Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem,rozumiem,bo ja też-ale tu nie wolno po imieniu.

A ja polecalam go nowym osobom,bez zlosliwosci-nie wiem od kiedy tu są,może nie wiedzą,a tam mogą znalezc potrzebne informacje.Tak mi zostalo z mojego krotkiego okresu moderowania,kiedy wklejalam linki nowym na prawo i lewo,w celu pomocy.

Aniu Ty też powinnas pracowac nad swoją wrażliwością-bo nie wszystko co zle jest na Ciebie.

Ja nie jestem Twoim Ojcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo takiej choroby nie ma.

Jest schizofrenia i jestes borderland-ktory nie ma nic wspolnego z bpd.

Jest to depresja udająca schizofrenie prostą.

nie kumam?

ale ja coś nie kumata dzisiaj jestem

zaburzenie schizo. nie jest depresją tylko ma nasilone stany depresyjne i lękowe-ale nie wiem co Ty miałaś na myśli,a ja również,wciąż się uczę o swojej przypadłości

nie wiem ile ma wspólnego z borde słyszałam tylko o takiej nazwie a to z stąd że to nowe odrębne zaburzenie o którym jeszcze nie wszystko wiadomo

brat mnie znów poniżył,pojechał po mnie z gróbej rury

boję się już odzywać w domu bo później miesza mnie z błotem jak ja to głupia jestem

:cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo takiej choroby nie ma.

Jest schizofrenia i jestes borderland-ktory nie ma nic wspolnego z bpd.

Jest to depresja udająca schizofrenie prostą.

nie kumam?

ale ja coś nie kumata dzisiaj jestem

zaburzenie schizo. nie jest depresją tylko ma nasilone stany depresyjne i lękowe-ale nie wiem co Ty miałaś na myśli,a ja również,wciąż się uczę o swojej przypadłości

nie wiem ile ma wspólnego z borde słyszałam tylko o takiej nazwie a to z stąd że to nowe odrębne zaburzenie o którym jeszcze nie wszystko wiadomo

brat mnie znów poniżył,pojechał po mnie z gróbej rury

boję się już odzywać w domu bo później miesza mnie z błotem jak ja to głupia jestem

:cry:

Kasia, a mieszkasz sama z bratem? Czemu pozwalasz mu po sobie jeździć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wciąż prowadzą badania nad tą chorobą

jest nowa jako odrębna

nie wiem sama,pisze to co wyczytałam w necie a mam taką postawioną od 2m-cy więc mało jeszcze wiem,a tym bardziej,że troche mam to gdzieś bo to moja 5 diagnoza

:mrgreen:

miszkam z braćmi i z mamą

z moim bratem nie da się "wygrać" na potyczki słowne

a świnia od dwóch dni się w ten sposób zachowuje,

wiem,że głupia przy nim jestem ale chyba powinien uważać troche na słowa :bezradny:

jestem wykończona,wciąż za dużo emocji

aż mdli mnie z przemęczenia a tu jeszcze poćwiczyć :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wciąż prowadzą badania nad tą chorobą

jest nowa jako odrębna

nie wiem sama,pisze to co wyczytałam w necie a mam taką postawioną od 2m-cy więc mało jeszcze wiem

Przykro mi, wiem, że nie przyczynię się teraz do poprawy atmosfery w wątku, ale muszę to napisać. Kasiu, większych bredni to ja w życiu nie czytałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jest coś takiego jak zaburzenie osobowości schizotypowe. Sama o tym trochę czytałam...

Ja dzisiaj już mam po uszy nauki... Zmęczona jestem tragicznie, po prostu tragicznie, poirytowana. Nie umiem się zrelaksować teraz, kiedy mam czas dla siebie, nie umiem wyjść z tego tygla... Chciałam obejrzeć jakiś film, ale nawet filmy mnie irytują :D ... A jedyne, czego chcę to trochę się rozluźnić. Nie wiem, czemu, jak mam za mało obowiązków, to mi źle, a jak za dużo, to też niedobrze... Muszę znaleźć jakieś swoje średnie obciążenie i starać się wszystko do niego dostosować (wiem, że to zdanie nie jest po polsku, ale nie umiem inaczej wyrazić tej myśli, a może to już zmęczenie u mnie bierze górę...). Mam taki charakter, że żeby uciec od problemów psychicznych jak najdalej, nabieram sobie na głowę jak najwięcej, a potem marudzę. :D ....

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pracu super dzień, a po pracy... pies nie wytrzymał, załatwił się. Pranie koca, poduszek, ręcznika - wszystko w gównie. 1,5h średnio aromatycznej i apetycznej roboty. No nic. Nie psa wina w końcu.

I znowu z alkoholem. Najgorsze jest to, że potrafię bez, udowadniałam to sobie nie raz. Ale ja nie chcę. Bez używek, odurzania się - to nie to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, jedyne plusy są takie, że:

1) znając swoją podatność nie sięgam po nowe używki - jeśli nigdy czegoś nie ruszyłam, potrafię odmówić. Jeśli raz spróbuję i mi się spodoba...

2) mam psa i to mi pomaga się kontrolować. :mrgreen: Muszę zawsze być w stanie odpowiednio się nim zająć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja napiszę tyle, że sami niszczycie ten wątek. Zastanówcie się czym jest forum? Myślałam, że w takich miejscach każdy ma prawo dołączyć się do jakiekolwiek tematu, tutaj natomiast stworzyła się jakaś grupka, która dąży do tego aby nikt poza ich kręgiem nie mógł się wypowiadać w tym temacie. Naskoczyliście na Krzyśka bez powodu. Czy wam byłoby miło gdyby ktoś pisał o was takie rzeczy? Krzysiek jak każdy z nas szuka zrozumienia, miłości i akceptacji, a co dostał? Odrzucenie. Myślę także, że to nie do was należy oceniać jaką muzykę słucha, jakich języków się uczy, czy też jaka jest jego wiara. Spójrzcie najpierw na siebie, a później innych oceniajcie. Żal dupę ściska, jak czytam wasze komentarze. Szkoda mi was, naprawdę.

Najlepiej stwórzcie sobie własny temacik, wpiszcie nicki kto może się w nim wypowiadać, i będzie święty spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi