Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Do leczenia nikogo się nie zmusi a schizofrenii póki co nie widzę. 

no on też jej nie widzi wiec albo wymyslil diagnozy lekarskie albo jednak lekarz na obserwacji jednak wie lepiej dodatkowo on pozniej napadl na sklep i tez chyba udalo mu sie uniknac odpowiedzialnosci bo niepoczytalny wiec cos chyba jednak w tej diagnozie jest prawdy. 

pewnie za chwile zaneguje ze okradl sklep :D i ze wymyslilem sobie to :D

zapytaj go za co tam trafił i co zrobil jak byl nastolatkiem i mu matka nie dała grać w gre czy nie poszło mu cos w tej grze jak biegał z nożem to ci będzie łatwiej postawic diagnozę. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moon/chad jest jaki jest ale z nim możesz pogadać o tym bo on rozmawiał z jego siostrą i matką bo przez kilka lat wyzywał jakas jego znajomą w necie i wstawawiał jej zdjęcia i fantazjował że ma dzieci z kimś a nie z nim, mimo ze ta vikernes od 7 czy ilus lat w ogole nigdzie nie pisze etc. to ci powie. popelnila blad dekade temu ze z nim rozmawiala i on caly czas okresowo ma fantazje o niej i ich szczesliwym zyciu w ktorym rpzeszkodził mu moon bo nagadał na niego a jakby nie on to by mieli gromade dzieci i zyli szczesliwie. 

jak troche go poobserwujesz to zrozumiesz wszystko najwazniejsze zeby mu zadnych zdjec i danych nie wysylac bo przez dekade kolejna on nadal bedzie to w roznych miejscach umieszczal na przemian miłujac i hejtujac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, CHAD napisał(a):

Gdybyście chciały (nie chodzi o Elcie - haaa tfu) profesjonalny makijaż otrzymać, to Wrocław zapraszam do sąsiadki xD

2 godziny temu, CHAD napisał(a):

Zapytaj o amfetaminę, leżaka, Wieczystą Kraków, makijaż. O, i małolata, który się do ciebie nie przyznaje.

Widzę że obsesja na moim punkcie jest nadal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W środė moja koleżanka holenderka ma urodziny xD. Muszę pamiętać. Może napisze dla niej życzenia po angielsku i holendersku xD 

W saunach mnie czasami bawiło, jak jakieś hindusy siedzą i gadają ze sobą po hindusku, a za chwile po angielsku i mieszają dwa języki, hahah i to jakieś stare dziadki, zawsze mnie to bawi haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Moja koleżanka z Holandii nowa, z która się umawiamy na czat głosowy jest rocznik 1993 i już narzeka, że się starzeje. Elcia, też miałaś/masz takie myśli?

To zależy, z jednej strony rocznikowo trochę lat już mam a z drugiej strony w głowie dalej jakbym miała 16. 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

To zależy, z jednej strony rocznikowo trochę lat już mam a z drugiej strony w głowie dalej jakbym miała 16. 😜

No spytałem jej, czy jej smutno, że się starzeje, a ona na szczęście, że nie xD. 

Ale pisaliśmy trochę w gierce, a ostatnio chyba ma chęć ze mną pogadać na mikrofonie chyba i mnie poznać ;D. Angielski mam spoko, więc się dogadamy XD 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi