Skocz do zawartości
Nerwica.com

Panowie, czy szpilki naprawdę dodają kobietom dużo seksapilu?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Kobiety, wiedząc jaka będzie odpowiedź, nosicie? Jak nie dla siebie to czy warto dla tych panów psuć kręgosłup i znosić ból? 

Dziouchy z plemienia Kayan dowalaja te obręcze z mosiądzu żeby wydłużyć optycznie szyje i doścignąć ichni standard piękna. A tu stopę trzeba w buta wsadzić parę razy do roku i takie poświęcenie. Najlepiej nie robić nic, nie czynić żadnych gestów, Kopernik też była kobietą. W dupach się ludziom przewraca 🙃

A odpowiedź jest taka, że szpilka cudu nie czyni. Facet raczej wie(kobieta zresztą też), że brałby bądź nie i bez oglądania się na obuwie. Weź szpilki Czubace odziej, dodadzą pieprzu? 🤣🤣🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Nie lubię świtu napisał(a):

A odpowiedź jest taka, że szpilka cudu nie czyni. Facet raczej wie(kobieta zresztą też), że brałby bądź nie i bez oglądania się na obuwie. Weź szpilki Czubace odziej, dodadzą pieprzu? 🤣🤣🤣

No ale patrząc na twoją Ptysiowatą facjatę z profilowego to raczej nie podajesz na chodliwy towar. Posiadanie Forda Mustanga też by tu nic nie zmieniło. 

Także tak to jest jeśli chodzi o ferowanie opiniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

nie (oj, zapomnialam ze to tylko dla facetow)

Nie tylko widzisz że niżej jest dla kobiet pytanie doczytaj

6 godzin temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Dziouchy z plemienia Kayan dowalaja te obręcze z mosiądzu żeby wydłużyć optycznie szyje i doścignąć ichni standard piękna. A tu stopę trzeba w buta wsadzić parę razy do roku i takie poświęcenie. Najlepiej nie robić nic, nie czynić żadnych gestów, Kopernik też była kobietą. W dupach się ludziom przewraca 🙃

He no ale one nie mają wyboru z tymi szyjami. Czy te co tunele gigantyczne w uszach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie tylko widzisz że niżej jest dla kobiet pytanie doczytaj

He no ale one nie mają wyboru z tymi szyjami. Czy te co tunele gigantyczne w uszach 

Zresztą ten but po iluś kilku godzinach wpływa na stopy i bolą a potem plecy bolą xd 

Edytowane przez Dalila_
Bo tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

No ale patrząc na twoją Ptysiowatą facjatę z profilowego to raczej nie podajesz na chodliwy towar. Posiadanie Forda Mustanga też by tu nic nie zmieniło. 

Zjedz kupe

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wiedzieć jak poruszać się w szpilkach, jeżeli ktoś tą umiejętność posiada lub jej się nauczy, nie ma to wpływu na jego zdrowie. Jest to praca nad koordynacją ruchową. 

Niektórzy są przystosowani do takiego obuwia od zawsze, inni jeżeli im się podobają muszą się nauczyć.

Długie nogi, smukłe dodają z pewnością wdzięku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem wysoka i nie chodzę bo nigdy nie czułam takiej potrzeby. Jednak są okazję, które by wymagały jakiejś elegancji większej niż zwykle. Mimo tego nie ulegam i wybieram coś co pasuje na stopy. W szpilkach też trzeba potrafić się poruszać a gdy się nie chodziło....🤷

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sobie przypomniałam, jakie to były zawsze cyrki z tymi szpilkami. Jakies noszenie plastrów ze soba, wkładki do butów, żeby trochę było bardziej miękko, poorane stopy zanim sie jeszcze dotarło na docelowa imprezę, boskie czasy 😀

teraz tak o tym mysle: Jezu po chuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

teraz tak o tym mysle: Jezu po chuj.

Ano. Czesto dziewczyny zabierały drugą parę wygodniejszą gdy już nie dają/ dawały rady :D

Ja tam mam z rajstopami XD

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Ano. Czesto dziewczyny zabierały drugą parę wygodniejszą gdy już nie dają/ dawały rady :D

Ja tam mam z rajstopami XD

No ja tak miałam, ze sie upieralam, żeby nie przebierać, skoro już mam być na szpilkach to cała noc. Wiec zazwyczaj na jakichś weselach itd zostawałam cała noc. Ale np jadąc na impreze komunikacja to potrafiłam sie zaorać podczas samego dojazdu 🤣 matko jakie to było głupie. God bless sneakersy, sandały i baleriny 😜  i ciężkie wygodne buty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No ja tak miałam, ze sie upieralam, żeby nie przebierać, skoro już mam być na szpilkach to cała noc. Wiec zazwyczaj na jakichś weselach itd zostawałam cała noc. Ale np jadąc na impreze komunikacja to potrafiłam sie zaorać podczas samego dojazdu 🤣 matko jakie to było głupie. God bless sneakersy, sandały i baleriny 😜  i ciężkie wygodne buty.

Wszystko przychodzi z czasem :D U mnie jak coś uwiera to się na nadaje. Swoboda i wygoda to podstawa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

3 godziny temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Zjedz kupe

@mała_mi123 @Nie lubię świtu

Żółta kartka dla Narodowego Funduszu Zdrowia - Menedżer ...

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi