Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie😀 z liberem to była Grzeszczak.

szroeder była z Quebo i on jakis niby chamski tekst o niej napisał ze kazdy sie podniecał ze to jakies nawiązanie. To było na koncercie, nie wiem, czy kawałek był nagrany 

A, możliwe. Też fajna. Wszystkie kobiety fajne

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ddos to że ktoś używa 1000 połączeń czyichś komputerów czy połączeń i atakuje serwer wysylając naraz jakieś pakiety, że następuje przeciążenie i właśnie muli przez to wszystko.

Dziekii

Cheryl Cole tak wyrazistsza ładniejsza. Ja nie trawię tamtej jest taka mimimi. Marina fajniejsza i wgl wiele innych ale nie idę w dyskusję bo ssięzatrzymałam na 2010

2 godziny temu, Prince of darkness napisał(a):

Jak ktoś jest wielbicielem wdzięków Pani Szroeder to można obejrzeć film pt. "Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa". Tam trochę jest pokazane. Film ogólnie bardzo średni, ale nie o to tutaj chodzi 🙂 

Och nie polskie nowe filmy vega i wgl xd wstyd być Polakiem :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra walić te szreder i jakieś jury z show dla ludzi itp. sorki, że w ogóle poruszyłem ten temat, hihi :D. 

Telewizja to ogólnie straszna rzecz... Idę do kogoś bliskiego, a tu tv leci i oglądam, a nagle do głowy tyle informacji leci, że szkoda gadać... Trochę podobnie jak ja za dużo tu pisze i wszyscy mają mnie dość.

Moja druga babcia ogląda ciągle newsy i politycy, to na okrągło widze stare dziady z parlamentu i też blabla i ogólnie dramat :D. Tutaj idę to też te show dla ludzi. Nie wiem czy artystów, którzy zasiadają w takich programach lub idą do reklam jak lewandowscy, czy można można w ogóle ich nazwać tru i mieć do nich jakiś respekt. To trochę tak jakby się sprzedali dla telewizji moim zdaniem ;). 

Wylecę do UK to sobie oczyszcze umysł, bo mam nieźle nasrane. Lubię z jedną babcią oglądać tenisa, to można pooglądać. Jak byłem kilka miechów temu na pływalni, to w saunie zagadal do mnie jakiś typ, który gra w tenisa i żeśmy gadali. Jakiś młody gość z 6pack. Gadal do mnie czy gram w tenisa i mnie zapraszał do klubu, ale nie chciałem mu mówić, że jestem biedny i mnie nie stać.

Lubiłem też kanaly muzyczne MTV, często oglądałem, a niedawno zamknęli MTV, ehh 😭

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam też często magde gessler i kuchenne rewolucje, gdy wpadam do mamy na kolacje, haha xD. Niektóre programy kulinarne też są fajne. W piątek oglądalem jakis program Eva Longoria w Meksyku, jezdzi po Meksyku i próbuje nowe smaki. Taka to sobie też pożyje. M jak mięso nawet spoko. Niezłe kanapki serwują czasem albo sałatki. Mają wyobraźnie.

A ten Anthony Bourdain też pare razy leciał, co popełnił samobójstwo, ten też się nazwiedzał. To sobie pożył. Prawie ciągle tam jakieś piwko albo winko pije, ponoć wpadł w alkoholizm i był niedobry dla swej rodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów chciano zabić Trumpa.

Tym razem jakiś wariat, lewak radykalny z Kalifornii. Na szczęście nikogo nie zabił. Sytuacja na balu korespondentów Białego Domu w tym samym hotelu w którym kiedyś Reagan został postrzelony.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka, jak tam leci.

Sorki, że pisze tyle bełkotu i przynudzam :D. Gram sobie teraz w grę z koleżanką z Holandii ;P. Jest liderką klanu, w którym siedzi ponad 200 osób. Ona i Czelsi to teraz moje najfajniejsze koleżanki w gierce :P.

Więc możliwe, że będę mniej przynudzał i bełkotał niebawem. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego oraz spoko nadchodzącego tygodnia oraz udanego weekendu majowego :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Hejka, jak tam leci.

Sorki, że pisze tyle bełkotu i przynudzam :D. Gram sobie teraz w grę z koleżanką z Holandii ;P. Jest liderką klanu, w którym siedzi ponad 200 osób. Ona i Czelsi to teraz moje najfajniejsze koleżanki w gierce :P.

Więc możliwe, że będę mniej przynudzał i bełkotał niebawem. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego oraz spoko nadchodzącego tygodnia oraz udanego weekendu majowego :D.

Miłego weekendu Filip.

Mój facet też ma ciągle włączony telewizor, głównie na wiadomościach i też jest to przerost negatywnych informacji. Teraz leci London Marathon, to nawet spoko. Moja koleżanka przebiegła niedawno Maraton w Paryżu. Super osiągnięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Miłego weekendu Filip.

Mój facet też ma ciągle włączony telewizor, głównie na wiadomościach i też jest to przerost negatywnych informacji. Teraz leci London Marathon, to nawet spoko. Moja koleżanka przebiegła niedawno Maraton w Paryżu. Super osiągnięcie.

Wow nieźle! No ta telewizja to jest dramat, a babcia ogląda non stop, bo się przyzwyczaila, że ktos coś gada, a mnie to wykańcza. Non stop morda Tuska albo Trumpa. Ciągle coś złego się wydarzyło. Wiecznie negatywność i coś nie tak.

Potem chodzę poddenerwowany albo smutny przez te media... Teraz jestem u babci od ojca, to sobie oglądamy tenisa, i to jest spoko, relaks, ale jak tenis nie leci to babcia czasem ogląda te show rózne, haha.

Maraton to zazdroszczę. Ja wczoraj byłem pływać i przydałoby mi się bieganie, ale ciężko się za to wziąć. Mój problem to chyba, że mam dlugie nogi i jak zaczne szybko biegać to ludzie zaraz będą, że jakiś wariat biegnie.

O maratonie mogę sobie pomarzyć, ale jakbym się zabrał za to i w to wciągnął, to na półmaraton móglbym się skusić. W Paryżu pewnie fajnie jest pobiegać i to skończyć. Potem na bank euforię się czuje.

Fajnie mają ludzie, którym się chce tyle biegać, haha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Dziekii

Cheryl Cole tak wyrazistsza ładniejsza. Ja nie trawię tamtej jest taka mimimi. Marina fajniejsza i wgl wiele innych ale nie idę w dyskusję bo ssięzatrzymałam na 2010

Och nie polskie nowe filmy vega i wgl xd wstyd być Polakiem :D :D

Ten akurat reżyserował Maciej Kawulski 🙂

Co do Vegi się zgodzę oprócz Pitbulla serialu szczególnie pierwszych odcinków, bo były bardzo dobre. Potem w karierze tego pana nastąpiła kompletna zmiana wizji artystycznej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi