Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym zapytać czy jesli piszemy coś na forum będąc zalogowany na koncie które jest założe na emailu tym samym na którym założonego mamy facebooka to czy facebook sam może udostepniac cos co piszemy tutaj na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dryagan napisał:

@Merl nie. Forum nie jest powiązane z FB

Dziękuje za odpowiedź. Czyli nigdzie na fb nie pojawi sie to co tutaj sie pisze? Ani na naszym profilu, na naszej tablicy ani w zaden inny sposob nie bedzie to widoczne na fb ? Wiem wiem. Dziwna ta chec upewnienia sie :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dlaczego pisze mi ze ktos ostatni raz byl aktywny wtedy i wtedy a ostatni post zajduje duzo pozniej niz byl aktywny? 

Czy jest mozliwosc kontaktu z administracja jesli tak to czy poprzez wiadomosc prywatna czy jak?

Edytowane przez Pawel.770

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kawa Szatana mimo, że pytasz moderatora to odpowiem Ci ja. Mam nadzieję, że nie będzie to w żaden sposób krzywdzące dla Ciebie. 
Post zawierający same emotikony nie jest w żaden sposób merytoryczny. Nie wątpię, że miał przesłanie. 
Jeżeli masz ochotę decydować co powinno trafić do kosza to zapraszam na zgłoszenie się do ekipy, będziesz wtedy mógł decydować. Tymczasem nie jest to w Twoich kompetencjach. Na temat kompetencji nie musisz się wypowiadać, nie Tobie to również oceniać. Natomiast, jeśli bardzo chcesz wiedzieć to ten "młody narybek" nie podejmuje sam decyzji. 
Drugi komentarz był niezgodny z regulaminem, więc go usunęłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi