Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz dostać czasowego bana na życzenie. Uniemożliwi Ci to pisanie, a jak zechcesz wrócić, to odblokujemy konto

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej czy tu można na forum zgłaszać uwagi techniczne gdzieś ?:). Jest provlem na telefonie z ikonka powiadomień. Krzyżyk do zamykania menu zasłania ten dzwoneczek od powiadomień I trzeba celować w jakis milimetr. A jak nie ma żadnego powiadomienia a chce sie w nie wejść to w ogóle nie ma już opcji bo cała ikonka zasłonięta jest krzyżykiem. Da sie coś z tym zrobić?:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Hej czy tu można na forum zgłaszać uwagi techniczne gdzieś ?:). Jest provlem na telefonie z ikonka powiadomień. Krzyżyk do zamykania menu zasłania ten dzwoneczek od powiadomień I trzeba celować w jakis milimetr. A jak nie ma żadnego powiadomienia a chce sie w nie wejść to w ogóle nie ma już opcji bo cała ikonka zasłonięta jest krzyżykiem. Da sie coś z tym zrobić?:) 

Tak... trzeba obchodzić ustawieniami w przeglądarce "wyświetl wersję na komputer". Dlatego po odczytaniu raz, resztę powiadomień ignoruje XDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Krzyżyk do zamykania menu zasłania ten dzwoneczek od powiadomień I trzeba celować w jakis milimetr. A jak nie ma żadnego powiadomienia a chce sie w nie wejść to w ogóle nie ma już opcji bo cała ikonka zasłonięta jest krzyżykiem.

Nie wiem czy rozumiem, bo rzadko loguję się  z telefonu

ale jak ustawisz telefon poziomo mając włączony widescreen, to nie ustawi się to wszystko jakoś inaczej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.09.2025 o 22:53, Krejzi1 napisał(a):

A jak nie ma żadnego powiadomienia a chce sie w nie wejść to w ogóle nie ma już opcji bo cała ikonka zasłonięta jest krzyżykiem. Da sie coś z tym zrobić?:) 

Da się, ale trzeba to zrobić szybko 😉

Moja metoda:

1 trzymaj palec lewej ręki tuż w miejscu dzwoneczka 

2 kliknij menu palcem prawej ręki 

3 natychmiast kliknij Dzwoneczek zanim zasłoni go krzyżyk 

4 powtarzaj kilka razy jeśli się nie uda za pierwszym 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już patrzyłam na to, niestety nie znalazłam opcji zmiany... Także zostaje nam jedynie "wersja na komputer" do zaznaczenia i zerknięcie co tam się dzieje w powiadomieniach. Też mam ten problem i mnie irytuje na telefonie. 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na jednym telefonie jest ten problem, a na drugim nie. Może to zależy od wielkości ekranu?

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Miła wystarczy napisać do administratora, np. do mnie - prywatną wiadomość 🙂 No i nie robić tego zbyt często

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, little angel napisał(a):

anonimowość mojego konta nie zniknęła po zdjęciu tytułu mistrza jesiennej fotografii, co doprowadza mnie do myśli o podglądaniu mojego konta z jego poziomu w niewiadomych dla mnie porach, bo wyłączona jest opcja ostatnio dostępnej aktywności... w używanych urządzeniach logowania mam Chrome, z którego nawet nie korzystam, chyba że domyślnie jest tak ustawione, bo nie wykrywa mojej przeglądarki innej niż standardowe

Użytkownik sam nie może zmienić opcji prywatności, więc dlaczego zostały u mnie zmienione?

dlaczego niektórzy są tajni, niektórzy nie? z czego to wynika? nie wysyłałam takiej prośby do adminów

Szczerze mówiąc nie rozumiem pytania🤔

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, little angel napisał(a):

chodzi o opcję ostatniej aktywności, przykład u innego użytkownika:

image.png.ab47e3f7b6e8b67c8cae9904d702407a.png

przykład u mnie:

image.png.1bc0ccd724f801a57d92b538aa903692.png

pytanie - jak to wyłączyć?

image.png.60f11cd546b95f6bc083db38a914fca3.png

Aaaa. I to po zmianie tego tytułu tak? Dobra. 

@Dryagan@Illi @shadow_no

5 minut temu, little angel napisał(a):

chodzi o opcję ostatniej aktywności, przykład u innego użytkownika:

image.png.ab47e3f7b6e8b67c8cae9904d702407a.png

przykład u mnie:

image.png.1bc0ccd724f801a57d92b538aa903692.png

pytanie - jak to wyłączyć?

image.png.60f11cd546b95f6bc083db38a914fca3.png

pytanie2 - dlaczego zostało włączone?

Ja np mam tak jak ty 😅

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, little angel napisał(a):

tak, chyba musicie oddzielić tytuły administracji od tytułów użytkowników, żeby się tak automatycznie nie robiło :D 

A tu co masz?

https://www.nerwica.com/settings/account-security/

Jak nie ufasz linkom od obcych indyków (słusznie) to wejdź w Ustawienia konta → Bezpieczeństwo konta (i musisz wpisać jeszcze raz hasło).

Ja mam tak jak niżej. Jak kliknę „Pokaż”, to się będę pokazywał.

screenshot-20251215-182723.png

Edytowane przez Doktor Indor

Nazywała go tatusiem, bo zawodził ją tak samo, jak prawdziwy ojciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, little angel napisał(a):

tak, chyba musicie oddzielić tytuły administracji od tytułów użytkowników, żeby się tak automatycznie nie robiło :D 

tak to nie jest, to osobne kategorie. W teorii przywróciłem Ci poprzednie ustawienia "użytkownik". Nie mam pojęcia czemu nie wróciło do "ustawień fabrycznych". Ale... zobacz teraz, może to rozwiązałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy użytkownik miL;) został zbanowany?

Dlaczego temat o Bożym Narodzeniu został zamknięty?

Jeśli użytkownik miL;) nie został zbanowany, to dlaczego nie został?

I czy gdyby on został zbanowany, to czy wtedy byłby sens zamykać temat o Bożym Narodzeniu?

Ponoć ten temat stał się miejscem kłótni - jednak, czy nie było tak, że stał się nim za sprawą miL-a i jego działalności? Jeśli tak, to więc może zbanować miL-a, a temat odemknąć?

Do pewnego momentu ten temat był ciekawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi