Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Nigdy nie da sie zadowolic innych. Jesli uwazasz siebie za smiecia to na tym powinienes sie skupic. Inni ludzie przychodza i odchodza, ale ze soba zyjesz przez cale zycie i warto byc dla siebie laskawym.

I na tym się skupiam. Może i wy macie mnie za nic ale szczerze mi już nie zależy na opinii innych. 

Zawsze pomocny i żeby tylko pomoć. 

W tym wszystkim nie było mnie. 

Ciągle ktoś był ważniejszy. Zatraciłem sam siebie i teraz jak odpuściłem to jakby jest lżej. 

Nie muszę być idealny. Nikt nie jest.

Staram się nie tracić energii na ludzi którzy nic nie wnoszą do mojego życia. 

Tylko ja sam wiem ile z siebie dawałem. 

My nie widzimy tego. Czasami ranimy siebie oddając wszystko komuś bo to niby takie wzniosłe. 

A g prawda. Ludzie wezmą wszystko jeśli im to dasz. Lepiej nic nie oczekiwać i nie dawać siebie na prawo i lewo. Szanuję teraz swój czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Fuji napisał(a):

I na tym się skupiam. Może i wy macie mnie za nic ale szczerze mi już nie zależy na opinii innych. 

Zawsze pomocny i żeby tylko pomoć. 

W tym wszystkim nie było mnie. 

Ciągle ktoś był ważniejszy. Zatraciłem sam siebie i teraz jak odpuściłem to jakby jest lżej. 

Nie muszę być idealny. Nikt nie jest.

Staram się nie tracić energii na ludzi którzy nic nie wnoszą do mojego życia. 

Tylko ja sam wiem ile z siebie dawałem. 

My nie widzimy tego. Czasami ranimy siebie oddając wszystko komuś bo to niby takie wzniosłe. 

A g prawda. Ludzie wezmą wszystko jeśli im to dasz. Lepiej nic nie oczekiwać i nie dawać siebie na prawo i lewo. Szanuję teraz swój czas.

Nie mam pojecia co o Tobie mysla inni, ale ja nie mam Cie za nic. Nie znam Cie za bardzo szczerze mowiac, wiec nie mam zadnej opinii. Rzadko kiedy mysle o ludziach zle, musialbys sobie naprawde zasluzyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie mam pojecia co o Tobie mysla inni, ale ja nie mam Cie za nic. Nie znam Cie za bardzo szczerze mowiac, wiec nie mam zadnej opinii. Rzadko kiedy mysle o ludziach zle, musialbys sobie naprawde zasluzyc.

To nieistotne. Trzeba podchodzić neutralnie. 

Mogę być nikim. Jak kto tam uważa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To nie byl ktos z Kafeterii kto Cie zglosil, czy to tylko byla plota?

Nie wiem, może ktoś mnie zgłosił, ale policja przyjechała, a ja tylko na kafe byłem wtedy.

Zamówiłem sobie słuchawki, padło na IE200 Sennheiser kolor srebrny :D

Za tą cenę 500zł chyba nic lepszego nie kupie, a 1000-1500zł za plastik bluetooth, a niekoniecznie będą lepiej grały, a mają mi pęknąć, to zobaczymy. Do androida chyba nic lepszego nie kupię.

Możliwe, że sobie kupię inny kabel do nich i gumki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Kilka lat pozniej brałem antydepresanty, że nawet do roboty mi się zachciało iść. Potem przestałem.

Czemu przestałeś?

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi