart, który nawet nie był kierowany do ciebie osobiscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłam sobie kiedyś trampki, takie na podwyższonej podeszwie. Źle mi się stąpnęło i spadłam ze schodów, na szczęście skończyło się skręconą kostką. 

Jakbym założyła szpilki to pewnie bym miała złamanie otwarte. Dla mnie byłby to wyrok śmierci a nie seksapil.

Wolę być żywa i mało seksowna niż martwa z wykręconymi nogami. Chociaż następnym razem jak będę próbowała s to pomyślę nad założeniem szpilek.

Może przez chwilę będę seksowna.

A tak na poważnie to jakoś nigdy na buty nie zwracałam uwagi, bardziej u kobiet podniecają mnie długie włosy. 

Prawda, że dobrze dobrane buty mogą podkreślać nogi ale ani mnie to nie ziębi ani nie parzy, co kto lubi.

Edytowane przez Cynthia

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Cynthia napisał(a):

Jakbym założyła szpilki to pewnie bym miała złamanie otwarte. Dla mnie byłby to wyrok śmierci a nie seksapil.

Haha dla mnie też ale zazdro dla kobiet, które potrafią biegać w szpilach. 

Napiszę inaczej są kobiety, które swoją osobowością, stylem, poruszaniem się powodują, że od razu widac klasę i styl. Nieważne co na sobie mają- mają to w sobie. I to widać na kilometr. Panowie tez to widzą i wyczuwają. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Robicie śmietnik z tematu. Admin pokazał kartki a tutaj dalej rozpierducha. 

Osty dla wszystkich powinny polecieć. A Krejzi... już by nie miała niepokalania:p

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Bo jakiś średniak będzie oceniał inne kobiety choć sam z avataru wygląda jak szeregowy  Leonard 'Gomer Pyle' Lawrence z filmu Full Metal Jacket. 

Nic nie podrywam. Zauważam. 

Myślę, że Panowie nawet lubią ale nie jest to warunek konieczny. Nie ma co generalizować i jak zwykle wszystko jest indywidualne. 

No raczej że lubią. Kłamią po prostu myślę. ze szpilka nie podkreśli tego i owego 😏 to coś w stylu kochanie wcale nie przytyłaś albo nie wcale się nie obejrzałem za tą babka niczym Angelina :D klamstwa tego typu dla mężczyzn są niczym powietrze. Nie nie piłem piwa. Wcale nie chce iść z kolegami na mecz itp itd

Godzinę temu, Cynthia napisał(a):

Kupiłam sobie kiedyś trampki, takie na podwyższonej podeszwie. Źle mi się stąpnęło i spadłam ze schodów, na szczęście skończyło się skręconą kostką. 

Jakbym założyła szpilki to pewnie bym miała złamanie otwarte.

Hahahaha cynthia leze

@mała_mi123no ale on ocenił cały gatunek nic personalnie. Tak to można oceniać jak ja wyżej facetów 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę inaczej są kobiety, które swoją osobowością, stylem, poruszaniem się powodują, że od razu widac klasę i styl. Nieważne co na sobie mają- mają to w sobie. I to widać na kilometr. Panowie tez to widzą i wyczuwają. 

chciałabym robić takie wrażenie A robię wrażenie chaosu, adhd, calineczki, patolówy na zmiany 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Osty dla wszystkich powinny polecieć. A Krejzi... już by nie miała niepokalania:p

E tam. Trochę taplania w błotku. Pisze czysto teoretycznie. Nie rozdaje już ostów i jak zwykle robiłabym to w ostateczności :P 

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No raczej że lubią. Kłamią po prostu myślę. ze szpilka nie podkreśli tego i owego 😏 to coś w stylu kochanie wcale nie przytyłaś albo nie wcale się nie obejrzałem za tą babka niczym Angelina :D klamstwa tego typu dla mężczyzn są niczym powietrze. Nie nie piłem piwa. Wcale nie chce iść z kolegami na mecz itp itd

Tak. patrzą  ile wydajesz na kosmetyczkę ale lubią też jak ładnie wyglądasz i dbasz o siebie. Jak się zapuścisz też źle by było :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Tak. patrzą  ile wydajesz na kosmetyczkę ale lubią też jak ładnie wyglądasz i dbasz o siebie. Jak się zapuścisz też źle by było

moja kosmetyczka jest uboga, ale też rzadko używana. Przeważnie rzęsy podkręcę i usta wymaluję. Zazdroszczę innym kobietom, które nawet w worku po ziemniakach wyglądają seksownie. Obojętnie jakie szpilki założę, kapelusz z piórkiem czy ponętną małą czarną, brakuje mi tego. 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Tak. patrzą  ile wydajesz na kosmetyczkę ale lubią też jak ładnie wyglądasz i dbasz o siebie. Jak się zapuścisz też źle by było :P

Klasyk. A hitem jest już ich lubienie ‚naturalności’ i braku makijażu 😀

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi