Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie trochę brakuję Klaudii z kafe, lubiłem z nią pisać, fajnie mi się z nią pisało, trochę tęsknie, ale nie ma jej, też już tam rzadko wchodzi, dlatego też wolę tam nie siedzieć, bo po co. Wolę sobie pograć. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A ja jutro mniej tu będe, bo mam robotę w ogrodzie z grabiami haha, muszę dziury w Ziemi robić, żeby napowietrzyc korzenie, trochę sobie łapy i plecy wyrobię przynajmniej :D

Nie no, moich kolegów też obrażali, ale mniejsza z tym. Po co tracić energię na coś co było. Uważam, że wypadaloby w końcu zacząć pozytywnie patrzeć w przyszłość, zamiast rozpamiętywać przeszłość. Z natury lubię żyć ze wszystkimi w zgodzie, ale niezawsze jest to możliwe 😜

Koledzy a matka to trochę inny poziom wrażliwości elemelku wrobelku. Ale już nie gadajmy o tym ale chciałam żebyś uslyszal

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Mnie trochę brakuję Klaudii z kafe, lubiłem z nią pisać, fajnie mi się z nią pisało, trochę tęsknie, ale nie ma jej, też już tam rzadko wchodzi, dlatego też wolę tam nie siedzieć, bo po co. Wolę sobie pograć. 

Zaproś ja do nas 

Będziemy nie do odróżnienia xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Koledzy a matka to trochę inny poziom wrażliwości elemelku wrobelku. Ale już nie gadajmy o tym ale chciałam żebyś uslyszal

Zaproś ja do nas 

Będziemy nie do odróżnienia xd

Nie mam kontaktu.

No pewnie inny, racja. Ale prawda jest taka, że mi dogryzali, więc ja jechałem po bandzie próbując się odgryźć i tak to było. 

Jak mieszkałem z kumplem chorym na schizofrenie, to pisali, że jest moim alfonsem, a ja jestem męska prostytutka i daje dupy za mieszkanie, robie lody za kurtke i iPhone i wszyscy mieli ubaw 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Jak mieszkałem z kumplem chorym na schizofrenie, to pisali, że jest moim alfonsem, a ja jestem męska prostytutka i daje dupy za mieszkanie, robie lody za kurtke i iPhone i wszyscy mieli ubaw 🙄

A był twoim alfonsem? Skąd to wymyślili? 

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, seleneles napisał(a):

A był twoim alfonsem? Skąd to wymyślili? 

Nie był. Był kumplem anglikiem, który mnie przygarnął na dłuższy czas, bo się lubiliśmy. Też grał w gry jak ja itp. nie siedział sam, gdy wszyscy w pracy.

Znikąd. Nie mieli się do czego przyczepiać, więc wymyślali bajeczki tego typu, żeby mi dogryźć. Patologia pełną parą. Raz się przyznałem dla żartów, myślalem, że mi dadzą spokój, ale nadal bredzili to samo, chorzy ludzie. Ale negatywnie chorzy. Szkodniki ;/.

Ja też czasem chore jazdy miałem i pisałem, bo mi się udzielał hejterski klimat, ale przyznaję, że czasem przesadzałem, szczególnie jak przyćpałem i miałem zjazd, a potem mi się coś wkręciło krzywo, bo mi np. tirowiec nagadał kłamstw, to masakra.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak samo mi Klaudia napisała, żebym nie myślał, haha. A w ogóle to mam teraz gierkę i jest fajnie.

Dzisiaj w ogródku pomogłem chrzestnemu, nie robię awantur i kłótni. Nie dręcze psychicznie babci. Krewni są ze mnie zadowoleni, mimo, że calymi dniami gram w grę tylko i nic nie robię, więc jakoś mi mija depresja, pozytywnie patrzę w przyszłość.

Wrócę do Anglii to też granie w gierkę, powrót na starą pływalnie. Sauna jacuzzi i relaks. Czasem na kawkę do pubu, do mamy na kolację albo do jazz klubu na jazz jam night i jakoś to będzie 😂😂 może czasem wpadnę do kumpla z mojego starego zespołu pograć jakąś muzę, bo miał gitary kiedyś i zestaw perkusyjny, z pewnością mnie zaprosi do siebie, jak wrócę! ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi