Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dodałam Filipa do ignora, ale widzę, że i tak się wszystko kręci wokół niego. No to narka.

Słodka naiwności, wydaje mi się, że nie mają pojęcia jak bardzo można przeżywać swoje urojenia. 😉 Filip na kafe od 15 lat to samo co tutaj uskutecznia i zaraz sobie wroga znajdzie. xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ze srafe mnie nienawidzą i z jakiegoś powodu atakują. Większość łącznie z salową na czele zarzucają mi męską prostytucje, że w UK jestem prostytutka i daje tyłka za kasę, że mam alfonsa, i tak od dawna podobne teksty lecą. Nie wiem jak ja się tam znalazłem. Kiedyś pisalem, że dostalem od kumpla kurtkę i pojechalem sobie odebrać iPhone, to salowa miala taki ból tyłka, bo mam fajne rzeczy bez pracy, że zaczęła wymyślać, że robie lody facetom za kase i kurtke. Czy to są ludzie zdrowi na umyśle, żeby takie bajeczki wymyślać?

Dobrze, że zacząłem grać w Runescape dwa miechy temu, tam jestem w klanie, poznałem fajne dziewczyny, które wspierają mnie w mojej przygodzie i piszą, że zawsze mogę z nimi poczatować. Tam ludzie są normalni i vice versa. Ja też się normalnie zachowuje w stosunku do nich. Nowi ludzie, a nie wiecznie to kafeteryjne szambo za mną się ciągnie, już od lat. I wyjść z niego nie mogę.

Na srafe siedzą wariaci, dla których kłótnie i wzajemne obrażanie się to sens życia. Każdy musi innym udowodnić z kim ma doczynienia, z kimś lepszym od siebie oczywiście.

Do tego jestem schizol, bo pisałem kiedyś, że siedziałem w psychiatryku i mi stwierdzili schizofrenie paranoidalną, to już na tej podstawie też mnie inni znieważają i traktują jako kogoś gorszego. Nie mam pracy, bezrobotny to od razu pasożyt darmozjad.

W gre w którą gram to że 30 latek mieszkający w piwnicy u rodziców itp. Itd. Zawsze się znajdzie się ktoś podły, tacy są ludzie. ;) 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, CHAD napisał(a):

Panie Admin, to chyba z WP przyszło, ale mail.ru albo aol.com to normalne adresy, trzeba je numerem telefonu potwierdzać. 

ja nie ruski troll, WP potwierdzi

Cześć przemek srun, a ty znowu za mną się tu przypałętałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Morvena napisał(a):

@KochamBabkęBożąto po co siedzisz na tym kafe? Wyloguj się i graj w tę grę jak tam jest tak super. 

No już nie siedzę, nie mam czasu na dwa fora, ale jak tu wbija tirowiec, to mi się tu nie chce pisać.

No gierka jest super. Mam nadzieję, że mi się nie znudzi.

Ale niedługo przerwa od gierki i wyruszam na wycieczkę pospacerować :D. Może jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No już nie siedzę, nie mam czasu na dwa fora, ale jak tu wbija tirowiec, to mi się tu nie chce pisać.

No gierka jest super. Mam nadzieje, że mi się nie znudzi.

Ale niedługo przerwa od gierki i wyruszam na wycieczkę pospacerować :D. Może jutro.

No to lipa, że tak ci dokuczają. Ale wiem jak to jest. Chyba nigdzie w internecie nie ma pełnego spokoju i kultury osobistej. W realu te cwaniaczki się nie odezwą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Morvena napisał(a):

No to lipa, że tak ci dokuczają. Ale wiem jak to jest. Chyba nigdzie w internecie nie ma pełnego spokoju i kultury osobistej. W realu te cwaniaczki się nie odezwą. 

Tutaj jest spokój w sumie, nie ma tragedii. No chyba, że wpadają ludzie ze srafe mnie znowu pognębić i potraktować jak gorszy sort. Ale użytkownicy tutaj są spoko, w sumie nikt mi tutaj z Was nie dokuczał, odkąd tu jestem. 

Dobrze, że tirowiec w końcu dostał bana, więc pewnie jakiś czas będzie spokój, o ile znowu tu nie wróci na nowym koncie.

Niby do maja. Zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że mogę się tu wygadać przynajmniej i ktoś mnie próbuje zrozumieć bez poniżania mnie na samym wstępie. A człowiek uzależniony od tamtego miejsca, bo to trochę nałóg, to ciężko wyjść z tego. Próbuję, ale ciężko. jak mi tu wlażą i przypominają co się tam dzieje, albo że spamuje tam, mimo że tam nie zaglądam, to jak tu się nie wkurzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Cześć przemek srun, a ty znowu za mną się tu przypałętałeś?

Cześć Sratuszczak, opowiadałeś już o swoich gierkach i ludziach, którymi się posługujesz jak np. Klaudia? Reee wchodzę na kafe dla bo Klaudiusz reee

ps. ona ma imię Kaśka xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jest spokój w sumie, nie ma tragedii. No chyba, że wpadają ludzie ze srafe mnie znowu pognębić i potraktować jak gorszy sort. Ale użytkownicy tutaj są spoko, w sumie nikt mi tutaj z Was nie dokuczał, odkąd tu jestem. 

Dobrze, że tirowiec w końcu dostał bana, więc pewnie jakiś czas będzie spokój, o ile znowu tu nie wróci na nowym koncie.

Niby do maja. Zobaczymy.

Czasem są jakieś bany, ale moderacja szybko reaguje i dalej jest spokój. Kiedyś wchodziłam na patologiczną czateria.ubilam te dramy, ale zestarzalam się i wolę spokojniejsze miejsca. A jeśli uzalezniles się od srafe, to może powodem jest właśnie taką toksyczna atmosferyczna. Coś jak z związek z toksykiem. Uzależnienie właśnie od tych emocji roznych..i mocnych 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Morvena napisał(a):

Czasem są jakieś bany, ale moderacja szybko reaguje i dalej jest spokój. Kiedyś wchodziłam na patologiczną czateria.ubilam te dramy, ale zestarzalam się i wolę spokojniejsze miejsca. A jeśli uzalezniles się od srafe, to może powodem jest właśnie taką toksyczna atmosferyczna. Coś jak z związek z toksykiem. Uzależnienie właśnie od tych emocji roznych..i mocnych 😛

No raczej, ale tak znikać bez słowa to też cienko, a tutaj siedzą Krejzi i Żaba Monika, które tam też wiele lat życia straciły, ale jednak udało im się stamtąd odejść, więc może mi też się uda, jeśli będe z tym walczył. To najczęściej takie natrętne myśli, że oo a wejde tam sobie znowu i zobacze co się dzieje, bo człowiek się nudzi i nie ma jak wypełnić czasu, bo tam nie zagląda już. Znowu myśli, żeby tam zajrzeć i wraca znowu i tak w kółko, do usranej śmierci.

Półtora tygodnia miałem spokój, gdy tu pisałem i byłem i tam nie zajrzałem nawet. Niestety poległem. Od dzisiaj zaczynam od nowa. Zobaczymy czy uda mi się wytrzymać chociaż dwa tygodnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej, ale tak znikać bez słowa to też cienko, a tutaj siedzą Krejzi i Żaba Monika, które tam też wiele lat życia straciły, ale jednak udało im się stamtąd odejść, więc może mi też się uda, jeśli będe z tym walczył. To najczęściej takie natrętne myśli, że oo a wejde tam sobie znowu i zobacze co się dzieje, bo człowiek się nudzi i nie ma jak wypełnić czasu, bo tam nie zagląda już. Znowu myśli, żeby tam zajrzeć i wraca znowu i tak w kółko, do usranej śmierci.

Półtora tygodnia miałem spokój, gdy tu pisałem i byłem i tam nie zajrzałem nawet. Nieatety poległem. Od dzisiaj zaczynam od nowa. Zobaczymy czy uda mi się wytrzymać chociaż dwa tygodnie. 

Ja to samo miałam z czatem. Mnóstwo lat tam siedziałam. Często pisząc do rana. No i też chciałam przestać tam wchodzić, co się nie udawało. Czas jednak sam mnie uwolnił z tamtego miejsca..przestałam pragnąc patogicznego.miejsca z chamami.

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, CHAD napisał(a):

Cześć Sratuszczak, opowiadałeś już o swoich gierkach i ludziach, którymi się posługujesz jak np. Klaudia? Reee wchodzę na kafe dla bo Klaudiusz reee

ps. ona ma imię Kaśka xD

Jak się niby posługuję Klaudią?

O gierce opowiadam caly czas i zanudzam tym wszystkich xD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Półtora tygodnia miałem spokój, gdy tu pisałem i byłem i tam nie zajrzałem nawet. Niestety poległem. Od dzisiaj zaczynam od nowa. Zobaczymy czy uda mi się wytrzymać chociaż dwa tygodnie. 

Admin chyba jest bardzo miły, bo usunął profil cynicfm

Edytowane przez CHAD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Morvena napisał(a):

Ja to samo miałam z czatem. Mnóstwo lat tam siedział. Często pisząc do rana. No i też chciałam przestać tam wchodzić, co się nie udawało. Czas jednak sam mnie uwolnił z tamtego miejsca..przestałam pragnąc patogicznego.miejsca z chamami.

To fajnie, że Ci się udało! Widzę, że wiesz jak to jest! Przykre, że czlowiek się w ogóle znalazł w takiej sytuacji!

Myślę, że żeby z tym wygrać to trzeba zmienić społeczność, zamiast toksyczne miejsca z chamami na zdrowe społeczności, jak tutaj albo u mnie w gierce, gdzie ludzie się próbują wspierać nawzajem, zamiast poniżać i gnoić. To pomaga, kiedy się można komuś wygadać. Komuś nowemu.

2 minuty temu, CHAD napisał(a):

Admin chyba jest bardzo miły, bo usunął profil cynicfm

Elcia pisała, że podobno dostałeś tu bana po 30 minutach od rejestracji xD. Znowu wpadłeś mącić, żebym wrócił na stare śmiecie, żebyście mnie mogli dręczyć z pravikiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

To fajnie, że Ci się udało! Widzę, że wiesz jak to jest! Przykre, że czlowiek się w ogóle znalazł w takiej sytuacji!

Myślę, że żeby z tym wygrać to trzeba zmienić społeczność, zamiast toksyczne miejsca z chamami na zdrowe społeczności, jak tutaj albo u mnie w gierce, gdzie ludzie się próbują wspierać nawzajem, zamiast poniżać i gnoić. To pomaga, kiedy się można komuś wygadać. Komuś nowemu.

Elcia pisała, że podobno dostałeś tu bana po 30 minutach od rejestracji xD. Znowu wpadłeś mącić, żebym wrócił na stare śmiecie, żebyście mnie mogli dręczyć z pravikiem?

O Elcie pytaj libeda ;-)))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, CHAD napisał(a):

O Elcie pytaj libeda ;-)))))))))

A co tam u Klaudii, wpadnie tutaj, czy nie bo VPN z Opera nie działa? 😂😂

Dumbini chyba ma konto i zagląda tutaj, bo niedawno z liberdowsky mnie atakowali, że im blokuje srorum, kiedy ja tam od 3 dni nie zaglądałem 😡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Z Cafe wpadly tutaj fajne dziewczyny,a za nimi masa roznych dziwnych ,czarnych charakterow.
A propo ktoś zgłosił pysznego po wczorajszej akcji ?

Nie ma żadnych czarnych charakterów, chowaj stupki, bo Sratuszczak na warcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Chyba tak, bo pisał wczoraj, że dostał bana do maja za ten tekst.

I tak go nic to nie nauczy taki charakter złośliwy 

1 minutę temu, CHAD napisał(a):

Nie ma żadnych czarnych charakterów, chowaj stupki, bo Sratuszczak na warcie

Oj są..a moich stopek nigdy raczej nie zobaczy😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

I tak go nic to nie nauczy taki charakter złośliwy 

No, mógłby dostać bana na zawsze, ale niestety po kolejnym banie założy nowe konto.

Na innych forach np. jak ktoś raz dostał bana, i założy kolejne konto, to łapie bana na wstępie. Tzw. Czarna lista. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi