Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Fuji napisał(a):

Przecież to bardziej żeby pokazać jak się ktoś zachowuje a nie żeby wyzywać czy coś. Czasami ktoś nie myśli co robi robiąc komuś krzywdę. 

Jakie tam urojenia.... ciągle wmawiasz mi urojenia jakieś. Ja tego to nie rozumiem. 

Kto ci robi krzywde, krzywdzi Cię bo podziękowali ci za moderacje? 😂 nie rozsmieszaj i idź poszukać sobie prawdziwych problemów bo wstyd 😕

Ty sobie możesz mówić że to żeby pokazać jak się ktoś zachowuje ale fakt jest taki że obrażasz i kropka. Okropnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Kto ci robi krzywde, krzywdzi Cię bo podziękowali ci za moderacje? 😂 nie rozsmieszaj i idź poszukać sobie prawdziwych problemów bo wstyd 😕

Ty sobie możesz mówić że to żeby pokazać jak się ktoś zachowuje ale fakt jest taki że obrażasz i kropka. Okropnosc

Nie oceniaj. Nie wiesz wiele i lepiej nie wiedzieć i nie roztrząsać. Bycie tam to był błąd i popełniłem go ja godząc się na to. 

Ja nie mam nawet pretensji. Absolutnie nie. 

Wina jest po mojej stronie i tyle. Po co się godziłem? Nie musiałem. 

Życzę każdemu dobrze i tyle. 

Akurat chodzi o innych ludzi niż ja. Siebie pomijam. 

Jak ktoś sobie tu przychodzi i ma problem a się z nim robi co się robi...

A szkoda mi klawiatury.

Nikomu nie życzę źle a wręcz przeciwnie. 

Zdrowia, szczęścia i pieniędzy dla każdego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, brum.brum napisał(a):

Nie da się tego Fuji słuchać ani czytać - o tym śmieciu. Serio, już Ci pisałem tyle razy, mam wrażenie że użalasz się albo chcesz wzbudzić …no właśnie nie wiem nawet co - wkurw (?)

O to, to 💯

Nie chce nikogo ani wkurzyć ani żeby się ktoś litował. 

Dlatego już nic nie mam zamiaru pisać. 

Nie pasuję nawet do internetowego forum a co dopiero do życia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się nie nadaję, niedawno tutaj wszyscy mnie atakowali i obgadywali i jeszcze dostałem blokadę na kilka dni xD. 

Z drugiej strony jak mam się użalać nad sobą kolejny dzień, to wolę chyba nie pisać z ludźmi i zostawić swoje męki i zmartwienia dla siebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A kto Cię na kilkudniowy wyjazd zaprasza. Luzik nie chcesz wyjść to nie, juz mówiłeś. Zresztą ja mam fazę "dajcie mi spokoj" już mowilam

Niedawno była gadka o zlocie forumowiczów nad jeziorem i z tym miałbym kłopot, że z nieznajomymi z neta znikam na ileś dni.

Wyjść to mogę wyjść, do parku się chętnie moge przejść, a jakieś drobne na picie czy coś do jedzenia się znajdą.

Dziwie się tylko, że chcesz przyjechać się ze mną spotkać z innego miasta? XD trochę jestem zaskoczony. Jak chcesz iść na spacer to możesz wpaść, fajnie się chodzi w parku albo wzdłuż rzeki, jednak nadal jestem zaskoczony.

Spoko ja też jestem dajcie spokój, ale dupę mogę ruszyć, ile można w domu siedzieć, a w Polsce nuda i ze wszystkimi mi się urwał kontakt, więc jestem samotny na maxa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja też się nie nadaję, niedawno tutaj wszyscy mnie atakowali i obgadywali i jeszcze dostałem blokadę na kilka dni xD. 

Z drugiej strony jak mam się użalać nad sobą kolejny dzień, to wolę chyba nie pisać z ludźmi i zostawić swoje męki i zmartwienia dla siebie :D

No tak. Czasami trzeba odpuścić i tyle. 

To, że zostałem znienawidzony to już mi wisi.

Jak człowiek chce za wszelką cenę pomóc to dostanie po d. W życiu tak mam, że za dużo poświęcam dla innych a zapominam o sobie. Przez to mnie już nie ma. I dobrze bo szkoda żeby się ktoś męczył. 

Żal mi trochę tych co nie wytrzymali i odeszli. Każdy ma swoją historię. Starasz się zrozumieć i uszanować ale nie każdy to ogarnia. Najlepiej ocenić i wrzucić do wora a wór do jeziora. No ale takie czasy.

Nawet jadący na jednym wozie się nie dogadują.

Edytowane przez Fuji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Fuji napisał(a):

No tak. Czasami trzeba odpuścić i tyle. 

To, że zostałem znienawidzony to już mi wisi.

Jak człowiek chce za wszelką cenę pomóc to dostanie po d. W życiu tak mam, że za dużo poświęcam dla innych a zapominam o sobie. Przez to mnie już nie ma. I dobrze bo szkoda żeby się ktoś męczył. 

Żal mi trochę tych co nie wytrzymali i odeszli. Każdy ma swoją historię. Starasz się zrozumieć i uszanować ale nie każdy to ogarnia. Najlepiej ocenić i wrzucić do wora a wór do jeziora. No ale takie czasy.

Nawet jadący na jednym wozie się nie dogadują.

Haha, nie ma co się przejmować. :D Mnie tutaj też wszyscy nienawidzą xD. Ale wylane mam na to :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha, nie ma co się przejmować. :D Mnie tutaj też wszyscy nienawidzą xD. Ale wylane mam na to :D

Ja chyba też. Ale przykre to jeśli wiesz, że ani nie masz złych intencji, starasz się jak możesz a Cię nienawidzą bo chcesz coś zrobić. W tym kraju tak jest i już dawno to zauważyłem. Jak ktoś chce coś zrobić na plus to zaraz hejt i jazda bez trzymanki.

Łatwo się manipuluje ludźmi. Jak ktoś ma władze to tym bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Nie wszyscy. 

Elcia jest wyjątkiem widocznie.

Ogólnie to ludzie w internecie i na forach mnie denerwują. Albo są chamscy jak większość kafeterian i to poczucie swojej wyższości nade mną, i że są lepsi, bo jeżdżą samochodem, mają pracę albo zarabiają.  Lub bo zdali maturę Xd.

Albo coś chcą ode mnie, że mam pisać codziennie albo najgorsze z czym spotykam się też w grach, jak mi inni piszą co robić, jak w grze, jak grać itp. W życiu jak żyć, że mam się leczyć i np. iść do pracy. Tak jakbym sam nie wiedział, co robić. Wydają polecenia, jakby byli nade mną. 🙄 Rodzina podobnie. 

Nie mam co robić tylko włazić na internet by mną inni dyrygowali albo pisali jaki upośledzony jestem.

Ludzie mnie wkurzają i tyle. A ja sam mam depresje i smutki, i jeszcze mi trzeba, żeby ludzie mnie jeszcze bardziej dobijali. 

Marnuje życie, bo nie zarabiam itp. a wypad i tyle. 

1 minutę temu, Fuji napisał(a):

Ja chyba też. Ale przykre to jeśli wiesz, że ani nie masz złych intencji, starasz się jak możesz a Cię nienawidzą bo chcesz coś zrobić. W tym kraju tak jest i już dawno to zauważyłem. Jak ktoś chce coś zrobić na plus to zaraz hejt i jazda bez trzymanki.

Łatwo się manipuluje ludźmi. Jak ktoś ma władze to tym bardziej.

Najgorsze jak wchodzę na neta, bo jestem samotny, to inni bez powodu się na mnie rzucają i traktują gorzej niż śmiecia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi