Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Moj dzien zaczal sie nieciekawie, nawet bardzo nieciekawie. W niedziele czeka mnie wyjazd do Polski i pewnie przez to tak wariuje :evil:

Sabaidee trzymam kciuki. Na pewno znajdziesz sile, zeby podjac wlasciwa decyzje :great:

A tak w ogole to fajny masz podpis. Po jego przeczytaniu usmialam sie serdecznie i nawet nerwy troche puscily :D

Ego says:"Once everything falls into place, I will find the peace".

Spirit says:"Find peace and everything will fall into place".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ciekawie, niewyspany, z bólem głowy, z lękiem, tym durnym męczącym lękiem!

Skad ja to znam!! :?

Ego says:"Once everything falls into place, I will find the peace".

Spirit says:"Find peace and everything will fall into place".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa spotkania o pracę, ale żadna z nich mnie nie przyprawia o dreszczyk pozytywnej emocji...

wstyd mi to mówić wobec osób które są bez pracy i chciałyby mieć jakąkolwiek, ja wiem że praca jest wartością i że trzeba coś robić, ale prawda jest taka, że za pracę która mnei nie interesuje nie chce mi się nawet zabierać. A znaleźć to co mnie interesuje nie jest takie proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polakita, trzeba robić coś co się lubi..bo potem z powodu głupiej pracy też można popadać w stany depresyjne. na pewno coś znajdziesz...

dzień okropny..płacze, histerie, kłotnie...chłopak się do mnie nie odzywa, próbowałam już kilka razy...nawet już zdecydowana przełamać lęk i iść nad morze...ale nic ;(;( zaraz pójdę z psem i poczytam książkę przed domem...morza już chyba nie zobaczę :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie było tak źle.

Mimo słów otuchy czuję się jakbym już cos straciła.

Ale ja tak mam, negatywne, złe mysli o tym co będzie, a potem jednak jest dobrze....

Jak odgonic te lęki :-|

I was born with the wrong sign

In the wrong house

With the wrong ascendancy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój dzień spoko,mam sukcesy w nowej pracy,sa ze mnie zadowoleni,ja równiez.Dobrze mi się z nimi pracuje.Przyjechałam do rodziców na wekend.Jutro pewnie jakis wypadzik a dziś jestem cała dla mojego kotka :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polakita, ja w takich momentach sięgam po papierosa.

ja też ;):mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi