Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Dokładnie. Ciężko tez ‚nie biegac za palaczem’ jak lezie przed tobą i jara.

niektorzy nie palacy podchodza do palacza i kaza mu zgasic, w gdansku zakazali palic na balkonie, to jak widzisz ze ktos sobie pali to nie wychodz w tym czasie na balkon wyjc jak przestanie palic

25 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja zaraz biore prysznic i spadam na pizzę do pizzeri jee xD ale się najem xD.

60zł ale chooy. Raz na kilka lat mogę sobie pozwolić. 

jestes nudny nikogo nie interesuje co robisz

edit : ostatnio madki sie zessraly na fb ze przeremble robia i dziedzko wpadnie, a ja slucham i sie pytam a co twoje bachorzysko robi samo na zamarznietym jeziorze bez nadzoru????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Wiesz co, wydaje mi się że jakbyś zachowywał się kulturalnie to nikt by cię nie wyrzucał pomimo wcześniejszych zdarzeń ale ty tak nie potrafisz i prędzej czy później zaczniesz odwalać.

ja sie zachowuje kulturalnie tylko mam kontrowersyjne poglady a wiekszosc ludzi nie lubi sluchac prawdy , tak jest od wiekow stad bylo palenie czarownic albo wygnania, wiazli typa co za duzo widzial i za duzo gadal, przywiazywali mu kawalek klody do rak opartych o kark tak zeby nie mogl rak uzywac do zbierania owocow i wyganiali ze wsi, maja czyste sumienie bo nie zabili, a pozbyli sie zadajacego pytania i punktujacego absurdy.

taka wasza natura 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj chyba sobie dłuższy spacer zaliczę ;). Pozwiedzam sobie miasto wieczorem. Wczoraj chodziłem sam po ciemku w lesie, było fajnie :D

Nawet sowę słyszałem. Ogólnie nie boję się lasu :D. 

Wczoraj jak jakieś auto jechało, to widziałem światła z daleka, że jedzie coś, to ja wszedłem między drzewa i mnie nikt nie zobaczył hihi xD.

W Anglii mój kumpel młodszy ode mnie, który choruje na schizo mnie nazywał forestman, hahah :P. Jestem człowiekiem lasu xD 

To ja się żegnam, trzeba trochę przewietrzyć nozdrza i rozruszać kości ;). Pizza wjedzie na pełnej dzisiaj. 

Teraz idę po puchę monstera mam zamiar sobie trochę pochodzić xD

A jak wrócę to będe trenował magię w gierce xP.

Pa!

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, rough_boy napisał(a):

ja sie zachowuje kulturalnie tylko mam kontrowersyjne poglady a wiekszosc ludzi nie lubi sluchac prawdy , tak jest od wiekow stad bylo palenie czarownic albo wygnania, wiazli typa co za duzo widzial i za duzo gadal, przywiazywali mu kawalek klody do rak opartych o kark tak zeby nie mogl rak uzywac do zbierania owocow i wyganiali ze wsi, maja czyste sumienie bo nie zabili, a pozbyli sie zadajacego pytania i punktujacego absurdy.

taka wasza natura 

Raczej na swoje kontrowersyjne poglądy są inne lepsze miejsca niż forum nerwica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale faktycznie krasnal jest już na etapie negacji. Wie, że żadna baba go nie zechce to wszystkimi gardzi. Nie napisał by, że chce być tam gdzie są kobiety.  

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Tamten to jeszcze większy świr, albo na takiego się kreuje.

Sadzę, że się kreuje. Chciałby być straszny, bo jednak przy takiej fizjonomii, to łatwiej o politowanie niż cokolwiek innego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, rough_boy napisał(a):

przed chwila na off topie ktos mi zarzucil ze pisze o polityce

Z modów ktoś? Dopóki sobie dyskutujemy bez notorycznego ciśnięcia po sobie nawzajem to raczej się nie wtryniamy w takie dyskusje. Żeby wylecieć z tego forum to tak naprawdę trzeba się postarać w sumie.

Możesz sobie tworzyć swoje tematy jak w "cudzych" ktoś się czepia. Ale dział hard mi się kojarzy z czymś innym niż tematy polityczne jednak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Z modów ktoś? Dopóki sobie dyskutujemy bez notorycznego ciśnięcia po sobie nawzajem to raczej się nie wtryniamy w takie dyskusje. Żeby wylecieć z tego forum to tak naprawdę trzeba się postarać w sumie.

Możesz sobie tworzyć swoje tematy jak w "cudzych" ktoś się czepia. Ale dział hard mi się kojarzy z czymś innym niż tematy polityczne jednak 

Coś jak sadistic? Bo takie ja miałam skojarzenie słysząc o dziale hard.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, rough_boy napisał(a):

niektorzy nie palacy podchodza do palacza i kaza mu zgasic, w gdansku zakazali palic na balkonie, to jak widzisz ze ktos sobie pali to nie wychodz w tym czasie na balkon wyjc jak przestanie palic

A to może ty sobie ‚wyjć’ palić do domu zamiast zasmradzać pion. Na balkonie sie nie pali i takie jest prawo.

A to ze ktos komu każe zgasić to co w tym dziwnego? Jesli pali w miejscu gdzie sie nie pali? Myslisz ze smród papierosów to jakaś ambrozja dla ludzi? Nie bardzo.

35 minut temu, rough_boy napisał(a):

ja sie zachowuje kulturalnie

🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, wiem ze kwiczy tirowiec lubił sadistic i kiedyś pisał, że on i kilku ludzi z sadistic dojadą klaudię z kafe i już jest polowanie na nią, bo on wymyśla bajeczki, że mu życie zniszczyła i przez nią wyleciał z roboty, a ona nawet nie wie jak on ma na imię. Kłamał niedawno, że niby do jego roboty zadzwoniła i nakablowała, że po pijaku jezdzi tirami. 

Nie zdziwiłbym się, gdyby sobie też wymyślił, że stracił robotę. To jakiś kłamca i od takich wolę trzymać się z daleka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi