Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

No wiem tak zrobię już mi wyżej tak radzili. A shad drąży jeszcze to odpowiadam xd

pisałaś, że coś z aktualizacją androida. Może faktycznie jakąś dużą aktualizację szykują i stąd problemy. No ale ja bym zadzwoniła. :P 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalila napisała, że aplikacja bankowa wymaga Android 6.0, a telefon, którego używa to Android 10. Więc coś nie tak z aplikacją, a nie z telefonem :P . Przecież teraz chyba Android 16 jest najnowsze, to wymaganie Android 6.0 w 2026 to żart jakiś i nieporozumienie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Nic się nie dzieje tylko nie reaguje na dotyk i nie moge jej użyć tylko się włącza startowa do logowania i tyle

Wejdź w ustawienia -> aplikacje -> nazwa tej aplikacji

I zobacz zakładkę z uprawnieniami, czy przypadkiem się nie odznaczyły np. uprawnienia do używania biometrii albo coś w tym stylu.

Ewentualnie może dodawałaś nowego kciuka albo coś? Czasem trzeba ponownie zweryfikować.

Możesz też kliknąć na "wymuś zatrzymanie" i dopiero wtedy daj wyczyszczenie pamięci podręcznej

49 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila napisała, że aplikacja bankowa wymaga Android 6.0, a telefon, którego używa to Android 10. Więc coś nie tak z aplikacją, a nie z telefonem :P . Przecież teraz chyba Android 16 jest najnowsze, to wymaganie Android 6.0 w 2026 to żart jakiś i nieporozumienie. 

Niemożliwe, żeby oficjalna aplikacja banku wymagała starszej wersji niż mają obecnie ludzie

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Niemożliwe, żeby oficjalna aplikacja banku wymagała starszej wersji niż mają obecnie ludzie

Jedyna możliwość, to że aplikację stworzyli za czasów Android 6.0 i od tamtej pory nie aktualizowali nic, ale to byłoby nieprofesjonalne i raczej niedopuszczalne, tym bardziej że tu chodzi o bank i finanse 😛 . Więc coś jest nie halo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, dzisiaj znalazłam kanał na youtube szukałam akurar mojego ulubionego kanału z cukierniczymi wyrobami?, i nie zbyt polubiłam ten kanał ale jednak był naprawdę klimatyczny wręcz sympatyczny do obejrzenia więc się podzielę a takż3 udokumentuję go. 

<33 

Kolejny kanał ale to już z poważniejszych jak dla mnie poważniejszych to na pewno ale wręcz ważniejszych tematów i takich no tematów życiowych kanał znalazłam prowadzony przez miłą kobietę kanał anglojęzyczny. Na temat spraw związanych z psychologią, psychiatrią, głównie psychopatią, Aspd ogólnie i narcystycznym zaburzeniem osobowości. 

https://m.youtube.com/shorts/YT-jWTk65-M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dalila_

No było gorąco, a ja wczoraj wybrałem się na szałe i trochę popływałem. Oczywiście musiało coś się stać, nadepnąłem na jakąś gałąź z kolcem i mi się wbiła w stopę i teraz mnie dwa palce bolą, że kuleje ;/. 

W środku jakiś czarny metal był, ale boli mnie na razie i kuleję. Ledwo chodzę. Ale popływałem sobie i było super :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest lepiej, bo mi puchło, ból niesamowity i już wyobrażałem sobie amputacje, ale owinięte bandażem i lodem i ból coraz mniejszy i nie puchnie, także będę żył :D 

Jak ból ustąpi, to idę popływać, ale chyba będę rekami najpierw sprawdzał pod wodą czy nic nie leży, żeby znowu na coś nie nadepnąć hahaha :D

Nauczkę mam. 

Fajnie się pływa w takie pochmurne pogody, ale ciepłe powietrze, tylko pochmurno i taki mrok :P 

Poszedłbym sobie popływać w nocy, na plecy i sobie pływam i gwiazdy oglądam, mmm 🙂 Tylko muszę jakoś myknąć z chaty, żeby babcia nie wiedziała, bo się będzie denerwowała XDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

@Dalila_

No było gorąco, a ja wczoraj wybrałem się na szałe i trochę popływałem. Oczywiście musiało coś się stać, nadepnąłem na jakąś gałąź z kolcem i mi się wbiła w stopę i teraz mnie dwa palce bolą, że kuleje ;/. 

W środku jakiś czarny metal był, ale boli mnie na razie i kuleję. Ledwo chodzę. Ale popływałem sobie i było super :P

Metal w gałęzi? Może to był kolec po prostu. No to współczuć. Szale bardzo brudne? Pływalni ludzie czy tylko ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Metal w gałęzi? Może to był kolec po prostu. No to współczuć. Szale bardzo brudne? Pływalni ludzie czy tylko ty

Tzn. gałąź mi zrobił dziurę, bo jakiś kolec był, a kawałek metalu miałem w ranie całą noc, masakra.

Hahah gdzie na szałe by ktoś pływał o tej porze, łódkę widziałem daleko, ktoś sobie był na czerwonej, ale tylko ja i fajnie było 🙂 . Uwielbiam takie puste plaże, wczoraj było super.

Szkoda, że mnie dwa palce bolą, i ledwo chodzę... A najgorsze jest to, że jak wchodziłem do wody, to czułem tę gałąź, a ja, zamiast od razu wziąć i wyrzucić to olałem to, bo ooh chce popływać już, a potem jak wychodziłem z wody, to nadepnąłem na to ... -.-. Dramat. 

Ale było zajebiście ogólnie :P . Długo nie pływałem, bo mnie wkurzają krewni, bo zaraz jak nie wracam, to się denerwują, i mnie to wykańcza psychicznie, czemu się nie odczepią, a takie bezchmurne niebo było, i mogłem sobie pooglądać gwiazdy. Dzisiaj już lipa, bo chmury, a ja mam coś nie tak z nogą, ale może się poprawi. Ważne, ze się sytuacja nie pogarsza. Na razie leżę i czekam sobie, jak przestanie boleć.

Edit: Tak woda taka, że jak wróciłem na chatę, to jeszcze prysznic zaliczyłem :P . Najlepsza woda jest w małej rzecce za miastem, tam rybki sobie nawet małe pływają i rośnie zieleń pod wodą, która oczyszcza wszystko. Tylko, że tam płytko dość, to się nie popłynie nigdzie :D 

Ale lubię szałe, bo fajnie za miastem na poboczu i widoczki też spoko :P 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Tzn. gałąź mi zrobił dziurę, bo jakiś kolec był, a kawałek metalu miałem w ranie całą noc, masakra.

Hahah gdzie na szałe by ktoś pływał o tej porze, łódkę widziałem daleko, ktoś sobie był na czerwonej, ale tylko ja i fajnie było 🙂 . Uwielbiam takie puste plaże, wczoraj było super.

Szkoda, że mnie dwa palce bolą, i ledwo chodzę... A najgorsze jest to, że jak wchodziłem do wody, to czułem tę gałąź, a ja, zamiast od razu wziąć i wyrzucić to olałem to, bo ooh chce popływać już, a potem jak wychodziłem z wody, to nadepnąłem na to ... -.-. Dramat. 

Ale było zajebiście ogólnie :P . Długo nie pływałem, bo mnie wkurzają krewni, bo zaraz jak nie wracam, to się denerwują, i mnie to wykańcza psychicznie, czemu się nie odczepią, a takie bezchmurne niebo było, i mogłem sobie pooglądać gwiazdy. Dzisiaj już lipa, bo chmury, a ja mam coś nie tak z nogą, ale może się poprawi. Ważne, ze się sytuacja nie pogarsza. Na razie leżę i czekam sobie, jak przestanie boleć.

Edit: Tak woda taka, że jak wróciłem na chatę, to jeszcze prysznic zaliczyłem :P . Najlepsza woda jest w małej rzecce za miastem, tam rybki sobie nawet małe pływają i rośnie zieleń pod wodą, która oczyszcza wszystko. Tylko, że tam płytko dość, to się nie popłynie nigdzie :D 

Ale lubię szałe, bo fajnie za miastem na poboczu i widoczki też spoko :P 

No ale jak woda bardzo brudna to tak średnio pływać ;/ taka rzeczka fajnie. Ja jak na kajakach byłam dawno temu to Warta 3 rzeka w Polsce momentami wody było do kolana (!) Dramat 

Może się zagoi a może dostaniesz gangreny i umrzesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No ale jak woda bardzo brudna to tak średnio pływać ;/ taka rzeczka fajnie. Ja jak na kajakach byłam dawno temu to Warta 3 rzeka w Polsce momentami wody było do kolana (!) Dramat 

Może się zagoi a może dostaniesz gangreny i umrzesz :D

Nom wszędzie się płytka robi woda. Kilka tygodni temu znalazłem fajną rzeczkę za miastem, to jak przyszły upały to wróciłem tydzień później, a tam ponad metr wody ubyło. Przez tydzień!! A wcześniej sobie siedziałem na glebie i nogi w wodzie, i położyłem się plecami na trawce i oglądalem chmury i niebo i odleciałem. :D 

A jak przyszły upały to już nie da rady, bo nogi nie dosięgną. ;/

Zbiornik może taki syfiasty nie jest, tzn. nie jest to niebieska plaża, ale muł jak piszą w internecie też nie był. Ludzie mają trochę bzika na punkcie czystości wody. ale dobrze robi. Potem się fajnie śpi po takiej sesji.

Rany nie mam, bo się zagoiło, mi się dziura zrobiła lekka od tego kolca, a spuchnięte mam tylko dwa małe palce xD. Nadal kuleje, nie wiem, czy się coś poprawi, ale na razie nie mam jak wyjść z domu. Siedzę przy laptopie i gram albo leżę i czytam książke. Muszę się pilnować z jedzeniem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tibii dali nerfa jakiegoś w poniedziałek i znowu się nudno gra ;/. A było tak fajnie. A teraz znowu tylko spamowanie runami. Odechciało mi się znowu grać ;P. Wezmé ślub z Zosią, ale premium nie kupuję już, dopóki nie będzie kolejnego rebalansu. 

Na Monza Zosia ma swój domek i tam też się pobieramy xD. Zrobię sobie nową postać, chyba rycerza, bo ma dużo życia i mocny, ale bez premium. W Runescape też mi się nie chce grać. League of legends mnie wkurza.

Chyba sobie w single player pogram Gothic, Diablo albo TES: Morrowind jakimś czarodziejem czy coś. Druidowi sporo obniżyli obrażenia nagle. A było tak fajnie.

Zmęczony już jestem, jak twórcy gier online coś nagle zmieniają albo usuwają. 

Może też przerzucę się na książki. W tibijke nadal będe grał, może po kilka godzin tygodniowo, ale przez te ciągłe zmiany się człowiekowi odechciewa.

Teraz mam swój odtwarzacz i wspaniale odtwarza muzykę, to gry mi tak niepotrzebne już do szczęścia. A odtwarza muzykę super :D tyle detali słychać 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi