Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

miedzy musi a powinien prawie nie ma roznicy podpowiem ci. 

musi to obowiazek bezwzgledny a powinien to instrukcja jak ma postapic wychodzi na to samo poza tym ty nadal nie rozumiesz meritum ze to nie oni maja problem i nie oni musza czy winni cos robic zeby tobie bylo lepiej. 

powinni ze wzgledow kultury tak pisalem. Ale nie chodzilo mi ze chcialem im cos nakazywać. I to juz nie chodzi o mnie, tylko o dzieci i nastolatkow. Jest na pewno wiele rodzicow, co czuja sie zle z tym że muszą zabierac dzieci i nastolatkow na plaze, na innym forum tez o tym czytalem takie wpisy. Nie mogę podawać nazwy tego juz forum tutaj. Ja powiedzialem ze miejsca intymne powinny byc ze wzgledu na dzieci odkrywane w odpowiednich do tego miejscach i zdania nie zmienie. Nie chodzi nawet o mnie ale o dzieci i nastolatkow. Koniec tematu. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc dobra, napiszę jeszcze raz. Uważam, że w miejscach publicznych, które nie są przeznaczone do eksponowania intymnych czesci  ciała, warto unikać odsłaniania posladkow. Z tego wzgledu,  ze mogą tam przebywać dzieci oraz osoby dorosłe, które z powodów kulturowych, religijnych lub osobistych odczuwają z tego powodu dyskomfort. Juz zakonczmy ten temat. Nie uzylem w tym podsumowaniu slowa powinny, jeśli ktoś uważa że to oznacza nakaz. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pssd98 napisał(a):

powinni ze wzgledow kultury tak pisalem. Ale nie chodzilo mi ze chcialem im cos nakazywać. I to juz nie chodzi o mnie, tylko o dzieci i nastolatkow. Jest na pewno wiele rodzicow, co czuja sie zle z tym że muszą zabierac dzieci i nastolatkow na plaze, na innym forum tez o tym czytalem takie wpisy. Nie mogę podawać nazwy tego juz forum tutaj. Ja powiedzialem ze miejsca intymne powinny byc ze wzgledu na dzieci odkrywane w odpowiednich do tego miejscach i zdania nie zmienie. Nie chodzi nawet o mnie ale o dzieci i nastolatkow. Koniec tematu. 

Jo, napisz Libedowi, że koniec tematu to zobaczysz jak go skończysz 🫠🙃

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi