Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

No ta szroeder to wygrała, szczupła, atrakcyjna i gwiazda pop, jak ta z anglii jedna brunette, co też byla w mam talent, nie pamietam jak miala na imie, takie brazowe wlosy też, może sobie przypomnę.

Cheryl Cole xD. Ona chyba ladniejsza niż szroeder Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Quebonafide to jej były 😎

Nie znam ich, bo ja w anglii żyłem, a gdyby nie to że kilka tygodni temu oglądala babcia must be the music i z nią siedziałem, to nie wiedzialbym o jakichś szroeder XDD

Pchają się do tej telewizji i ich mordy wszędzie i jacy oni idealni ahh i wygrali, a ja biedak oglądam ich w tv jak się wymądrzają i znawcy muzyki, i słuchają, a ja się czuje wtedy, że przegrałem i jestem zerem, gdy to widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

a ja biedak oglądam ich w tv jak się wymądrzają i znawcy muzyki, i słuchają, a ja się czuje wtedy, że przegrałem i jestem zerem, gdy to widzę.

Strasznie dziwne podejscie 

Coś dla śladowa i rymcyma:

(w kolko mi to wyskakuje):

💻🇵🇱🐧 21-letnia Polka naprawiła błąd w Linuxie starszy od niej samej – problem tkwił w kodzie od 1997 roku. Kamila Szewczyk na nowo udowodniła, że w open source liczy się upór i ciekawość.

Studiująca w Niemczech programistka natknęła się na bug przypadkiem – otwierając PDF-a do zajęć zawiesiła cały pulpit. Źródłem był Enlightenment E16, legendarny menedżer okien z 1997. Zbyt długa nazwa pliku wpędzała system w nieskończoną pętlę.

Choć błąd przez 28 lat umykał społeczności, Kamila nie tylko go znalazła, ale od razu przygotowała poprawki i zabezpieczenia. O jej sukcesie piszą już serwisy na całym świecie, a historia stała się głośnym przykładem siły polskiego IT.

Ministerstwo Cyfryzacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dziwne, dziwne, pewnie, ale no nie wyszło mi nic z muzyką, a ci ludzie nagrywali płyty i znani, koncerty, a mi nie wyszło, dlatego mi smutno, gdy to oglądam, jak ludzie sukcesu gadajá w TV, a ja przez choroby umyslowe wszystko zrypałem.

Inna kwestia, że śpiewać czy grać na gitarze nie umiem. Ale też bym chciał, żeby mi ktoś płacił za słuchanie muzyki i blablabla w telewizji jak im. Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Sam to narysowałeś?🤣

Eeetam. Szukałem podobnej emotki. Ale trafiłem na taką i też fajna

11 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Quebonafide to jej były 😎

A nie Liber? (nie mylić z Libed)

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Strasznie dziwne podejscie 

Coś dla śladowa i rymcyma:

(w kolko mi to wyskakuje):

💻🇵🇱🐧 21-letnia Polka naprawiła błąd w Linuxie starszy od niej samej – problem tkwił w kodzie od 1997 roku. Kamila Szewczyk na nowo udowodniła, że w open source liczy się upór i ciekawość.

Studiująca w Niemczech programistka natknęła się na bug przypadkiem – otwierając PDF-a do zajęć zawiesiła cały pulpit. Źródłem był Enlightenment E16, legendarny menedżer okien z 1997. Zbyt długa nazwa pliku wpędzała system w nieskończoną pętlę.

Choć błąd przez 28 lat umykał społeczności, Kamila nie tylko go znalazła, ale od razu przygotowała poprawki i zabezpieczenia. O jej sukcesie piszą już serwisy na całym świecie, a historia stała się głośnym przykładem siły polskiego IT.

Ministerstwo Cyfryzacji

O to zaraz będzie po Kornelii Wieczorek druga xdd

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jazz klubie jak grałem na bebnach, to mnie chwalili tylko, i pubowy palker, ktory tam gra i zestaw przywozi to do mnie podbijał i sobie ocenialiśmy jak inni grają, hah 😜 Czułem się wyróżniony, jak ekspert, który ocenia grę inny bębniarzy :D

Tamto jedyne miejsce na Ziemi, gdzie mogę sobie pograć na bębnach i mnie ludzie chwalą, bo tak to nie mam już gdzie grać i smutek. Marnuje życie na jakieś gry. Tak to wyszło. A kiedyś miałem swoj zestaw, zespół, transport. Dlatego smutne to życie, i smutno mi, gdy innym się powiodło, a mi się powinęła noga, i zamiast must be the music albo scena to psychiatryk i wyro na oddziale obserwacyjnym 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz tu w Polsce nieźle się wytrenowałem, bo gram sobie na 3 padach treningowych i mam fajne głośniki Logitech i jest kosmos :D

Jak wrócę do Anglii i pójdę tam do jazz klubu, to im pokażę dopiero, haha :D. Ten typ z angielskiego mam talent mówil w jednym odcinku, że jego syn gra na perkusji i że bycie bębniarzem is the coolest thing in the world :D

Haha

https://www.youtube.com/watch?v=C2e6LXjzBjg

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, shadow_no napisał(a):
49 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A nie Liber? (nie mylić z Libed

Nie😀 z liberem to była Grzeszczak.

szroeder była z Quebo i on jakis niby chamski tekst o niej napisał ze kazdy sie podniecał ze to jakies nawiązanie. To było na koncercie, nie wiem, czy kawałek był nagrany 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi