Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja sobie pracuję grając w gierki, a to że nie mam z tego kasy to la vie es brutale. 😎👋

Goście grają i niezły hajs na tym kręcą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Fuji napisał(a):

Goście grają i niezły hajs na tym kręcą. 

No ale ja nimi nie jestem, poza tym przez moje choroby umysłowe chyba nie przywiązuje się do pieniędzy, bo hajs jest jak baby. Teraz są, a za chwilę ich nie ma xD. 

Pocieszam się tym, że gdybym faktycznie musiał iść do pracy albo wrócić do szkoły, to zawsze mogę uciec, kładąc się na tory xD. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Niech pisze sobie... dobranoc mówi 

Dobra, w sumie to niegrzeczne co napisałem i chamskie, i nie powinienem się tak zwracać do innych. W sumie to nie kafe.

Sorki makaron. A mi się nie chce gwiazdorzyć. 

Dzisiaj słoneczko i idę testować słuchawki, a potem nad wodę. Wychodze z piwnicy xd.

Może sobie kupie też te Sony i będe miał 3 pary słuchawek xd. Chociaż wątpie, że mi duże nauszne bezprzewodowe przypasują. 

Boje sie, że te senki mi się popsują szybko. Ale chyba odwiedze mediamarkt i potestuje sobie jakieś, jak będą. Może mnie co zaskoczy =D.

Oczy mnie bolą od ekranu i muszę sobie odpocząć trochę.

7 godzin temu, Spaghetti... napisał(a):

Ja również i śpij spokojnie 💗 

Sorki za chamski tekst =D. Pozdro 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
10 godzin temu, libed napisał(a):

a ciebie to cieszy. to zdanie swietnie podsumowuje twoj podly charakter. ludzie maja jedynie ci kupowac komputery doladowywac prad i dawac kase a jak nie to bedziesz biegal z nozem. na innym temacie pisza ze to tylko islamscy uchodzcy maja takei roszczeniowe podejscie w gb :D jak widac nie trzeba byc islamista :D

jeszcze o pary rzeczach zapomniales wspomniec jak napad na sklep i ucieczka do gb etc. ale to tez wina innych ludzie bo cie namowili zeby napasc na sklep twojej winy w tym nie ma :D

Na początku, gdy ten typ pojawił się tu na forum, to myślałam, że fakt - jest ciamajdą, ale chyba nieszkodiwy i nawet sympatyczny. Trochę jego postów i obserwacji - napisałam mu coś w stylu, czy pomaga rodzinie trochę. Dostał furii i zaczął po mnie jechać. Poza tym, że jest pasożytem, nic nie robi, tylko gra, to wypiera się choroby, nie leczy się i prowadzi jakiś denny monolog + obraża. No spoko, można kogoś obrazić, ale on jest mega zaburzony. To widać na kilometr. I dziwi mnie to, że ludzie tutaj z nim piszą. Na początku też coś do niego pisałam. Ale jak widać najlepszym sposobem na poznanie kogoś, jest zadanie mu pytania, które mogą uruchomić w nim pokłady gniewu i okazać prawdziwą twarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
39 minut temu, Lucy32 napisał(a):

On tylko pisze do tych,co go klepią po pleckach,reszta w ignorach.Ja też,i bardzo dobrze.😅

Haha xD Kozak w necie. Typowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy

Czelsi do mnie napisała, świetnie się ze mną bawiła na imprezie i tęskni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, selenaciowy napisał(a):

Czelsi do mnie napisała, świetnie się ze mną bawiła na imprezie i tęskni.

XD haha

Spiewaliscie give me everything tonight?     

5 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Po polsku Czesia.

Czesia ladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Dobra, w sumie to niegrzeczne co napisałem i chamskie, i nie powinienem się tak zwracać do innych. W sumie to nie kafe.

Sorki makaron. A mi się nie chce gwiazdorzyć. 

12 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Sorki za chamski tekst =D. Pozdro 

👍😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
46 minut temu, Dalila_ napisał(a):

XD haha

Spiewaliscie give me everything tonight?   

Nie, tańczyliśmy do tego:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Ale jak widać najlepszym sposobem na poznanie kogoś, jest zadanie mu pytania, które mogą uruchomić w nim pokłady gniewu i okazać prawdziwą twarz

dokladnie a mnie w nim przeszkadza glownie to ze on zawsze udaje wiecznie poszkodowanego i atakowanego i kazdego zglasza ze brzydko o nim pisze bo mu napisze "idz do pracy" albo "bierz leki" tych dwoch zdan najbardziej nienawidzi. 

pomaganie mu nie ma sensu bo jak zaczniesz a pozniej przestaniesz to cie bedzie wyzywal ze juz nie chcesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi