Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Verinia napisał(a):

Mi się nie spodobało, że admini w ogóle nie zareagowali na głupoty, które pisał Indor w stosunku do mnie. Mogliście go chociaż upomnieć. Ale nie... bo to wasz kolega 🙂 

Jeśli chodzi o ten temat który widziałem to odniosłem się tam do Waszej dwójki bo patrząc z dystansu to oboje się tam atakowaliście wzajemnie: https://www.nerwica.com/topic/53572-pseudofilozoficzne-popluczyny-o-milosci/page/2/#comment-2813720

W którym miejscu jeszcze uważasz, że nie reagowaliśmy? W temacie o kotku też napisałem, że mam inne zdanie niż Indor z resztą sam go zacząłem. Nie do końca wiem w którym miejscu mogłem stracić obiektywizm? To, że Indor jest moim kumplem to nie jest tajemnica natomiast nie uważam, żeby był gdziekolwiek faworyzowany z tego powodu. Wielokrotnie się nie zgadzamy w niektórych kwestiach i sami się czasem sprzeczamy. No ale jeśli tak to odebrałaś to przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Bardzo ciekawe. Jakiś dowód?

Serio :lol: Poczekaj aż znajde skan.

1 minutę temu, Szczebiotka napisał(a):

Moim zdaniem to już za daleko idzie. Ale nie ja będę decydować o tym tylko admini 

Przecież @shadow_nopozwolił pisać 😃

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Myślałem, że nas zaskoczysz czymś ciekawszym. Ale nawet tu się zawiodłem

Nie jest tu po to aby cię zaskakiwać ale Twój obiektywizm siadł. Zresztą pani moderator też cię wsypała i pisakami o waszych prywatnych rozmowach na mój temat 🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Verinia napisał(a):

NO masakra jakaś. Do teraz mi nie przeszło 🙂 

Ja się z indorem nie zgadzałem. Był ostry, ale nie wiem czy przegiął, nie był wulgarny. Ciężko czasem w takich sytuacjach wyważyć. Więc chyba nie miałbym pretensji do adminów. Mi kiedyś angel cisnęła, że jestem jak  pedofil, bo miałem crusha na Dalie, heh. I nie było żadnej relacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Ja się z indorem nie zgadzałem. Był ostry, ale nie wiem czy przegiął, nie był wulgarny. Ciężko czasem w takich sytuacjach wyważyć. Więc chyba nie miałbym pretensji do adminów. Mi kiedyś angel cisnęła, że jestem jak  pedofil, bo miałem crusha na Dalie, heh. I nie było żadnej relacji. 

Czasami wg was jest brak reakcji a czasem jak reakcja jest to też źle. Generalnie nie będzie 100% zadowolonych. Zauważcie do ekipy jest ważne dla mnie osobiście. 

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Nesia napisał(a):

Nie jest tu po to aby cię zaskakiwać ale Twój obiektywizm siadł. Zresztą pani moderator też cię wsypała i pisakami o waszych prywatnych rozmowach na mój temat 🤣🤣🤣

Nie możliwe. Nigdy nie rozmawiamy z moderatorami i adminami o tym co się dzieje na forum i o ludziach na nim. Jeszcze nigdy się to nie zdarzyło. Zawsze podczas moderowania rozmawiamy o pogodzie i śpiewamy sobie piosenki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie możliwe. Nigdy nie rozmawiamy z moderatorami i adminami o tym co się dzieje na forum i o ludziach na nim. Jeszcze nigdy się to nie zdarzyło. Zawsze podczas moderowania rozmawiamy o pogodzie i śpiewamy sobie piosenki

To nie zabrzmiało merytorycznie.

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Verinia

Wg mnie tak wyszło że przez to że było o twoim kocie to Ty odebrałaś to osobiście, a ja czytałam to jak jego opinie na ten temat to znaczy że nikt z psychoza nie powinien mieć zwierząt. Radykalna opinia, ale nadal opinia. Nie było to jakoś że Ciebie cisnął lub cynthia jako osobe💕 każdy ma swoje zdanie, ale wiadomo że w emocjach inaczej się coś przeczyta. Tak żeby nie mógł tego napisać i dostał osta to chyba za dużo. No i tak wyszło ogólnie dziewczyny na wasze, bo indyk i Catriona mieli stanowisko surowsze a ja shad brum brum mic na wasze. Więc byśmy przegłosowali :D

@MicMic nie powiedziała że jesteś pedofilem ani specjalnie Cię nie obrażała, nie przesadzaj też miczek. Zwróciła uwagę w emocjach, i w emocjach ci odpowiedziała, tak jak bym zrobiła ja xd @mała_mi123własnie siostrzana energia 

A teraz moja sis odchodzi i już nie pójdzie ze mną na imprezę 😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

nie powiedziała że jesteś pedofilem ani specjalnie Cię nie obrażała, nie przesadzaj też miczek

No chyba dobrze pamiętam, nie przesadzam. Stwierdziła że spotykanie się z młodszymi dziewczynami, to grooming. Sprawdź sobie w necie co to znaczy 🙂

O proszę 🙂

Screenshot_20260119-141751.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, MicMic napisał(a):

No chyba dobrze pamiętam, nie przesadzam. Stwierdziła że spotykanie się z młodszymi dziewczynami, to grooming. Sprawdź sobie w necie co to znaczy 🙂

O proszę 🙂

Screenshot_20260119-141751.png

No i co gdzie tu masz wyzywanie od pedofilów? Jak przyjąć że grooming to 20 lat różnicy no to tak niewiele brakuje, to nie jest jakaś obraza choć dla Ciebie pewnie jest ale nic złego nie napisała wg mnie 

A okej, nie ma różnicy z Child grooming, to nie wiem  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Wg mnie tak wyszło że przez to że było o twoim kocie to Ty odebrałaś to osobiście, a ja czytałam to jak jego opinie na ten temat to znaczy że nikt z psychoza nie powinien mieć zwierząt. Radykalna opinia, ale nadal opinia. Nie było to jakoś że Ciebie cisnął lub cynthia jako osobe

No właśnie ja odebrałam to bardzo personalnie. Jestem chora i mam kota, którego kocham całym sercem, a tu nagle słyszę, że mogę być potencjalnie niebezpieczna. Poczułam się jak śmierć i psychopatka. Dla mnie nadal to stereotypowe zachowanie, ale z Indorem sobie wyjaśniliśmy. Ja też źle się zachowałam, że rzucałam w niego brzydkimi epitetami, ze jest egoistą ignorantem itd. Miałam wtedy humor zaczepno-obronny i bylo to poniżej mojego wychowania i kultury. Jest to nadal opinia, a ja mam prawo się z nią nie zgadzać. Chyba muszę trochę odciąć się emocjonalnie od tego, co piszą tutaj niektórzy bo mi to nie służy.

No i doszliśmy do wniosku z Indorem, że nie będziemy sobie w drogę wchodzić, i tyle. Dla mnie nie ma już tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No i co gdzie tu masz wyzywanie od pedofilów? Jak przyjąć że grooming to 20 lat różnicy no to tak niewiele brakuje, to nie jest jakaś obraza choć dla Ciebie pewnie jest ale nic złego nie napisała wg mnie 

A okej, nie ma różnicy z Child grooming, to nie wiem  

"Sexual grooming is the action or behavior used to establish an emotional connection with a vulnerable person – generally a minor under the age of consent[1][2] – and sometimes the victim's family,[3] to lower their inhibitions with the objective of sexual abuse.[4][5]"

Za coś takiego możnaby sprawe założyć, jeślibym był osobą publiczną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, cynthia napisał(a):

No właśnie ja odebrałam to bardzo personalnie. Jestem chora i mam kota, którego kocham całym sercem, a tu nagle słyszę, że mogę być potencjalnie niebezpieczna. Poczułam się jak śmierć i psychopatka. Dla mnie nadal to stereotypowe zachowanie, ale z Indorem sobie wyjaśniliśmy. Ja też źle się zachowałam, że rzucałam w niego brzydkimi epitetami, ze jest egoistą ignorantem itd. Miałam wtedy humor zaczepno-obronny i bylo to poniżej mojego wychowania i kultury. Jest to nadal opinia, a ja mam prawo się z nią nie zgadzać. Chyba muszę trochę odciąć się emocjonalnie od tego, co piszą tutaj niektórzy bo mi to nie służy.

No i doszliśmy do wniosku z Indorem, że nie będziemy sobie w drogę wchodzić, i tyle. Dla mnie nie ma już tematu.

Spiecia nikomu nie służą, nawet te w internecie ;/ fajnie że wyjasniliscie to dobrze słyszeć;)  

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

"Sexual grooming is the action or behavior used to establish an emotional connection with a vulnerable person – generally a minor under the age of consent[1][2] – and sometimes the victim's family,[3] to lower their inhibitions with the objective of sexual abuse.[4][5]"

Za coś takiego możnaby sprawe założyć, jeślibym był osobą publiczną.

Kluczowe słowo jakbym. Jak nie jesteś bogaty albo sławny to jesteś szarakiem co może tylko pojeczec 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Kluczowe słowo jakbym. Jak nie jesteś bogaty albo sławny to jesteś szarakiem co może tylko pojeczec 😜

Ale co to ma za znaczenie? Przecież nie zamierzam nigdzie tego zgłaszać, po prostu to pokazuje jak nie fair było jej zachowanie. A ja mimo wszystko, po czyms takim, potrafiłem z nią gadać, bo mi się żal zrobiło jak była traktowana przez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Spiecia nikomu nie służą, nawet te w internecie ;/ fajnie że wyjasniliscie to dobrze słyszeć;)  

Jestem jebnięta i piszę jebnięte posty, ale ogólnie staram się być miła dla innych bo nie widzę powodu, by robić sobie wrogów. Nie wiem jak inni mnie postrzegają, ale chyba myślę, że niezbyt pozytywnie. Niektóre wpisy i opinie mnie osobiście dotykają ale jak wyżej, muszę jakoś postawić emocjonalną barierę bo nie ma sensu się denerwowoać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Ale co to ma za znaczenie? Przecież nie zamierzam nigdzie tego zgłaszać, po prostu to pokazuje jak nie fair było jej zachowanie. A ja mimo wszystko, po czyms takim, potrafiłem z nią gadać, bo mi się żal zrobiło jak była traktowana przez.

Przez kogo?

1 minutę temu, cynthia napisał(a):

Jestem jebnięta i piszę jebnięte posty, ale ogólnie staram się być miła dla innych bo nie widzę powodu, by robić sobie wrogów. Nie wiem jak inni mnie postrzegają, ale chyba myślę, że niezbyt pozytywnie. Niektóre wpisy i opinie mnie osobiście dotykają ale jak wyżej, muszę jakoś postawić emocjonalną barierę bo nie ma sensu się denerwowoać.

Nie jesteś masz swoje problemy i za uszami jak my wszyscy. Jesteśmy ludźmi. Ja Cię postrzegam jako bardzo emocjonalną osobe dlatego możesz napisać coś przykrego (ja tu też tak robię xD i nie tylko ja), a takto ogólnie fajna sympatyczna dziewczyna 😊💕 i fajnie że się udzielasz udzielaj dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie jesteś masz swoje problemy i za uszami jak my wszyscy. Jesteśmy ludźmi. Ja Cię postrzegam jako bardzo emocjonalną osobe dlatego możesz napisać coś przykrego (ja tu też tak robię xD i nie tylko ja), a takto ogólnie fajna sympatyczna dziewczyna 😊💕 i fajnie że się udzielasz udzielaj dalej

Dziękuję za twoje słowa. Są dla mnie ważne. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z nas ma plusy i minusy. Forum jest dla wszystkich. Grunt do wzajemny szacunek i słuchanie swoich granic. Ile ludzi tyle zdań i opinii. Tutaj w mojej opinii dobrze aby było zwłaszcza respektowane. Każdy ma jakieś odchylenia ale z każdym można znaleźć porozumienie jeżeli jest zrozumienie po każdej ze stron. 

I nie uzależniające opinii o sobie od innych 😉

Melodiaa miała w sygnaturze..

Akceptacja to największy komplement jaki można otrzymać 😄

Dlatego @You know nothing, Jon Snow i uciekinierzy z Kaffe mają azyl 😛

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Nesia napisał(a):

Każdy z nas ma plusy i minusy. Forum jest dla wszystkich. Grunt do wzajemny szacunek i słuchanie swoich granic. Ile ludzi tyle zdań i opinii. Tutaj w mojej opinii dobrze aby było zwłaszcza respektowane. Każdy ma jakieś odchylenia ale z każdym można znaleźć porozumienie jeżeli jest zrozumienie po każdej ze stron. 

I nie uzależniające opinii o sobie od innych 😉

Melodiaa miała w sygnaturze..

Akceptacja to największy komplement jaki można otrzymać 😄

Dlatego @You know nothing, Jon Snow i uciekinierzy z Kaffe mają azyl 😛

A no właśnie 

Niektórzy jeszcze tego nie wiedzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi