Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, KochamElcie napisał(a):

ich cydry są niezłe, ja zawsze miałem po nich dobry humor, choć nie powiem, że zacząłem wpadać już w alkoholizm parę lat temu :D.

Jest mega. Pamięta ten dzień dobrze, chociaż nie był to jakiś niesamowity w wrażenia dzień. Zwykły, letni, słoneczny dzień. Czułam się spokojnie. Pamiętam też dzień, gdy poznałam tam P. i wypiliśmy dwa piwa. Słuchaliśmy wtedy David Bowie - Heroes. Chyba bardziej pamiętam uczucia niż, to co się działo. Trawy dużo paliłam potem. Dziwne to wszystko było. Autodestrukcyjny czas też, ale mocny i też pewna nauka została. Wspomnienia.

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Ja się Polaków boję, bo są właśnie okropni, osądzają innych, itp. Jakoś mam uraz do Polaków w Anglii. Uciekam zawsze od nich :D . Anglicy czy angielki też się zdarzali rasiści, że po polsku gadam, to już miały problem, jakieś starsze kobity głównie :P .

Polacy są zakompleksieni. Lubią gadać i niszczyć komuś krew. Zwłaszcza jak są w grupie..bo jak są sami, to już nie są tacy cwani. Nietolerancyjni bardzo też. Zamknięci w swoich bańkach. No ale co. Tak już jest. Sorki, Polsko 🥶

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Jest mega. Pamięta ten dzień dobrze, chociaż nie był to jakiś niesamowity w wrażenia dzień. Zwykły, letni, słoneczny dzień. Czułam się spokojnie. Pamiętam też dzień, gdy poznałam tam P. i wypiliśmy dwa piwa. Słuchaliśmy wtedy David Bowie - Heroes. Chyba bardziej pamiętam uczucia niż, to co się działo. Trawy dużo paliłam potem. Dziwne to wszystko było. Autodestrukcyjny czas też, ale mocny i też pewna nauka została. Wspomnienia.

Też tam kiedyś trawy dużo kopciłem z kumplem 20 lat starszym, i graliśmy w gry na playstation 2 i słuchaliśmy muzyki albo jeździliśmy na wycieczki rowerowe, ale już od paru lat nie kopce zioła, a od dwóch nawet papierosów nie tykam :D 

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Polacy są zakompleksieni. Lubią gadać i niszczyć komuś krew. Zwłaszcza jak są w grupie..bo jak są sami, to już nie są tacy cwani. Nietolerancyjni bardzo też. Zamknięci w swoich bańkach. No ale co. Tak już jest. Sorki, Polsko 🥶

Nie wszyscy tacy są, zdarzają się wyjątki, ale niestety Polak wilkiem innym Polakom :P . W robocie lubią kapować Polak na Polaka angielskim menadżerom, hahah :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

ale już od paru lat nie kopce zioła,

ja nie tykam, bo bym dostała psychozy

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

a od dwóch nawet papierosów nie tykam :D 

ja palę :x 

Tam jest inna trawa. Są na wszystko, na każdy nastrój. Były dziwne doznania, przyjemne i niefajne. Różnie było. Ale jakoś nie jest to substancja dla mnie. Nie na moją banię :P 

W sumie po co mi trawa, skoro mam fazę bez tego. Czuję się jak na narkotykach od 10 lat xD

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Verinia napisał(a):

ja nie tykam, bo bym dostała psychozy

ja palę :x 

Tam jest inna trawa. Są na wszystko, na każdy nastrój. Były dziwne doznania, przyjemne i niefajne. Różnie było. Ale jakoś nie jest to substancja dla mnie. Nie na moją banię :P 

W sumie po co mi trawa, skoro mam fazę bez tego. Czuję się jak na narkotykach od 10 lat xD

Haha, ja teraz tylko kofeina, ale mi dobrze jak sobie muzyki słucham. Kupiłem sobie fajny odtwarzacz i słuchawki i teraz słucham non-stop i mi dobrze wtedy :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi