Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Ty uważaj jak wychodzisz na miasto w dokanałowych.

Sam na co dzien używam Fiio FH1s dd i one tak izolują otoczenie, że już w nich nie wychodzę na dwór. Wydawało mi się, że jestem dosyć ostrożny i uważny gdy się poruszam wśród samochodów czy pieszych a prawie zaliczyłem kilka kolizji xd i to nawet muzyki nie słuchałem a audiobooka

Wiem uważam, ale czasem i tak można się zamyślić, a tu z tyłu rowerzysta... Dzisiaj w lesie tak miałem. Dwa tygi wcześniej na mnie wjechał z tyłu rowerzysta jak z na przeciwka jechał na mnie gowniarz na elektrycznej hulajnodze... Na chodnikach zawsze idę przy samym krawężniku no i oglądam się za siebie często.

W dużych słuchawkach wyglądałbym jak ufoludek marsjanin z UFO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Ty uważaj jak wychodzisz na miasto w dokanałowych.

Sam na co dzien używam Fiio FH1s dd i one tak izolują otoczenie, że już w nich nie wychodzę na dwór. Wydawało mi się, że jestem dosyć ostrożny i uważny gdy się poruszam wśród samochodów czy pieszych a prawie zaliczyłem kilka kolizji xd i to nawet muzyki nie słuchałem a audiobooka

Mnie przerażają te wszystkie funkcje izolujące od otoczenia, nie uzywam nigdy;) w 1 mam te funkcje i czuje sie jak w akwarium, b.dziwne uczucie, nie dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie dlatego nie chciałem dużych sluchawek typu Bose czy Sony z ANC czyli wytłumianie, bo trzeba za to płacić, a ja chce tylko dobre brzmienie. Dobrego mikrofonu w kablu też nie potrzebuje. albo płacić 200zł za plastik, który mi pęknie nagle.

Ogólnie jestem zadowolony, bo w końcu w wielu piosenkach słysze gitarę basową :D. Czysto i w ogóle. W końcu linie basu słychać, jee :D.

Najlepiej jak leci spokojna zwrotka, a nagle jakiś refen i nagle 5 różnych dźwiękow nadeszło i jest kosmos. Chociaż jak podłączałem słuchawki Audio Technika lub Ultrasone do wieży Technics z lat 90 Japan to była poezja. Trochę mi tego brakuje, bo to było the best, ale wywiozłem wieże do UK, słuchawki zepsułem i RIP. :( 

Ale tu też jest spoko, nie jest to samo, brakuje tamtego kryształowego brzmienia, bogactwa dzwieku, ale tu też jest elegancko i to bardzo ;). Teraz non stop będe muzy słuchał xD

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to nigdy nie słyszałem naraz tylu instrumentów i dźwięków w każdej piosence XD. Ogólnie słucham całych albumów we .flac, 24-bit albo .wav zgrane z płyt CD 16-bit, ale mp3 też dajä radę.

Jestem miło zaskoczony, nie wiedziałem, że tak przyjemnie będà grały xD. Niedługo sobie chyba ściągne jakieś albumy Depeche Mode, Megadeth i The cure :D . W necie jest tyle muzyki xD. Nie trzeba na żadne jutuby albo spotifaje zakichane😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja prdl ja chyba ostatnią sztukę kupiłem na mp3store srebrne, za 500zł, bo zniknęła oferta na ceneo :D.

Zostało już tylko za 774zł. Dobry zakup :). Srebrne fajnie wyglądają. Na stronie Sennheiser silver edition 150 euro.

Mam nadzieje, że mi posłużą chociaż do przyszłych wakacji 2027. Raczej już nic innego nie kupuję. Te są aż za dobre.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KochamBabkęBożą Ty lubisz perkusje to obczaj sobie we flac:

Playing 03 Dave Brubeck - Take Five.flac.

Playing Children Of Sanchez (Overture) - Chuck Mangione.flac.

Playing Dire Straits - Sultans Of Swing.flac.

Playing The Eagle - Hotel California.flac.

To moje ulubione do testowania sprzętu audio

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi