Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No, mógłby dostać bana na zawsze, a za kolejnym banem założy nowe konto.

Na innych forach np. jak ktoś raz dostał bana, i założy kolejne konto, to lapie bana na wstępie. Tzw. Czarna lista. 

Można dostac kilka szans,dlaczego nie...ale bez przesady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten CHAD na górze, to srun, który też mnie gnębił wiele lat, przerabiał moje foty, Elcie bardzo obrażał, wystalkował jej profil na Facebook, a potem wykradł zdjęcia, np. Elcia z Malolatem i ich dzieckiem i wrzucał na kafe. Xd

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Można dostac kilka szans,dlaczego nie...ale bez przesady

Haha nie no pewnie, Klaudia np. pisała, że ten tirowiec to bystry facet, tylko on ma problemy z alkoholem i po piwku pisze takie teksty, wczoraj pisał, że pije piwko. Wypije troche, a potem wchodzi na neta i chce żeby mu dziewczyny dotrzymywały towarzystwa. Xd

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

potem wchodzi na neta i chce żeby mu dziewczyny dotrzymywały towarzystwa. Xd

Na szczęście chyba niewiele tu kobiet ktore by na jego subtelne wdzięki się nabrały,no ale....rozne ludzie maja gusta😆

5 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

tylko on ma problemy z alkoholem i po piwku pisze takie teksty,

To niech nie pisze,jak pije😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Na szczęście chyba niewiele tu kobiet ktore by na jego subtelne wdzięki się nabrały,no ale....rozne ludzie maja gusta😆

Wczoraj pisał, że pisze na priv z jakąś ładną stąd, która kilka lat temu wrzucała tu foto, a nagle mu ban wleciał za ten tekst do Krejzi 😂

I że może zaloży nowe konto, żeby jej odpisać.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wczoraj pisał, że pisze na priv z jakąś ładną stąd, która kilka lat temu wrzucała tu foto, a nagle mu ban wleciał za ten tekst do Krejzi 😂

I że może zaloży nowe konto, żeby jej odpisać.

Klasyczny sratuszczak. Zapytaj o stopy, a potem przez 15 lat pierdol, że ci pokazała na nerwica.com xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, ja w Anglii jestem saunowicz, regularnie saunuję, tam się stópek naoglądam 🤣

Teraz, CHAD napisał(a):

Klasyczny sratuszczak. Zapytaj o stopy, a potem przez 15 lat pierdol, że ci pokazała na nerwica.com xD

Nie odpisuje juz ci, i nie pisze z tobą. Zajęty jestem graniem w gierkę. 😜

Popisz sobie z koleżankami, rozgość się :D. Pa xD. Wrócę wieczorem ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, CHAD napisał(a):

Na razie jesteś w Kaliszu. xD

No tymczasowo, ale jak wrócę do Anglii to zapisuję się na starą pływalnie z sauna i jacuzzi, i może wrócę do brania antydepresantów i zapiszę się na terapie. Powiem, że prześladują mnie wspomnienia i mam przez nie depresje.

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

A po dzieciach sie roztyje i bedzie miala takie stópki 😅😅😅

Haha fuu, no nie wiem, bo w sauna widzialem kilka razy taką angielkę kobietę, która ma 3 córki, a nadal zgrabna i stópki 8/10.

Mamuśki hinduski zadbane kolo 40 też się zdarzają. Też piękne 😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, CHAD napisał(a):

Słodka naiwności, wydaje mi się, że nie mają pojęcia jak bardzo można przeżywać swoje urojenia. 😉 Filip na kafe od 15 lat to samo co tutaj uskutecznia i zaraz sobie wroga znajdzie. xD

No czekam czekam aż będzie wyzywal i znajdzie wroga i się nie mogę doczekać 

4 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wczoraj byłem z babcią na cmentarzu, to mi opowiadała jak brat jej ojca miał problem z tym, żeby jego żona zaszła w ciąże z nim, że długo się starali itp. 

Nagle podobno zaszła z nim w ciąże, jak już miał 36 lat, a jakiś typ w robocie mu powiedział, że z kimś innym zaszła w ciąże, a nie z nim, a ten to wziął do siebie i się powiesił, przez czyjeś kłamstwo. Oczywiście to jego dziecko było, tak babcia mi mówiła.

Ludzie są strasznie podli. Ja nie piszę, że się powieszę, bo wolę sobie w grę pograć, ale to przykład tylko, jacy ludzie potrafią być okropni i wszystko/kogoś zniszczyć, przez kłamstwa.

O matko 😱😱😱 straszna historia... bardzo smutna :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Praktycznie zaraz się staniesz ofiarą sratuszczaka. Caryca, którą cytowałaś - potwierdzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No... Ludzie to właśnie są takie mendy. Nakłamią dla zabawy i satysfakcji, a potem ktoś traci życie przez czyjeś kłamstwo. 

Na kafeterii by się cieszyli, gdybym umarł. 

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

@KochamBabkęBożą szkoda ze babcia nie chce dac przepisu na pasztecik 😭😭

Czekaj może zaraz zapytam xD

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

O rany co za boordel 

szampon kosztował chyba 30€ i nie było afery tylko beka 😀 nie łykajcie tak wszystkiego 

No beka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No... Ludzie to właśnie są takie mendy. Nakłamią dla zabawy i satysfakcji, a potem ktoś traci życie przez czyjeś kłamstwo. 

Na kafeterii by się cieszyli, gdybym umarł. 

Czekaj może zaraz zapytam xD

No beka.

Libed Elcia swoją drogą, ale sratuszczak to jest menda. Powinieneś coś napisać. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, CHAD napisał(a):

Panie Admin, to chyba z WP przyszło, ale mail.ru albo aol.com to normalne adresy, trzeba je numerem telefonu potwierdzać. 

ja nie ruski troll, WP potwierdzi

No aol może normalny ale ru? Na co ci serwer ruski. W sumie pytam A sama mam np. VK xd

1 godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Do tego jestem schizol, bo pisałem kiedyś, że siedziałem w psychiatryku i mi stwierdzili schizofrenie paranoidalną, to już na tej podstawie też mnie inni znieważają i traktują jako kogoś gorszego. Nie mam pracy, bezrobotny to od razu pasożyt darmozjad.

Tutaj są ludzie chorzy dojechani przez zdrowie w większości. Jak sami dużo przeszli to raczej są ostatni żeby komuś dokładać. To znaczy ja jak zobaczę tylko zachowanie nie halo to też jadę z taka osobą xd więc jak będą Cię atakować to jak zobaczę to się odpale ale jak ty kogoś zaatakujesz to z Tobą sobie pogadam. Nie umiem milczeć jak widzę sk....o 😁😁😁 Ale Ty póki co nic nie robisz znaczy nie natknęłam się. Fajnie że dobrze się tu czujesz i że doceniasz ludzi tu. Więc jesteś częścią forum:)

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Cieszę się, że mogę się tu wygadać przynajmniej i ktoś mnie próbuje zrozumieć bez poniżania mnie na samym wstępie. A człowiek uzależniony od tamtego miejsca, bo to trochę nałóg, to ciężko wyjść z tego. Próbuję, ale ciężko. jak mi tu wlażą i przypominają co się tam dzieje, albo że spamuje tam, mimo że tam nie zaglądam, to jak tu się nie wkurzać.

Morvena ma rację to jak uzależnienie od toksycznego związku. W sensie kalka taka tak jakby na emocje

45 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Chyba tak, bo pisał wczoraj, że dostał bana do maja za ten tekst.

Co napisał?  Czy tirowiec to Moon czy pyszny. Bo chyva oboje jeżdżą tirem i piją nie

8 minut temu, CHAD napisał(a):

Praktycznie zaraz się staniesz ofiarą sratuszczaka. Caryca, którą cytowałaś - potwierdzi.

Nie wiem gdzie caryce cytowalam i kto to caryca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi