Skocz do zawartości
Nerwica.com

Plany, marzenia, cele...

Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Stracona100, mam dokładnie tak samo, choć może nie z tą ilością (planów, marzeń, celów) bo i w przeszłości nie było ich wiele, ale zawsze jakieś (były), w dodatku wiara w nie - w możliwość realizacji/spełnienia - większa; większa też motywacja, większa siła (chociażby sprawcza - czymkolwiek miałaby być [myśl, działanie, chęć]). dziś nie mam żadnych większych marzeń czy celów, do których dążyć bym miała, mogła czy tam chciała ;) choć w sumie chciałabym do czegoś dążyć... tzn. chciałabym chcieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marzenia te dziecięce nie realne ( urodzenie się za granicą czy paramedic [ sam widzę że jak na ulicy coś sie stanie nie daje rady], po mimo, że bardzo mi sie podoba jazda karetką, sprzęt działanie).

Z Marzeń Realnych na które pracuje to schudnięcie [8 kg], zdanie examinu z niemiekiego, znalezienie szkoły, dziewczyny. Na to trzeba pracy - aktywności [działania], uporu, konsekwencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciała gdzieś wyjechać, na Mazury, nad Zalew Zegrzyński, gdzieś za granicę, nigdy nie byłam za granicą, brakuje mi tego, podróży, problem jest w tym, że nie mam z kim jechać a sama się boję wyruszać gdzieś dalej, brakuje mi odwagi, wycofuję się z życia a przez to tracę szansę, żeby coś przeżyć w życiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam plan wyjścia na zumbę z koleżanką. Niby głupia rzecz, ale zważywszy na to, że będzie to pierwsze moje takie wyjście od dawna, to jest to calkiem ciekawa perspektywa. Oczywiście pod warunkiem, że się zmotywuję i nie zrezygnuję...

Chodziłam kiedyś na zumbę, bardzo mi się podobało, mnóstwo pozytywnej energii, chociaż męczące cholernie ;)

Chcę zrobić pierwszy w życiu tatuaż. Zdać maturę. Nie mieć nawrotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam plan o nazwie "Zero śmiertelników". Moje marzenie? Chciałbym, żeby ludzie przestali się wreszcie rozmnażać. Buahahahaha! Tak...być może tego właśnie pragnąłem aż od tamtego dnia...zniszczenia i utraty wszystkiego. Zniszczenie zawsze kroczy przed tworzeniem, i dla tego celu nawet swoje własne sumienie muszę odłożyć na bok. Jedyna droga, jaka mi pozostała, jest na wprost. A zatem...

dvd_01_704x396_divx6xxavi_001357064.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi