Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bardzo obfity ten wykład o uszach, ale trzeba dorzucić 3 grosze mojego przypadku kiedy leczysz się antybiotykiem a ból ucha nie przechodzi. I w końcu trafiasz na kumatego laryngologa, który mówi, że to promieniujący do ucha ból kręgosłupa szyjnego. Tak że dzieci nie nadużywajcie forum schylając się nad telefonem, bo dostaniecie wdowiego garbu, albo innych atrakcji 😄

O widzisz A ja mam te leki i dalej dyskomfort i zatyka to nie przeszło w 3 5 dni :d no nie wiem co z tym uchem kończymy temat

tata to ma nie genetycznie słuch zły ani ja po prostu jak się kilkadziesiąt lat słucha głośnych maszyn to każdemu się stępi. Takie życie. Chyba że ktoś by od początku używał coś do ochrony. A co do słuchawek to ja nie używam prawie muze słucham na Full raczej bardzo rzadko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

O widzisz A ja mam te leki i dalej dyskomfort i zatyka to nie przeszło w 3 5 dni :d no nie wiem co z tym uchem kończymy temat

Spokojnie taki okres czasu to nie jest tragedia. Ucho się musi zaleczyć, ciśnienie wyrównać. To nie jest tak, że weźmiesz antybiotyk skończysz i od razu nie ma żadnych dolegliwości. Trzeba dać czasu, aby te bakterie zwalczył. Dopiero około 2 tygodnie po zakończonej antybiotykoterapii jak się nic nie zmienia iść do konowała opierdolić, że gówna dał nie leki i myśleć dalej, co z tym fantem zrobić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialam antybiotyk w kroplach ,prosto do ucha po 5kropli,i juz nastepnego dnia czulam ulgę.

Jak mówiłam @Dalila_,lepiej jednak z uchem isc od razu do laryngologa bo sie lepiej na tych sprawach zna i ma sprzęt specjalistyczny,jak też wyczysci ucho przed badaniem. Życzę zdrówka dla twego uszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi