Wkurza mnie:

Czysty optymizm, czytając to forum nie poznasz kolejnych objawów nerwicy czy depresji, wręcz przeciwnie. Przeczytasz jak ludzie walczą z zaburzeniami!

Re: Wkurza mnie:

przez wovacuum 26 lis 2010, 17:22
wkurwia mnie to,ze i bliscy i znajomi w necie ,tak lekko podchodzà to mojej sprawy zwiàzanej z wyspkà..jestem po kolejnych badaniach,gdzie na wyniki bèdè czekac do tygodnia,ale juz na dzien dziisiejszy wiem,ze ob krwi mam 23,za duzo leukocytow,erytrocytow,poziom lipdow za wysoki.uslyszalam tylko,ze przesadzam,i ze to nic takiego.(od znajomych)Jasne.tylko nerwica jest /cenzura/ najwazniejsza.A ja moze mam raka albo inne dziadostwa skoro mèczè siè juz miesiàc i dalej oprocz skazy bialkowej i uczulenia na metale nic nie wykryto.Wkurza mnie to uczulenie,bo nie moge spac i normalnie funkcjonowac. :-|
wovacuum
Offline

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez Korba 26 lis 2010, 18:55
wovacuum, a co mówią lekarze?
Pieprz-i-vanilia
F60.31 F38 F33 F31
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
12808
Dołączył(a)
22 sty 2010, 22:58
Lokalizacja
nie z tej ziemi

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez harpagan83 26 lis 2010, 19:02
Korba napisał(a):wkurza mnie, że potrzebuję innych.



Korba na tym polega bycie człowiekiem, nie jesteśmy samo wystarczalni: )
Żeby coś zrobić trzeba się starać
Robić to, robić to, tym się jarać
To wymaga pełnego angażu
E, pamiętaj o tym jak o melanżu
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1709
Dołączył(a)
02 paź 2010, 10:40
Lokalizacja
Wrocław

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Re: Wkurza mnie:

przez wovacuum 26 lis 2010, 19:16
Korba, mowià tylko tyle,ze nie jest dobrze.Ze stan zapalny w organizmie jest bardzo widoczny....bo notabene jest.
Powtarzajà badania,bo szukajà cholera wie czego.Wysypka byla i jest.Wyglàdam jak,gad.Rozdrapane do krwi strupki i plamki.Mimo calego swojego optymizmu,jestem dziisaj zla i rozzalona;Czekam na wyniki.przeszlam serie badan na wàtrobè,zolàdek,system immunologiczny,biochemia,jakies gazometrieè.To wszystko juz bylo,i za kazdym razem wychodzà inne wyniki.
wovacuum
Offline

Re: Wkurza mnie:

przez agi114 26 lis 2010, 19:19
Bezsilność
Offline
Posty
355
Dołączył(a)
26 lip 2010, 16:14
Lokalizacja
nad morzem

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez sebastian86 26 lis 2010, 19:29
atmosfera domowa...
We Are The Champions 2016(L)
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2253
Dołączył(a)
11 gru 2008, 12:15
Lokalizacja
gdzies pod wawą

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez Korba 26 lis 2010, 19:32
wovacuum, czyli wygląda na to, że wysypka jest pochodną czegoś innego? nie dziwię się, że jesteś rozżalona. Ale lekarze nie mają nawet jakiegoś cienia podejrzenia co to może być?
Pieprz-i-vanilia
F60.31 F38 F33 F31
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
12808
Dołączył(a)
22 sty 2010, 22:58
Lokalizacja
nie z tej ziemi

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez *Wiola* 26 lis 2010, 19:50
wovacuum,

Ja nie lekceważę Twojej wysypki. Raczej starałam się Ciebie pocieszać, żebyś się zanadto nie martwiła, bo to i tak niczego nie zmieni:( Poza tym ostatnio jak pytałam o wyniki to mówiłaś ,ze ogólne krwi były ok. Przytulam i martwię się i współczuję bo wyobrażam jakie to jest dokuczliwe:(
Avatar użytkownika
Offline
Moderator
Posty
18127
Dołączył(a)
10 lis 2009, 14:14

Re: Wkurza mnie:

przez wovacuum 26 lis 2010, 19:56
Korba, nikt nic mi nie mowi,tylko, ze oczywista jest infekcja krwi.Po wynikach,ktore mam z poprzednich badan i czesc dziisiejszych,slèczè sobie sama i dopowiadam rozne choroby.mam tego kilka stron i czytajàc,popadam w histeriè.wg tych wynikow to wychodzi mi ze mam:bialaczkè,chorobè Dhuringa,glistè ludzkà,nawet aids sobie wmowilam :oops: ,chlonniaki itp..wszystko pasuje.zdajè sobie sprawè z tego,ze moze wcale nie jst tak zle..ale na Boga!!!!takich wynikow z badan krwi nie mialam nigdy;zawsze ksiàzkowe.

[Dodane po edycji:]

wiola173, ja tez Ciè kocham:) i nie mialam na mysli osob z tutejszego forum mowiàc o beztroskim podejsciu.Powinnam to zaznaczyc.przepraszam.
dzisiejsza morfologia wyszla bardzo kiepska-stàd moje obawy;tak jak, napisalm dlatego powtarzajà badania bo wciàz siè cos zmienia.Mogè nawet wrzuucic dane z tych badan??moze ktos sie zna na tym??ja glupiejè. :roll:
wovacuum
Offline

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez *Wiola* 26 lis 2010, 20:04
Wrzuć, ale z normami, bo to każde laboratorium inne stosuje .
Avatar użytkownika
Offline
Moderator
Posty
18127
Dołączył(a)
10 lis 2009, 14:14

Re: Wkurza mnie:

przez wovacuum 26 lis 2010, 20:07
oki juz wpisuje.z gory przepraszam za offtop.najwyzej mozna to pozniej usunàc.

[Dodane po edycji:]

erytrocyten-7,20..norma-4.1-5.1
leukocyten-13.....norma-3.9-11.0
hematocriet- 48;...norma-36-46
MCV -112..;norma-78-99

BIOCHEMIA

glucose--65 norma-65-140
Ldh 6,8 norma < 5,7
Lipase 95 norma <60
cholesterol w norlie i trojglicerydy tez
bilurubine direct-1,21 norma 1,20

IMMUNOLOGIe( zeszlego badania)
RA 16 norma <14

[Dodane po edycji:]

thyroxine-2,00 norma 0,93-1,60
tsh 0,65 norma 0,53-3.59
progesteron 1,79 norma nie podana
LH 5.3 norma nie podana
FSH 5,9 norma nie podana
wovacuum
Offline

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez *Wiola* 26 lis 2010, 20:20
Wioluś masz wszystko prawie wszystko podwyższone, ale nie tak bardzo dużo . Trudno zgadnąć co to może być . Pomyśl,że gdyby Twoje wyniki były tragiczne nie wypuściliby Cię ze szpitala. Muszą pewnie porobić jeszcze mnóstwo badań i ustalić skąd to się bierze.
Avatar użytkownika
Offline
Moderator
Posty
18127
Dołączył(a)
10 lis 2009, 14:14

Re: Wkurza mnie:

przez wovacuum 26 lis 2010, 20:26
wiola173, pewnie tak jest.Ale ktoz to wie??martwiè siè,i to jest dla mnie zrozumiale.Violka!!!!ja tak kocham zycie!!!!!
wovacuum
Offline

Re: Wkurza mnie:

Avatar użytkownika
przez Korba 26 lis 2010, 20:27
wovacuum, najgorsze co można zrobić, to ślęczeć w internecie. ale nie jestem lepsza, robię dokładnie to samo. ostatnio analizowałam wszystkie badania, które mi zlecił reumatolog (nie wyniki, same badania), żeby wiedzieć, co może podejrzewać. oczywiście się nakręciłam.
Pieprz-i-vanilia
F60.31 F38 F33 F31
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
12808
Dołączył(a)
22 sty 2010, 22:58
Lokalizacja
nie z tej ziemi

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

Przeskocz do