Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Denerwują mnie ludzie, którzy przeklinają i palą papierosy w miejscach publicznych (nie chcę być biernym palaczem :!:) :evil:

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stojący "Pan" przy kasie (na oko ~55-60 nie więcej) z marną 200ml gorzały, stał się nagle bardzo rozmowny do młodej, nawet ładnej dziewczyny, gdzie mogłaby być jego córką, zebrało się temu Panu na amory, zakładam, że zobaczył ją pierwszy 1x w życiu, "znali się" dosłownie od paru sekund, a ten zaczął ją namawiać na kielicha! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wkurzały mnie spóźniające się pociągi (którymi dojeżdżałem do szkoły), więc kilka lat temu zacząłem jeździć autobusami.

PS. Rozwiń skrót PKP? = Poczekaj Kiedyś Przyjedzie :yeah:

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irytuje mnie to, że ostatnio przez kilka dni nie jestem w stanie zasnąć, tylko muszę czekać do późnych godzin nocnych, aż pogrążę się w objęciach Morfeusza :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: Bezrozumna, ślepa mściwość

:arrow: Kichający, kaszlący ludzie (na przykład w centrum handlowym czy tramwaju) - boję się, że się zarażę

:arrow: W ogóle ludzie mijani np. w centrum handlowym (boję się, że na mnie wpadną, albo coś będą chcieć, będą agresywni, itp.)

Od tej chwili...wchodzisz w zen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to, że przed braniem leków byłem kłębkiem nerwów, a obecnie czuję tylko pustkę, bo wszystkie emocje zniknęły. Wkurza mnie to, że chciałem tego spokoju, a teraz zaczynam szukać dziury w całym.

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu zawsze wszystko musi pójść nie tak, jakbyś chciał?

- nie zawsze i nie wszystko , jednak zawsze jakaś frustracja nawet najlepszym życiu była , jest i będzie.Im szybciej to zrozumiemy tym lepiej dla nas ;)

---Co mnie znowu wkurza;

To ,że jestem niecierpliwy i łatwo ulegam impulsom , często złym .

Brak mi silnej woli . Lipa .

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi