Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie wiem co z nich za para, ale w sumie ja tylko powtarzam słowa ludzi z kafe, co pisali o carycy albo rymcym, że potrafią się czepiać albo hejty, a w niedziele do kościółka, pobożni chrześcijanie ;P. Niewszyscy, bo przecież tam jedni się nienawidzą, a z innymi się lubią, ale mnie to już nie jara. 

Krejzi na pewno nie pisze, żeby libed jej nie marudził, że pisze ze schizolem, bo pewnie by zaraz ją dręczył. Ja tak myślę. xd

Czepiałem się ciebie jak blokowałeś dniami forum. uniemożliwiając ludziom komunikację, oraz gdy pisałeś o mojej zmarłej Matce najohydniejsze i najobrzydliwsze rzeczy, wiedząc jak przeżyłem jej odejście. Czekam na przeprosiny, bo to co pisałeś było absolutnym moralnym dnem i choroba psychiczna takiego zachowania nie usprawiedliwia. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, eRCe napisał(a):

Czepiałem się ciebie jak blokowałeś dniami forum. uniemożliwiając ludziom komunikację, oraz gdy pisałeś o mojej zmarłej matce najohydniejsze i najobrzydliwsze rzeczy, wiedząc jak przeżyłem jej odejście. Czekam na przeprosiny, bo to co pisałeś było absolutnym moralnym dnem i choroba psychiczna takiego zachowania nie usprawiedliwia. 

To sobie czekaj.

Jakbyś był chrześcijanem to byś przebaczył, a ty jesteś mściwy i nie lubię z tobą pisać. 

ty jak mnie z pravikiem i salowymi hejtujesz od prostytutek męskich i, że mam alfonsa, to wszyscy macie niezły ubaw ze mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wszystkiego najlepszego Przemek, i jeśli się poczujesz przez to lepiej, to przepraszam RymCym za to co pisałem kiedyś o Twojej mamie itp. bo jakoś nie mam nastroju na kłótnie i dziecinade. 

Wkurzają mnie już hejtowanie. A forum blokowałem dwa dni, ale skasowałem kod już, bo mi grozili, że bekne za to 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No to wszystkiego najlepszego Przemek, i jeśli się poczujesz przez to lepiej, to przepraszam RymCym za to co pisałem kiedyś o Twojej mamie itp. bo jakoś nie mam nastroju na kłótnie i dziecinade. 

Przyjmuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, eRCe napisał(a):

Przyjmuję. 

Spoko, dzięki. xD

Wiem, że święty nie jestem, ale nie mam siły już na hejty, a bycie toksykiem niszczy mi psychikę. Chciałbym odejść z kafe, bo znikające tematy i zbanowane konta też mnie wykańczają, a jestem uzależniony, i ciężko tam nie zaglądać, i nie brać tam udziału.

Jak na razie póki jestem pozytywny wobec innych, to jakoś mi się udaje stamtąd odejść. Na razie.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Elciaa napisał(a):

To mi się podoba. 😉

Haha, a mi się podoba, że próbuję odejść ze srafe, bo tam te znikające tematy, odkąd tak mniej jestem to się lepiej czuję.

A to że się inni sadzą do mnie z tego powodu, to co ja poradzę. Nikt nie musi mnie darzyć sympatią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha, a mi się podoba, że próbuję odejść ze srafe, bo tam te znikające tematy, odkąd tak mniej jestem to się lepiej czuję.

A to że się inni sadzą do mnie z tego powodu, to co ja poradzę. Nikt nie musi mnie darzyć sympatią...

Do mnie 1/3 tamtego forum się sadzi, tyle że ja mam na to wyjebane. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Haha, a ja dużo pisze, a potem znowu ban i kasacja tematów, a ja od dwóch miesięcy gram w grę i mi szkoda czasu już trochę tam gnić dzień i noc. Tutaj jest spokojniej. 

Nie twierdzę, że znikam na zawsze, ale przerwa mi dobrze robi.

Trudno, że pieprzowi libedowi i innej szlachcie elicie zasyfiam ich temat 🤣 deal with it or cry 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kafe to ogólnie niewdzięczne miejsce. Jesteś tam, tworzysz społeczność, to inni cię obraźają z tego powodu.

Moderacja cię nie chce, bo banuje twoje konta i kasują tematy.

A wszyscy i tak tam wracają 🙄 uzależnienie level hard. Jak alkoholik, który wymyśli zawsze wymówkę, żeby się napić 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to mam taki problem, że kafe totalnie mi zniszczyło moc skupienia się, bo co 20 minut tam zaglądałem i się uzależniłem od sprawdzania co chwile tematów, czy mi ktoś odpisał, albo że w przeciwieństwie do wielu innych for, jak napisze temat to po chwili mi ktoś odpisuje, dlatego się uzależniłem.

Dlatego tutaj też teraz gnije non stop. Chciałbym się oduzależnić od tego, żeby lepiej grać w gry, przechodzić kampanie, oglądać filmy z wyłączonym internetem, albo że wchodzę tu z rana, a potem reszte dnia gram bez for internetowych. A nie że co chwile sprawdzam, czy ktoś napisał coś. 

Ciężkie do wykonania ;/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wkurzają mnie już hejtowanie. A forum blokowałem dwa dni, ale skasowałem kod już, bo mi grozili, że bekne za to 🤣

Dobrze że przeprosiłes bo co innego wyzywać kogoś z kim się klocisz A co innego członków jego rodziny. Przecież nie mają związku z tym ;/

W dodatku zmarłych do kogoś w żałobie...

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

O co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Dalila_ napisał(a):

O co?

Ciężko stwierdzić w sumie bo ja sama z siebie nigdy pierwsza nikogo nie obrażałam ani nie wyzywałam.

Większość użytkowników to z zazdrości o różne glupoty, część z nich np dlatego bo nie chciałam z nimi gadać na priv czy się spotkać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi