Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, take napisał(a):

Podobają mi się wypowiedzi Pssd98 o muzułmanach.

Jeśli chodzi o migrantów, to rzeczywiście lepszy milion Wietnamczyków niż tysiąc muzułmańskich mężczyzn na pontonach...

Islam to wróg cywilizacji... W moim odczuciu islam wierzy w Boga, który ma odrażający charakter i skrajnie niemoralne zamiary wobec grzesznych ludzi.

A najlepsi to są tęczowi, którzy są "refugees welcome" albo "queers for Palestine". Czy oni nie wiedzą, co muzułmanie robią z homoseksualistami? Totalny tryb autodestrukcji u niektórych.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Grouchy napisał(a):

A najlepsi to są tęczowi, którzy są "refugees welcome" albo "queers for Palestine". Czy oni nie wiedzą, co muzułmanie robią z homoseksualistami? Totalny tryb autodestrukcji u niektórych.

Też mnie to zawsze dziwiło. Ale ja nie rozumiem bardzo wielu zachowań 🌈 więc jedno w tę czy we w tę nie robi różnicy:P

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, shadow_no napisał(a):

a Też mnie to zawsze dziwiło. Ale ja nie rozumiem bardzo wielu zachowań 🌈 więc jedno w tę czy we w tę nie robi różnicy:P

No też mnie u nich wiele rzeczy dziwi mimo, że jestem B i A w LGBTQA+++

5 minut temu, take napisał(a):

Moja "psychika" bardziej nie lubi islamu niż LGBTQ+, bo islam jest według "niej" bardziej "wredny" i przewrotny.

No ja też nie lubię islamu i wolę parady LGBTQA++ niż marsze brodatych, ale tęczowi są po prostu jacyś puści i bezmyślni dlatego się z nimi nie identyfikuję. Toleruję ich ale z tej grupy lubię tylko femboyów :P

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi