Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W klanie mam kilku wymaxowanych ironmenów, to oni z kolei mi piszą, że tęsknią za początkami gry, bo wtedy się co chwile coś nowego odblokowuje, skille łatwo się wbija, questy do zrobienia itp. xD

Na reddit widziałem w rok czasu niektórzy już byli max, więc z tym kilka lat to przesada, ale każdy gra jak chce. 

Ja mam fun z gierki i to najważniejsze. W realu zazwyczaj za co się nie zabieram, to za chwilę mnie to nudzi i tak gnije w martwym punkcie od dawna przez to. Jedyne co udaje mi się regularnie od lat robić to trenowanie perkusji na moich padach treningowych, bo to mi sprawia radość i robie to od małego dziecka, do tego ta gierka + sauna/basen i jacuzzi z rana/południe, gdy jestem w Anglii i dni mi tak mijają.

Staram się zadbać o swoje zdrowe psychiczne, żebym nie miał dołujących myśli i nie chciał skończyć ze sobą itp. dlatego trochę to wycofanie społeczne, bo nienawidziłem całe życie rano wstawać do szkoły, więc jak muszę rano coś robić i gdzieś wstać to momentalnie pomstuje i już mam myśli by ze sobą skończyć, więc niestety, normalni ludzie takich akcji nie mają. 

Sam muszę o siebie dbać i nie słuchać innych, co mi doradzają. Jak mi krewni trują dupe o pójściu do pracy, to też mam ich dość i nie chce mieć z nimi nic do czynienia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Jak mi krewni trują dupe o pójściu do pracy, to też mam ich dość i nie chce mieć z nimi nic do czynienia. 

Dlaczego nie pracujesz? Masz jakąś rentę z powodu schizofrenii? Jak wgl funkcjonujesz na co dzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Morvena napisał(a):

Dlaczego nie pracujesz? Masz jakąś rentę z powodu schizofrenii? Jak wgl funkcjonujesz na co dzień?

W ogóle nie funkcjonuje.

Renty mi za nic nikt nie da, a na latanie po lekarzach jestem za stary. Nie mam już 18 lat. W Polsce mi kasy za nic nie da nikt, bo nie jestem ukraińcem.

W Anglii mi rząd nie pomoże, bo nie jestem hindus czy murzyn.

Ogólnie jako polak mam przerypane. Teraz rodzina żyje i mnie utrzymują, ale jak umrą to pewnie most czeka i śmierć z głodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W ogóle nie funkcjonuje.

Renty mi za nic nikt nie da, a na latanie po lekarzach jestem za stary. Nie mam już 18 lat. W Polsce mi kasy za nic nie da nikt, bo nie jestem ukraińcem.

W Anglii mi rząd nie pomoże, bo nie jestem hindus czy murzyn.

Ogólnie jako polak mam przerypane. Teraz rodzina żyje i mnie utrzymują, ale jak umrą to pewnie most czeka i śmierć z głodu.

Nie chodzisz do lekarza i się nie leczysz? A masz jakieś urojenia itd? Co Ci wgl jest? MIeszkasz w Anglii?

Też myślę, co będzie jak zostanę sama. Będę musiała przejąć działalność, albo szukać innej pracy. Może życie potoczy się pozytywnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Morvena napisał(a):

Nie chodzisz do lekarza i się nie leczysz? A masz jakieś urojenia itd? Co Ci wgl jest? MIeszkasz w Anglii?

Mieszkam, ale na razie jestem w Polsce na wakacjach do Września. 

Nie chodzę do lekarza, bo mnie nie stać. W ogóle lekarze są porypani jacyś. 

Nie mam urojeń. W anglii poznałem kolegę anglika młodszego ode mnie, ma schizofrenie, to teź tylko w gry ciągle gra i nigdzie nie wychodzi do ludzi. Tylko że rząd mu daje 700funtow miesięcznie i dostał domek councilowski dla siebie, więc ma chate i hajs za free i sobie może grać.

Ja z racji, że jestem polak biedak, to muszę tyrać do usranej śmierci. Ogólnie szkoda gadać. 

Zyczę wszystkim wszystkiego dobrego. Spadam grind'ować w gierce ;). Narka.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Mieszkam, ale na razie jestem w Polsce na wakacjach do Września. 

Nie chodzę do lekarza, bo mnie nie stać. W ogóle lekarze są porypani jacyś. 

Nie mam urojeń. W anglii poznałem kolegę anglika młodszego ode mnie, ma schizofrenie, to teź tylko w gry ciągle gra i nigdzie nie wychodzi do ludzi. Tylko że rząd mu daje 700funtow miesięcznie i dostał domek councilowski dla siebie, więc ma chate i hajs za free i sobie może grać.

Ja z racji, że jestem polak biedak, to muszę tyrać do usranej śmierci. Ogólnie szkoda gadać. 

Zyczę wszystkim wszystkiego dobrego. Spadam grind'ować w gierce ;). Narka.

Żeby dostać benefity to przede wszystkim musiałbyś się po nie zgłosić. Lekarze są za darmo. Twoja narodowość nie ma tutaj nic do rzeczy.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Sam muszę o siebie dbać i nie słuchać innych, co mi doradzają. Jak mi krewni trują dupe o pójściu do pracy, to też mam ich dość i nie chce mieć z nimi nic do czynienia. 

A gdy słuchasz siebie to co sobie mówisz, żeby o siebie zadbać? Bo jeśli to gadanie o pracy Cię dołuje to co w sumie miałoby się stać, żeby było lepiej? Jaki jest pomysł

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi