Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo witam wszystkich. Powróciłam z umarłych 🥴 mam coraz więcej siły i tej psychicznej i fizycznej. W piątek wychodzę i chyba nigdy się nie cieszyłam tak bardzo. Napsułam krwi innym swoimi wybrykami ale zrozumiałam wiele rzeczy i mam nadzieję że brde mieć nauczkę na przyszłość. 👆

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Cynthia napisał(a):

Hejo witam wszystkich. Powróciłam z umarłych 🥴 mam coraz więcej siły i tej psychicznej i fizycznej. W piątek wychodzę i chyba nigdy się nie cieszyłam tak bardzo. Napsułam krwi innym swoimi wybrykami ale zrozumiałam wiele rzeczy i mam nadzieję że brde mieć nauczkę na przyszłość. 👆

Fajnie że już wychodzisz.I super że Twój stan się polepszył. Ciężko było jak pisałaś ,ale już  tylko lepiej będzie. Życzę ci fajnego powrotu do domu.🎉😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Fajnie że już wychodzisz.I super że Twój stan się polepszył. Ciężko było jak pisałaś ,ale już  tylko lepiej będzie. Życzę ci fajnego powrotu do domu.🎉😜 

Dzięki 🙂 a u ciebie są tak szybko przepustki? Ile tam już jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Zastanawiam się, czy by nie założyć jakiejś apki randkowej. Ale nie wiem, czy dam radę pzez te wszystkie rozmowy przejść zanim na kogoś trafię.. i myślę, że zaznaczę, że szukam babeczki 😁tylko, że ja się tam szybko poddaje. Raz w życiu poznałam kogoś naprawdę fajnego a spotkanie odbyło się po kilku latach od sporadycznego pisania.

Przerzuciłaś się na dziewczynki? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie pamiętam jak @Cynthiapisałaś te swoje okropne stany. Jeżeli piszesz, że to najgorszy pobyt, to jednak się udało wyjść. Teraz życzę Ci stabilnego życia bez tych urojeń. Wiem, co to urojenia. Głosów nie miałam. Ale na pewno jest to okropne. Obyś miała spokój. Nalzy Ci się. To okropne, że są takie choroby. Ja niby mówię że się pogodzilam z choroba, ale jednak jak orzychodU gorszy stan to czuje okropna niesprawiedliwość i poczucie krzywdy. Wtedy czuję się już martwa i ciężko wyjść z tego. A u mnie to wraca. Oby rzadziej. Żeby lepsze chwilę były częściej. Bo nie zawsze jest cudownie, ale te chwile wracają i dlatego warto żyć, bo jest szansa na to, że będzie lepiej z czasem.

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Przerzuciłaś się na dziewczynki? 

Mogę powiedzieć, że jestem ciekawa i niektóre mi się podobają. A faceci to faceci. Prosty mechanizm xd 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Verinia napisał(a):

No właśnie pamiętam jak @Cynthiapisałaś te swoje okropne stany. Jeżeli piszesz, że to najgorszy pobyt, to jednak się udało wyjść. Teraz życzę Ci stabilnego życia bez tych urojeń. Wiem, co to urojenia. Głosów nie miałam. Ale na pewno jest to okropne. Obyś miała spokój. Nalzy Ci się. To okropne, że są takie choroby. Ja niby mówię że się pogodzilam z choroba, ale jednak jak orzychodU gorszy stan to czuje okropna niesprawiedliwość i poczucie krzywdy. Wtedy czuję się już martwa i ciężko wyjść z tego. A u mnie to wraca. Oby rzadziej. Żeby lepsze chwilę były częściej. Bo nie zawsze jest cudownie, ale te chwile wracają i dlatego warto żyć, bo jest szansa na to, że będzie lepiej z czasem.

Na pewno nie jest to moje ostatnie pożegnanie z glosami i urojeniami. Ale może będę mieć spokój jakiś czas. Wyjdę stąd i zacznę żyć. Chcę tego bardzo. Umiec docenić życie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

Na pewno nie jest to moje ostatnie pożegnanie z glosami i urojeniami. Ale może będę mieć spokój jakiś czas. Wyjdę stąd i zacznę żyć. Chcę tego bardzo. Umiec docenić życie. 

Mi raz lekarz mówił, że neiktóre urojenia są u mnie cząstkowe i mogą mi towarzyszyć cały czas bez względu na natrój, czy stan ogólnie psychiczny. Więc może być tak, że one się będą pojawiać może już z przyzwyczajenia, że tak powiem. Czasem są, ale jak się nie skupiam, to mijają i potem mam spokój.

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

Mi raz lekarz mówił, że neiktóre urojenia są u mnie cząstkowe i mogą mi towarzyszyć cały czas bez względu na natrój, czy stan ogólnie psychiczny. Więc może być tak, że one się będą pojawiać może już z przyzwyczajenia, że tak powiem. Czasem są, ale jak się nie skupiam, to mijają i potem mam spokój.

Najważniejsze to nauczyć się z nimi żyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Najważniejsze to nauczyć się z nimi żyć. 

Tak, dokładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedziałam się, że moja starsza siostra będzie urządzać przyjęcie urodzinowe, kończy 50 lat, więc to jest okrągła rocznica, muszę jej kupić jakiś prezent, ale nie mam pojęcia co kupić.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Cynthia napisał(a):

Dzięki 🙂 a u ciebie są tak szybko przepustki? Ile tam już jesteś?

Ja od tygodnia trochę ponad ,ale lekarka widziała że mi Prega nastrój podniosła,i się lepiej poczułam, więc pozwoliła Wogole na naszym oddziale taki trochę luz.Ale na jedynce są cięższe przypadki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja od tygodnia trochę ponad ,ale lekarka widziała że mi Prega nastrój podniosła,i się lepiej poczułam, więc pozwoliła Wogole na naszym oddziale taki trochę luz.Ale na jedynce są cięższe przypadki.

I nas też są przepustki ale nie każdemu pozwalają. Zależy od stanu. U nas przypadku są lżejsze bo to detox z podziałem psychiatrii. Straszny rygor tu jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Cynthia napisał(a):

ale nie każdemu pozwalają. Zależy od stanu.

Dokładnie,u nas też A że mi się polepszyło trochę to już dostałam pozwolenie na wyjścia.U nad najgorzej mają ci co mają myśli sam.Oni nie mogą nawet wyjść poza oddział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, alone05 napisał(a):

Dowiedziałam się, że moja starsza siostra będzie urządzać przyjęcie urodzinowe, kończy 50 lat, więc to jest okrągła rocznica, muszę jej kupić jakiś prezent, ale nie mam pojęcia co kupić.

Jeśli nosi biżuterię, to będzie "bezpieczny" prezent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę sobie na wizytę do lekarki, jak to ja - słuchwaki. Raczej nie patrzę na ludzi, mówię im dzień dobry, ale nie lustruję ludzi, więc się prawie zabiłam jak znajomy ze szpitala (widziałam go 4 lata temu) podstawił mi nogę. Chyba lepiej patrzeć ludziom częściej na twarze 😄 ale poznaliśmy się, czyli aż tak szybko czas nas nie postarzał xD albo może to maybeline

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam, czemu mu nie ogarną normalnego odcienia podkładku na ten trądzik różowaty. Gdyby miał jaśniejszy, to byłaby laseczka. A tak, to mandaryna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To jest podkład czy solara?

jezuuuu jak ja nie lubię efektu solarium. Okropnie to wygląda. Ja zawsze blada, raz mnie zmusili bym poszła.

Był to pierwszy i ostatni raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To jest podkład czy solara?

Mi się wydaje, że to samoopalacz taki żółty

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 75mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Cynthia napisał(a):

jezuuuu jak ja nie lubię efektu solarium. Okropnie to wygląda. Ja zawsze blada, raz mnie zmusili bym poszła.

Był to pierwszy i ostatni raz.

Solarium to tragedia niestety zaliczyłam w swoim zyciu pare razy i żałuje 😜 a rodzice myśleli, ze ja taka od soczków kubus 

2 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Mi się wydaje, że to samoopalacz taki żółty

możliw. Tak chujowych podkładów chyba nawet nie produkują już 🫠

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi