Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No ja nie mówię że dokładnie wszyscy się nie podniecą. Ale większość jednak ludzi nie uznaje krótkich spodenek za jakiś wyuzdany ubiór, choć są spodenki do połowy pośladków więc już nie wiem

Choć temat dla Panów ale napiszę- nie poważam zbytniego eksponowania się. Spodenki to nic złego ale z wystającymi pośladkami to już mocna przesada jak dla mnie. Zastanawiam się wtedy co chce ta kobieta uzyskac bo z pewnością zwraca na siebie uwagę. Take zbytnie eksponowanie się własnej seksualności jest niepotrzebne. To takie podanie siebie na talerzu...a czy smakuje to kwestia gustu jak zwykle :D

Edytowane przez Melodiaa

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Choć temat dla Panów ale napiszę- nie poważam zbytniego eksponowania się. Spodenki to nic złego ale z wystającymi pośladkami to już mocna przesada jak dla mnie. Zastanawiam się wtedy co chce ta kobieta uzyskac bo z pewnością zwraca na siebie uwagę. Take zbytnie eksponowanie się własnej seksualności jest niepotrzebne. To takie podanie siebie na talerzu...a czy smakuje to kwestia gustu jak zwykle :D

Nie tylko dla panów, widzę że nikt nie czyta opisów pod moimi pytaniami xD

10 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ja wczoraj napisałem jakie mam perfumy w temacie Verinia, to potem nie dość, że temat został połączony, to mój cały długi post skasowany. Szkoda czasu tak pisać.

Zaraz jeszcze bana dostanę i tyle będzie.

Może pisałeś coś obrazliwego albo dałeś reklamę ale w sumie nie mogłeś być reklamą bo jesteś użytkownikiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A kto to jest salix? Ktoś kto nie ma się za Janusza ale jednocześnie lubi czytać hejty na kafe? :D

To było w kontekscie dyskusji o tych różnych chajzerach czy innych takich z cyklu kobiety sie sypia a faceci pięknie młodnieją po 50 😛 bo w tego typu dyskusjach stawałaś po dziaderskiej stronie barykady no matter what. to było na nerwicy pisane, dlatego to w ogóle mowie 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nawet jesli ktos lubi zwracac na siebie uwage to co z tego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz co to są prowokujące stroje? Wyzywające. W kontekście relacji romantycznej, związku partnerów, opinii mężczyzn, jasne że chodzi o seksowne

Ja nie wiem, bo dla każdego co inne jest seksowne. Zwłaszcza tutaj w jakiejś dyskusji  wyszło, ze sexy są legginsy. Idac tym tropem nie pozostaje nic innego jak hijab.

Takie które podniecają obcych mężczyzn np. I nie musi to być prawie golizna

Jak wyżej. Z tym dopiskiem ‚nie musi to być golizna’ to już w ogóle wachlarz doboru odzieży sie zawęża 😃

Straszne. Zawsze mnie przerażały te parki z cyklu ‚misiu kazał mi sie przebrać’. Straszny red flag. Zarówno dla kontrolującego goscia jak i kobiety która sie tak daje jak jakaś podwładna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Może pisałeś coś obrazliwego albo dałeś reklamę ale w sumie nie mogłeś być reklamą bo jesteś użytkownikiem 

No nie wiem, ale lekka inwigilacja jest, bo ja teraz mam stracha, że piszę na temacie posty nie na temat i zaraz poleci wszystko albo dostanę ostrzeżenie. Miało być lepiej niż na srafe, bo tam znikają tematy, a tutaj moje posty. 😕 

Tam też ogólnie się dno zrobiło, ludzie się tylko kłócą ze sobą. :P Spadam sobie grać w gierkę, zajrzę jakoś wieczorem, miłego życia wszystkim życzę. :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym filmie o alkusie co bił ostatnim smarzowskiego tez był taki wątek, ze jej sie kazał przebierać, bo coś mu tam nie leżało.

Jak wyzej

Moje pytanie które miałam to samo co zaba to było co to prowokujący stroj (definicja) a nie czemu tematy są dla mężczyzn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Spodenki to nic złego ale z wystającymi pośladkami to już mocna przesada

Taki stroj można uznać za prowokujący bo on jest niesmaczny w kontekscie jakichs tam i norm i nawet trendow. Jesli to uznać jako definicje prowokującego to ok, ale wtedy nie wypada tak wyjść w ogóle, niekoniecznie w kontekscie ze misiu sie obrazi a jako singielka luz.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Verinia napisał(a):

Taaaa. Był podobny. W takim razie wszystko łączcie. No chyba, że macie problem z odróżnianiem, co jest co. Ale ok. Niech będzie, że dodaje ten sam temat. 

Pisze tylko jak to wyglądało z drugiej strony gdy sama to robiłam...i chyba się to nie zmieniło skoro zauważane są podobne działania. Dokładnie nie wiem. Nie wszędzie należy doszukiwać się jakiś złej woli. Wszystko zmierza do tego aby na forum był lad i porządek- tak to czytam. Miałam się nie wtrącać już w takie tematy ale trochę mnie korci 🙂 To czysto obiektywne spojrzenie osoby, która trochę zna forum z dwóch stron i tylko korzysta z doświadczenia teraz. Jestem zwykłym użytkownikiem jak ty 🙂

Najczęściej takie działania były związane z lekami ale też z innymi tematami. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kiedyś miałem forum i byłem adminem, ale popełniałem błędy typu kasowanie postów i użytkowników, bo jestem porypany (nie jestem normalny) i już nikogo tam nie ma, i wiem, że się już na admina nie nadaję, lepiej zostanę przy graniu w gierki :D

A co do tematu, to nie mam partnerki, ale moja ex żona Zosia w gierce, to nosiła ubranie wiktoriańskiej szlachcianki, czyli kapelusz i spódnica :D :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Verinia napisał(a):

Widziałaś ten temat wgl ?

Jeżeli mnie pytasz to nie i tutaj nie chce szczegółowo wchodzić w czyjeś kompetencje. 

Teraz, Verinia napisał(a):

Ale dobra mi się naprawdę odechciało tu być. Trzeba będzie gdzies się przenieść i to pewnie na jakieś Media społecznościowe, bo fora są martwe.

Verinia zachowaj spokój. Byłaś już gdzieś indziej i chciałaś wrócić. Wiesz, że tutaj jest ok. Gdyby tak nie było nie byłoby mnie tutaj. 

Dystans 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat na mediach społecznościowych nie siedzę, ale piszę z ludźmi w grach online. W internecie różni ludzie siedzą, na reddit jest dużo hejtów. 

Dzisiaj wyczytałem na /r/polska, jak jakiś typek pisał, że ludzi chorych psychicznie powinno się trzymać w więzieniach. No dramat. Geje czy inni to też chorzy psychicznie i do więzienia.

Więc ja wolę na media społecznościowe nie wchodzić niż czytać takie komentarze, że powinienem siedzieć w więzieniu albo jestem pasożyt, bo choroby psychicznie, i nie jestem normalny. Szkoda gadać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ja akurat na mediach społecznościowych nie siedzę, ale piszę z ludźmi w grach online. W internecie różni ludzie siedzą, na reddit jest dużo hejtów. 

Dzisiaj wyczytałem na /r/polska, jak jakiś typek pisał, że ludzi chorych psychicznie powinno się trzymać w więzieniach. No dramat. Geje czy inni to też chorzy psychicznie i do więzienia.

Więc ja wolę na media społecznościowe nie wchodzić niż czytać takie komentarze, że powinienem siedzieć w więzieniu albo jestem pasożyt, bo choroby psychicznie, i nie jestem normalny. Szkoda gadać. 

Reddit jeszcze nie jest taki zly jesli chodzi o komentarze. Ogolnie w internecie jest sciek niestety i zero szacunku do innych. Zapewne dlatego, ze komentujacy sa anonimowi i nie musza patrzec nikomu w twarz gdy cos pisza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Reddit jeszcze nie jest taki zly jesli chodzi o komentarze. Ogolnie w internecie jest sciek niestety i zero szacunku do innych. Zapewne dlatego, ze komentujacy sa anonimowi i nie musza patrzec nikomu w twarz gdy cos pisza.

No jest to dość żałosne. Moja babcia mi raz mówiła, co na fejsbuku ludzie pisali o ludziach starszych, takich jak ona, to też brak słów. 

Ja zauważyłem, że tutaj wśród Polaków i Polska się gloryfikuję bardzo normalność, że jak coś jest normalne, to znaczy, że dobre i tak powinno być, a we mnie to trochę godzi, bo ja się za normalnego nie uważam... Siedziałem kiedyś w szpitalu psychiatrycznym i brałem psychotropy i w ogóle... I to, co ludzie normalni piszą o takich jak ja, to ja podziękuję za normalność. :P 

Może mają jakiś problem i muszą się wyładować w internecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

No jest to dość żałosne. Moja babcia mi raz mówiła, co na fejsbuku ludzie pisali o ludziach starszych, takich jak ona, to też brak słów. 

Ja zauważyłem, że tutaj wśród Polaków i Polska się gloryfikuję bardzo normalność, że jak coś jest normalne, to znaczy, że dobre i tak powinno być, a we mnie to trochę godzi, bo ja się za normalnego nie uważam... Siedziałem kiedyś w szpitalu psychiatrycznym i brałem psychotropy i w ogóle... I to, co ludzie normalni piszą o takich jak ja, to ja podziękuję za normalność. :P 

Może mają jakiś problem i muszą się wyładować w internecie.

Pewnie tak, jest to wyraz jakichs frustracji.

Dlatego miedzy innymi nie sledze ani social mediow ani nie siedze juz na kafeterii. Social media nakrecaja ludzi strasznie przeciwko sobie i czesto niby z normalnych osob wydobywaja okropne rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Pewnie tak, jest to wyraz jakichs frustracji.

Dlatego miedzy innymi nie sledze ani social mediow ani nie siedze juz na kafeterii. Social media nakrecaja ludzi strasznie przeciwko sobie i czesto niby z normalnych osob wydobywaja okropne rzeczy.

No to fajnie, widać, że mądra babka jesteś.

A w ogóle to powiedziałem mamie o tej karcie NHS europejskiej i ja dla siebie nie mogę wyrobić, bo adres do korespondencji, ale chyba dla siebie wyrobi i podobno można wpisać członka rodziny, to ciekawe czy jak mnie poda, to czy też dostanę kartę. Chodzi o to, że nie mogli zweryfikować mnie na tym adresie, a na tamtym gdzie mieszkałem z kolegą, to już od dawna nie jestem. Z 3 ostatnich miesięcy chcieli fotę dokumentów, a ja w Polsce teraz. :D

Zobaczymy, może się uda to załatwić. Wtedy mogę sobie do Polski wpadać na luzie, bo tak to ciągle płacz, że jestem nieubezpieczony i że jak coś się stanie, to nie stać mnie na leczenie. Mama mnie chciała ubezpieczyć w jakiejś firmie, to się pytają, gdzie pracuję, i że jak nie mam pracy, to nie ma ubezpieczenia ... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

No to fajnie, widać, że mądra babka jesteś.

A w ogóle to powiedziałem mamie o tej karcie NHS europejskiej i ja dla siebie nie mogę wyrobić, bo adres do korespondencji, ale chyba dla siebie wyrobi i podobno można wpisać członka rodziny, to ciekawe czy jak mnie poda, to czy też dostanę kartę. Chodzi o to, że nie mogli zweryfikować mnie na tym adresie, a na tamtym gdzie mieszkałem z kolegą, to już od dawna nie jestem. Z 3 ostatnich miesięcy chcieli fotę dokumentów, a ja w Polsce teraz. :D

Zobaczymy, może się uda to załatwić. Wtedy mogę sobie do Polski wpadać na luzie, bo tak to ciągle płacz, że jestem nieubezpieczony i że jak coś się stanie, to nie stać mnie na leczenie. Mama mnie chciała ubezpieczyć w jakiejś firmie, to się pytają, gdzie pracuję, i że jak nie mam pracy, to nie ma ubezpieczenia ... 

Dobrze by bylo, gdyby Cie mogla wpisac.

A nie mozesz sobie kupic ubezpieczenia turystycznego na wyjazd do Polski, czy tez trzeba pracowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Dobrze by bylo, gdyby Cie mogla wpisac.

A nie mozesz sobie kupic ubezpieczenia turystycznego na wyjazd do Polski, czy tez trzeba pracowac?

Nie wiem, wiem, że pytała jakiejś firmie ubezpieczającej i że trzeba pracować... Tzn. wpisać to wpisze, bo dzisiaj jej wysłałem link, pytanie, czy zatwierdzą jak coś. :D

Jej facet pomoże, a on dobrze zna angielski :P  

4 minuty temu, Verinia napisał(a):

Miałam już konto zakładać na fejsie, ale wiem jak mnie potraktowano tam 2 lata temu i nie mogę. Chodzi o dopalacze. Ale nieważne. Nie mogę tam być i tyle. Dziś może mam gorszy dzień. Zachowuje spokój @Melodiaa. Jestem jakaś taka wyczerpana w tej chwili więc moze stąd ta frustracja 

Ja to czasem jestem wyczerpany interakcją z innymi ludźmi, bo to jednak trzeba zużyć trochę energii, żeby otworzyć gębę do kogoś albo pisać z kimś w internecie... Czasem już zbyt wiele, szczególnie miejsca, gdzie siedzi dużo osób, działają na mnie jakoś zabójczo xD. A na social mediach siedzi dużo osób, a potem pół dnia zmarnowane na kłótnie z kimś, bez sensu. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Bolca

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Nie napiszę nic negatywnego na temat władzy, bo to totalitaryzm

Tak jak @Melodiaa napisała - ja też znam forum z tej drugiej strony i to nie jest wszystko takie czarno-białe. Nie każdemu dogodzisz, a Ty znowu zaczynasz. Po co robić spam w wątku nie na temat? Jak tak Ci tu źle to po co siedzisz na forum? Wiesz, że rejestrując się tutaj godzisz się z regulaminem? Który jest jaki jest.

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe dla mnie pytanie tu zadałaś, bo często właśnie myślę o tym i obserwuję do okoła to jak rozszerza się kurewska moda i upada ludzka moralnośc u kobiet ale i u mezczyzn w tej danej kwestii...Bo akceptują swoje partnerki jak ubieraja sie nie godnie i o tym napisze.   Zacznę od tego, że w dawnych latach, jeszcze za czasów młodości mojej mamy, kobiety się w Polsce bardzo szanowały. Zdecydowana wiekszość naszych matek, babci ubierała się skromnie, bo chciały swoją seksualność prezentować tylko swoim mężczyznom... A teraz nastała moda na prezentowanie swojego intymnego ciała. Dajmy dla przykładu. 13 lat temu byłem nad morzem i mało która atrakcyjna kobieta chodziła w stringach. Znaczna, wiekszość kobiet jakieś 95% miało normalne kąpielowki na sobie zakrywajace caly tylek, a może okolo 5% młodych   kobiet(W wieku 16-40 lat) miało stringi. A teraz wiekszość w Polsce kobiet chodzi po plazy stringach. I to takich z cieniutkim paskiem... Dla mnie to jest nie do pomyslenia. Kiedys dla wielu kobiet w Polsce było nie do pomyslenia to by odslonić przed każdym pośladki, a teraz to jest zwyczajna norma! A nie muszę chyba tłumaczyć że tyłek jest intymną częscią ciała! Kobiecy tyłek wywoluje odczuwanie pożądliwości seksualnej u mezczyzn. Normalną reakcją zdrowego mezczyzny na widok atrakcyjnego kobiecego tyłka, jest odczuwanie podniecenia seksualnego. By to jasniej wyjasnic. Zdrowy mezczyzna(szczegolnie nastolatek w ktorym buzuja hormony) na widok wycwiczonego kobiecego tyłka powinien dostać uczucia podniecenia seksualnego. Czyli taki taki mezczyzna widujący goły tyłek powinien miec erekcje, szybsze bicie serca, odczuwanie stanu podniecenia seksualnego(dawniej jak nie mialem PSSD, przy ogladaniu erotycznych zdjec, filmow taki stan mocno odczuwalem). I zadam wam pytanie. Czy pokazywanie miejsca intymnego jak tyłek ktory wywoluje powyzsza rekacje jest czymś moralnym? Dlaczego kobiety teraz uwazaja ze odsłanianie tyłka nie jest zachowaniem nie godnym? Skoro jest to intymne miejsce, które pobudza seksualnie mezczyzn?  Tą całą kurewską modę wypromowali  ludzie którzy się na wrzucaniu erotycznych zdjec filmow, dorabiali. Zaczynajac od swiata fitness. Fitnesiary zaczeły wstawiać zdjecia golych tylkow, bo mialy z tego wieksze wyswietlania, wiecej polubien pod zdjeciami i mieli przez to więcej obserwujacych. Przez co dodajac takie kurewskie zdjecia z wypietymi tylkami się wzbogacali. Tak samo piosenkarki czesto odslaniają swą seksualnosc by wiecej nabic wyswietlen, czesto np na miniaturki z teledyskow wstawiaja moment teledysku z przyblizonym tylkiem czy piersiami. I niestety przez ogladanie takich zachowan, kobiety zaczely przestawać sie szanować. Teraz to jest norma, ze kobiety wstawiają zdjecia na ig z gołymi tyłkami... Czesto takie zdjecia wrzucaja mężate kobiety, które mają dzieci... I te ich dzieci pozniej oglądają takie erotyczne zdjecie swoich matek z wypietymi golymi posladkami na ig i czytaja komentarze jak inni, obcy mezczyzni się nakręcają ich cialem, wprost pisząc o zainteresowaniu się ich czterema literami. A mezom tych kobiet to nie przeszkadza. Dla mnie to jest strasznie chore! I naprawde wiele kobiet takie zdjecia wstawia, często matek!!Nie raz jak rozmawialem z roznymi kolegami, na temat takich erotycznych spraw, to nie raz slyszalem jak moi koledzy się przyznawali, że zadowalali się do zdjec swoich kolezanek od nas z miejscowości co wstawialy zdjecia np na plazy z widocznym  tylkiem w stringach. Pisze to po to byscie kobiety wiedziały jak mezczyni na takie zdjecia reagują... Obserwuje czesto reakcje mezczyzn na jakies kurewske zdjecia kobiet i widywalem dawniej szczegolnie w wieku dojrzewania-12-20 lat jak inni chlopacy wyrzucali z siebie nadmiar ciśnienia, wywołany przez odczucie silnego pobudzenia seksualnego na widok, jakiegos nie moralnego zdjecia np na snapie od swoich kolezanek... Obserowalem np jak z zebranego się w nich impulsu seksualnego, uderzali piescia np o podloge, lozko,  by wyrzucic z siebie napięcie po zobaczeniu takiego zdjecia... I takich zachowan widzialem szczegolnie przez okres dojrzewania naprawde multum. Byc moze duza czesc kobiet sobie nie zdaje sprawy, jak są one przedmiotowo traktowane, jak wstawiaja wyzywajace zdjecia. I dla mnie to jest nie zrozumiale. Widzialem nawet nie raz jak kobiety chodzily po miescie w przeswitujacych spodniach, gdzie pod nimi te kobiety miały w kazdym wypadku stringi i mialy cała dupe dokladnie widoczna na mieście... Dla mnie to jest nie zrozumiale. Raz widzialem nawet kobiete z dzieckiem w niemczech jak przechodziła w takich przeswitujacych spodniach z dzieckiem przez miasto.Gdybym byl przypuscmy nastolakiem i mialbym 35 letnia mame co by wstawiła na IG zdjecie z wakacji z wystawionym gołym dupskiem do zdjecia, czy tak chodzila ubrana jak ta kobieta, to bym się powiem szczerze załamał psychicznie... A teraz taki widok jest normalny! Nie sądzicie ze to jest okropnie złe zachowanie!? I problem jest taki ze dla duzej czesci kobiet juz nie wiem czy nawet dla wiekszości! Wystawianie czterech liter na widok publiczny jest czymś normalnym...A to jest intymne miejsce ktore wzbudza pozadliwosc seksualną! Jak ktoś ma kobiete z którą uprawia regularnie seks, to jak zobaczy taki widok to moze nie zrobi na takim mezczyznie wrazenia. Ale jakis mezczyzna nie majacy kobiety co tlumi w sobie seksualnosc, bedzie takim widokiem kuszony.Wiec nie powinny kobiety tak bez zadnych skrupołów wystawiac miejsca intymnego na widok publiczny. Bo bedzie takiej osobie się ciezko powstrzymac by nie zerkać na taki tyłek. Wiec jest to moim zdaniem nie moralne! I do tego kobiety chodzace w stringach kuszą też dzieci. Przytoczne na koniec przyklad z kolonii. Kiedys jak bylem jeszcze dzieckiem na kolonii nad morzem, nasza wychowawczyni (co była mlodą około 25 letnią, atrakcyjna kobietą)chodziła po plazy w stringach. To pobudzała w ten sposób innych dzieciaków z naszej grupy. Nawet jej ukradły z pokoju dzieci na kolonii  stringi, mowie powaznie... A pozniej je obwąchiwali, na moich oczach 😅... Wiem to mocny przyklad, częsc osób moze on rozbawić ale też u wielu osób może on wzbudzić nie smak... Ale podałem taki przyklad by przedstawić to ze kobiety wstawiajace erotyczne zdjecia z wypietym za przeproszeniem dupskiem w stringach, czy kobiety chodzace w takim opisanym obok stroju po plazy pobudzają erotycznie dzieciaków! A dzieciakom ciezko jest się powstrzymać przed wpatrywaniem się w takie zdjecia, czy takie kobiety w takim stroju na plazy.  A to niesie za sobą spore skutki o ktorych juz nie bede pisał, bo za bardzo się rozpisałem. (w duzym skrocie ogladanie na kazdym kroku na ig tyłków- intymnego miejsca- moze wplywac na to ze takie dzieciaki beda czesciej ogladać firmy pornograficzne a to ma na nich naprawde zły wpływ. Ostatnio widzialem jak nauczycielka z podstawowki wstawila zdjecia z wakacji z wystawionymi posladkami oczywiscie w stringach z cieniutkim paskiem. Jej profil oglądają jej ucznie... Czy to jest dla was naprawde normalne!? Takze do czytajacych ten wpis kobiet, co zachowują się na opisane powyzej sposoby, zastanowcie się czy takie zachowanie nie jest niechlubne, choć by ze wzgledu na inne dzieci.. Seksualność jest silnym bodzcem, od którego zależy przetrwanie gatunku, naprawdę ciezko jest sie powstrzymywać od nie zerkania na odlslonięte na kazdym kroku tyłki kobiet... 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi